Dynlådor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Dynboxar för praktisk förvaring

Har du nyligen köpt härliga trädgårdsmöbler med dynor? Då kan det vara en god idé att också införskaffa en praktisk dynbox där du kan placera dynorna när du inte använder dem, samtidigt som du får ännu en möbel som kan komplettera resten av din utemöbelgrupp. De flesta dynor idag är mycket resistenta mot väder och vind, men det betyder inte att de alltid ska ligga framme. Samla ihop dynorna och placera dem i en av våra dynboxar från Unoliving, och få så lång brukbarhet som möjligt av dina nya dynor! En dynbox är en oerhört smart möbel som kan användas för förvaring, men den har också flera andra användningsområden. På Unoliving kan du hitta ett stort utbud av dynlådor från exklusiva varumärken som bidrar med såväl estetiska som funktionella varianter!

Fördelar med dynboxar

Det finns flera goda anledningar till varför du bör investera i en dynbox.

• En dynbox ger ett säkert skydd för dina dynor till trädgårdsmöblerna när du inte använder dem. Om du gör det till en vana att placera dynorna i dynboxen kan du skydda dem från regn, och dynorna blir dessutom inte solblekta lika fort. På så vis håller dina dynor sig fräscha längre, och du kan njuta av sköna och fina dynor i flera år.
● Du kan använda dynboxen som en extra avställningsyta. Perfekt när du hänger i loungemöblerna eller sitter runt matgruppen på altanen! Här kan du duka upp grillbuffén på sommarkvällarna om matbordets yta inte räcker till. Varför inte placera en vas med vackra blommor på dynboxen under middagen med vännerna, eller kanske några levande ljus?
● Har du bjudit fler gäster än vad du har sittplatser till? Du kan använda dynboxen som en extra sittplats om den är tillräckligt robust!

Skapa en trivsam uteplats med dynor

Med mjuka dynor till dina trädgårdsmöbler kan tiden du spenderar på uteplatsen bli mycket mer komfortabel, samtidigt som dynorna bidrar till ett mer inbjudande intryck. Att dricka morgonkaffet i en mjuk och bekväm möbel på altanen kan vara höjdpunkten på dagen, och ge en känsla av vardagslyx! För många kan det kännas omständligt att bära ut och in sittdynor till trädgårdsmöblerna från huset. Så pass omständligt att du kanske hellre skippar dynorna helt och hållet? Med en dynbox kan du ha sittdynorna nära till hands, och på ett snabbt och smidigt sätt ta upp dem på morgonen och lägga tillbaka dem igen på kvällen. Även om det tar en liten stund att plocka fram och lägga undan dynorna från en dynbox är det definitivt värt det – dina dynor känns fräscha, ser snygga ut och får en ökad livslängd.

Brett utbud av dynboxar

Unoliving har ett stort utbud av detaljer och möbler till hemmet. Vi erbjuder de mest exklusiva varumärkena som designar sina produkter med stor expertis, och från Venture Design kan du hitta en mängd olika dynboxar i olika utföranden. Här kan du välja mellan olika färger, men också varierande material. Söker du en dynbox som matchar din loungegrupp i rotting? Välj mellan en svart, vit eller grå dynbox i vacker rotting som gör sig riktigt fint på uteplatsen. Du kan också hitta svarta och vita dynboxar i stilren aluminium, som kan smälta in fint tillsammans med de flesta grupper av trädgårdsmöbler. Vi erbjuder boxar i flera olika storlekar, på så vis kan du hitta en dynlåda som passar just dina behov. Våra olika dynboxar har hög kvalitet, och bidrar till en mörk och vattentät förvaring av dina dynor.

Smart förvaringsplats i trädgården

Även om du inte har behov av en stor dynbox kan det vara praktiskt att köpa en större storlek, på så vis kan du förvara andra saker i boxen också! När gäster kommer över på grillkväll i trädgården kan det vara skönt att ha en lättåtkomlig plats att lägga undan barnens leksaker på. Du kanske har spadar och jordpåsar för din odling som du vill gömma undan på kvällen?

Köp dynbox med hemleverans

Att köpa möbler på nätet har aldrig varit enklare! Unoliving erbjuder mer än 14 000 olika produkter för hemmet i ypperlig kvalitet, och vi har ett unikt koncept som innebär att dina varor skickas direkt från producenterna hem till din ytterdörr. På så vis får du bästa möjliga pris och oerhörd snabb leverans. Varför inte passa på att köpa en praktisk och snygg dynbox på nätet? Oavsett var i Sverige du bor eller storlek på din beställning erbjuder vi smidig hemleverans. Vi brinner för att ge alla kunder möjlighet att förnya sitt hem med exklusiva inredningsdetaljer. Har du några frågor eller funderingar? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-446 836 26 mellan 08:30 och 16:00 på helgfria vardagar!