Utemöbler

Vilka trädgårdsmöbler ska du då välja? Hos Unoliving hittar du ett stort utbud så att du med säkerhet hittar något som passar just dig. När det gäller utemöbler är det bra om du överväger precis vad du letar efter. Cafébord och altanmöbler är perfekta för den mindre terrassen i ett radhus eller för balkongen i lägenheten. Om du däremot har en stor trädgård och en stor familj som älskar att mysa i gräset eller trädgårdsmöblerna, kan ett stort trädgårdsbord med hållbara trädgårdsstolar vara en bra lösning.

Läs mer Read less

Loungebord
Loungebord
Loungebord
Loungestolar
Loungestolar
Loungestolar
Loungesoffor
Loungesoffor
Loungesoffor

Alla Loungemöbler
Alla Loungemöbler
Alla Loungemöbler
Alla stolar till uteplatsen
Alla stolar till uteplatsen
Alla stolar till uteplatsen
Bord till uteplatsen
Bord till uteplatsen
Bord till uteplatsen

Solsängar
Solsängar
Solsängar
Trädgårdsbänkar
Trädgårdsbänkar
Trädgårdsbänkar
Tilbehör till uteplatsen
Tilbehör till uteplatsen
Tilbehör till uteplatsen

Trädgårdsmöbler till uteplatsen


Är du husägare, har du kanske tur och har en trädgård. En trädgård är inte bara blommor, rabatter och gräs som ska slås. Här har du möjlighet att skapa en vacker terrass som passar till huset och trädgården. Terrassen kan du pynta med fina krukor, tillbehör och de möbler som passar bäst till dig, dina vänner och familj. Men trädgårdsmöbler är inte bara för dig som bor i hus. Om du älskar att bo i stan och har en balkong, är det ett perfekt ställe att hänga tillsammans med vänner och familj till en drink eller kaffe. Välj utemöbler som inte är för stora, men som passar perfekt till en mindre altan eller balkong.


Stort utbud av trädgårdsmöbler

Med ett stort trädgårdsbord och trädgårdsstolar kan du samla hela familjen till en grillkväll en varm sommarkväll eller vännerna till drinkar. Här finns det plats – och stolar till alla. Om din trädgård, terrass eller balkong handlar om ren avslappning och bara ligga och sola är loungemöbler och solsängar kanske ett bättre val för dig. Här kan du slänga dig i loungesoffan och njuta av solens varma strålar – i lugn och ro. Det är även här som inredning som kuddar och filtar gör trädgårdsmöblerna extra mysiga. För att få lite skugga för solen, när den står som högst, är det viktigt att investera i ett parasoll – speciellt om barnen ska sitta i möblerna. På uteplatsen är det ofta inredningen som skapar den mysiga stämningen.


Utemöbler och tillbehör från kända varumärken hos Unoliving


Hos Unoliving fokuserar vi alltid på att samla kända varumärken som producerar produkter i bra kvalitet. Då slipper du stå om några år och måste hitta nya utemöbler igen. Med trädgårdsmöbler i bra kvalitet, kan du i stället luta dig tillbaka och njuta av det härliga vädret och en avkopplande ledig dag. Se bland annat de vackra parasollen och bänkarna från LaForma, stolar från Sika-Design och trädgårdsbord från Houe. Trädgårdsstolarna från Sika-Design är gjorda i en fin fiber och vävda på ett vackert och nostalgiskt sätt. Med dem kan du därför skapa äkta nostalgi på din uteplats – och du får stolar som håller länge. Du bestämmer själv vilken stämning du vill ha på din uteplats och hos oss hittar du både modern, romantisk och stilren stil på utemöbler. Vi uppdaterar löpande vårt sortiment med både nya spännande produkter samt nya varumärken.


Hitta vackra trädgårdsmöbler hos Unoliving.se


Är du redo för sommaren? Annars kan vi på Unoliving.se hjälpa dig med att bli det. Här på sidan hittar du ett stort utbud av trädgårdsmöbler så att du garanterat hittar något till just din trädgård eller balkong – och gör sommaren ännu härligare. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Har du redan hittat dina utemöbler, så klicka hem dem och få dem levererat hem till dörren.