Barstolar

Barstolar

Barstolar kan vara en snygg detalj i inredningen. Du hittar barstolar, som passar perfekt till den trevliga baren i källaren eller matrummet där både gäster och barn kan få vara en del av matlagningen. Se vårt stora sortiment med barstolar som erbjuder både med och utan rygg, benstöd samt höj- och sänkbar funktion. Du hittar alla möjliga varianter som passar både den klassiska och moderna inredningsstilen. Upptäck alla färger och material, som gör att det finns något för alla. Se även vårt utbud av stolar till matrummet.

 

Läs mer Read less

Stilrena barstolar


Barstolar är moderna igen och det är självklart för att de är praktiska och passar perfekt för platsen i köket där man samlas och umgås. Placera barstolen så att barnen kan hjälpa till eller så att gästerna kan vara med i matlagningen. På Unoliving har vi barstolar i många olika material som till exempel metall, trä och plast och i populära färger som vit, svart, brun och många fler. Du hittar barstolar från varumärken som Zuiver, Andersen Furniture, FDB Møbler, Dutchbone, Rowico och ferm LIVING.

 

Avslappning i köket och hemmabaren


En barstol är ett perfekt att sitta och slappna av på, samtidigt som du kan vara en del av matlagningen och njuta av doften från maten som lagas intill. Det är här du häller upp ett glas vin på en lugn och skön fredag, som du precis har hämtat från din snygga vinhylla. Det är här vi pratar om hur dagen har gått och vad vi ska göra i helgen som kommer. När barnen kommer hem från skolan, har de möjlighet att hjälpa till i köket, eller göra deras läxor när maten förbereds.


Du kan även skapa din egen hemmabar med ett par stilrena barstolar och ett snyggt barbord. Hemmabaren blir succé på trevliga fester, där gästerna kan njuta av en god, kall drink. Placera eventuellt hemmabaren tillsammans med dina barstolar i hörnan i köket eller matrummet, tillsammans med din samling av drinkstillbehör.
Behöver du inspiration till inredning av matrummet, kan även kika på vårt stora utbud av vitrinskåp, skänkar, rullbord, matbord och matstolar.


Barstolar i god stil och komfort


Hos oss hittar du barstolar som kan justeras på höjden, barstolar med eller utan ryggstöd, samt med eller utan armstöd. Gillar du exklusiva och vintage look, ska du hitta en barstol i läder. Lädret spricker med tiden och får ett mer patinerat uttryck. Har du ett klassiskt, modernt och vitt kök eller matrum, kan du addera lite färg i rummet med ett par barstolar i till exempel grön, rosa eller blå. En barstol är en bra lösning för dig som vill kunna använda den på flera platser i hemmet. Är du en av dem som har ett utekök, har vi även barstolar som kan användas utomhus. Utomhus barstolarna sätter pricken över iét i ditt utekök. Om du har en nordisk stil i ditt hem, har vi flera varumärken som designar barstolar i trä. Träet ger ett trevligt och varmt uttryck i hemmet och har solida ben, som gör att du sitter bekvämt.