Gungstolar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Fullända uteplatsen med gungstol för utomhusbruk

Gungstolar är unika möbler som inte har synts särskilt mycket i det moderna hemmet förrän på senare år. Gungstolar har på sistone börjat dyka upp igen i allt fler hem och det är kanske inte heller så konstigt – en gungstol är både vacker att titta på och oerhört rogivande att slå sig ner i! Här kan du välja från ett brett utbud av gungstolar som är avsedda för utomhusbruk. Placera en gungstol utomhus på verandan, balkongen eller altanen och njut av hög komfort, flexibilitet och givetvis en snygg design. Unoliving erbjuder en mängd högkvalitativa gungstolar från Houe, Kave Home, Broste Copenhagen och House Nordic!

Förgyll sommaren med bekväma gungstolar

Så fort du investerat i en gungstol till uteplatsen kommer du med stor sannolikhet ha svårt att ta dig upp från möbeln igen! Gungstolar är fantastiska att vila, läsa och sola i eftersom den speciella utformningen skapar en rogivande känsla och en svårslagen komfort. På Unoliving kan du hitta gungstolar för utomhusbruk i material som metall, trä och rotting i olika designer och kulörer. Du kan exempelvis välja en klassisk gungstol i trä och metall från Houe, en solstolsliknande gungstol från samma varumärke eller en loungeinspirerad gungstol från Kave Home. Vi erbjuder även unika hängstolar som kan förankras i takbjälkar utomhus och skapa en gungstol – bokstavligt talat. Gläds åt en iögonfallande, ombonad sittplats som hänger från taket och kan kompletteras med kuddar och filtar för högsta mysfaktor!

Hitta en gungstol som passar din stil

Alla föredrar olika stilar på sin heminredning och detsamma gäller vid inredning av uteplatsen, balkongen eller verandan. Genom att inreda din uteplats på ett omsorgsfullt sätt kan du skapa ett extra utrymme i hemmet att umgås på och trivas i! Unoliving strävar efter att erbjuda valmöjligheter för alla oavsett om du föredrar en bohemisk, modern, retro, industriell eller färgstark heminredning. Våra olika gungstolar i rotting och trä passar lika bra till de flesta heminredningsstilar då materialet ger en ombonad och naturlig känsla. Vi erbjuder hängstolar i trä och rotting som du kan förankra i takbjälkar eller träd på uteplatsen, balkongen eller verandan. Låt hängstolen vara ett vackert och bekvämt komplement till en matgrupp eller loungemöbler! Du kan även hitta en loungeinspirerad, golvstående gungstol i trä från Kave Home. Från Houe kan du i sin tur hitta gungstolar i en mängd olika utformningar och färger som är tillverkade med metallstomme och en sits i plast eller bambu. Vad sägs om en gungstol med vit, svart, blå eller grön metallstomme? Eller en gungstol med en sits i röd, ljusblå eller randig kulör?

Använd gungstolen för återhämtning och avkoppling

Många kanske förknippar gungstolar med äldre människor och en gammaldags stil, men på Unoliving kan du glädjas åt ett sortiment av gungstolar som bidrar med mycket mer. Gungande och vaggande rörelser har faktiskt en lugnande effekt på oss människor redan från födseln. Gungstolar kan dessutom främja muskulär avslappning i ryggen och även träna muskulaturen i dina ben. De gungande rörelserna kan till råga på allt bidra till att pulsen sänks. Unolivings breda utbud av moderna gungstolar ger dig med andra ord en svårslagen kombination av funktion och estetik till din uteplats! Glöm inte bort att komplettera gungstolen med plädar och kuddar för maximal avkoppling. Låt din nya gungstol bli en självklar plats för vila i utomhusmiljö.