Utemöbler

Utemöbler i toppklass

När vår- och sommarvärmen börjar smyga sig på är det bäst att vara väl utrustad med rätt möbler och komfortabla tillbehör som bidrar till högsta möjliga trivsel. Är det dags att förnya de slitna, gamla utemöblerna i trädgården eller på balkongen? Då gör du rätt val i att vända dig till oss på Unoliving och köpa dina nya utemöbler online. Utemöblerna blir ofta en välbesökt plats när solen äntligen väljer att titta fram. Med fina utemöbler i din trädgård eller på din balkong kan du glädjas åt det sköna vädret på allra bästa sätt.

Oavsett om du söker loungemöbler, matbord, trädgårdsbänkar eller solsängar erbjuder vi någonting för alla smaker, för att du ska kunna hitta precis vad du söker. Unoliving tillhandahåller ett stort sortiment av sköna utemöbler på rea, så varför inte passa på att uppgradera lite? Söker du någonting rustikt och rejält, eller någonting mer nätt och elegant? Hos oss finns det stor möjlighet att hitta utemöbler i din egen stil.

Läs mer Read less

Se allt till uteplatsen
Loungestolar
Loungesoffor

Loungemöbler
Stolar
Bord

Solsängar
Trädgårdsbänkar
Loungebord

 

Kvalitativa möbler utomhus

En hemlagad middag får gärna avnjutas ute i den ljumma luften i trädgården. Middagen kan om möjligt bli ännu mer trevlig om den serveras intill doftande syrener och en frodig gräsmatta. Unoliving tillhandahåller ett brett och varierande utbud av bord och stolar till trädgården, såväl som till balkongen, för att du ska kunna pussla ihop en uppsättning utemöbler som passar in perfekt hos just dig. Här kan du hitta en perfekt trädgårdsmöbel för din trädgård, från högkvalitativa varumärken som bidrar med både slittålighet och elegans. Det krävs ingen stor trädgård för att kunna ställa i ordning ett välkomnande och trevligt utrymme att umgås på, med en snygg uppsättning av trädgårdsmöbler kan du enkelt förvandla balkongen eller trädgården till en plats du vill besöka. Vill du slappna av i en solstol, ta en tupplur en loungemöbel eller äta middag runt ett bord med många vänner? Genom att ta en närmare titt på våra utemöbler får du möjlighet att välja och vraka i ett varierande utbud i bland annat stål, trä, glas och betong.

Matbord och stolar till uteplatsen

Söker du ett större matbord där alla dina nära och kära får plats? Hos oss kan du hitta en utemöbelgrupp där 8 personer får plats, eller till och med fler! Eller du kanske vill ha ett mindre bord, för att kunna ta en intim kvällsfika med din partner på balkongen? Då är det en utmärkt tidpunkt att scrolla igenom våra utemöbler! Hos oss kan du hitta olika slags sommarmöbler i en mängd olika material och utföranden, som lämpar sig väl för alla ändamål. I vårt sortiment finner du enkla cafébord, praktiska rullbord och större matbord. Vi erbjuder dessutom designs som passar alla stilar, som rustika stenbord, eleganta glasbord och orientaliska bord i bambu. Du kan även hitta en mängd olika bord i vackra träslag av olika typer. Vissa föredrar en enhetlig look där stolar och bord matchar varandra, men det kan också vara snyggt att blanda olika stilar för att skapa en mer unik känsla. Vi erbjuder en mängd olika stolar i vårt sortiment i varierande stilar och material. Här kan du hitta allt du behöver för att kombinera en uppsättning i din smak! Du kan välja bland stolar med enklare design, men även rejälare varianter i rotting, stål och trä. Alla våra trädgårdsstolar är tillverkade i material av hög kvalitet som är lätta att underhålla, och designade i syfte att tillgodose alla behov för altanen, trädgården, uterummet eller balkongen.

En inbjudande grupp av loungemöbler

Tycker du om att umgås med familj och vänner under sommaren? Gör det bästa av er stund tillsammans och skapa en inbjudande atmosfär utomhus med en bekväm och snygg utemöbel. På sommaren vill de flesta av oss koppla av, och detta kan inte göras på en bättre plats än i riktigt bekväma loungemöbler utomhus. På Unoliving kan du hitta både slitstarka och komfortabla loungemöbler i hög kvalitet, från fina varumärken som Venture Design, Sika-Design och Houe. I vårt sortiment kan du hitta stora och sköna soffor i stål, bambu, rotting och trä, men också många andra fina material. Oavsett vilken stil du är ute efter kan vi erbjuda någonting för just dig, med komfortabla dynor i varierande färger som bjuder in till långa pratstunder i gott sällskap. Varför inte komplettera din uteplats med en gunga som hänger från en ribba eller en robust trädgren? Njut av solnedgången, och kryp upp i en snygg och skön gunga. Hos oss kan du välja bland flera olika gungor från kvalitetsfokuserade varumärken.

Sola med stil i snygga solsängar

Ibland behövs en stund i solstolen för att pausa livets hastighet en aning. Njut av det fina vädret och läs en god bok på någon av alla bekväma solsängar från Unoliving! Vi erbjuder en mängd olika trädgårdsmöbler online som är utmärkta för svensk sommar när den är som bäst. Du kan välja bland solsängar i metall, trä, rotting och andra spännande material från flera olika varumärken. Passa på att köpa en sprillans ny solsäng genom att scrolla igenom våra utemöbler!

Vi gör din uteplats komplett

På Unoliving kan du hitta allt du behöver för att göra din uteplats fulländad. Förutom olika typer av utemöbler erbjuder vi även trädgårdsbänkar i vårt sortiment, men också parasoll, dynor och andra tillbehör du kan behöva. Vi har ett brett sortiment, och utmärkta tillval till våra utemöbler är prydnadskuddar, plädar och ljuslyktor som kommer bidra till den rätta känslan på din uteplats. Kombinera dina nya utemöbler med andra produkter från oss, och skapa en oas för umgänge och avkoppling. Att köpa utemöbler på nätet har aldrig varit enklare! På Unoliving kan du välja från ett enormt sortiment av möbler och inredning, som skickas direkt hem till din ytterdörr när du lagt din beställning. Du kan spara såväl tid som pengar genom att köpa trädgårdsmöbler från oss.