Byråer

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Byråer

Hitta en snygg byrå som passar inredningsstilen i ditt sovrum i vårt stora sortiment av byråer på Unoliving. Här hittar du byråer i olika storlekar, från en liten byrå med två lådor som passar det lilla sovrummet och som även kan användas som ett nattduksbord till större byråer med åtta lådor eller fler. De flesta byråer är vita, svarta eller träfärgade och är enkla att matcha med andra möbler och inredningsdetaljer men det finns även byråer som sticker ut lite mer för ett spännande uttryck i rummet.

Förutom att en byrå är en smart förvaringsplats i ett rum får du också en trevlig yta där du kan ställa till exempel en bordslampa, några prydnadsföremål och krukor med gröna växter. Det ger en personlig touch till rummet och en ombonad och mysig känsla. Låt helt enkelt en byrå bli en del av inredningen. Välkommen att köpa en ny byrå online på Unoliving!

Organisera och förvara i en byrå med lådor

En byrå hjälper dig att hålla ordning och reda på kläder, accessoarer och andra saker i ditt sovrum. När allt har en bestämd plats blir det enklare att hitta vad du söker och du sparar både tid och humör. Underkläder och tröjor passar perfekt att förvara i en byrålåda men även byxor, slipsar, smycken och andra mindre saker går bra. Det finns byråer med stora lådor men det finns även byråer med mindre lådor där varje liten sak kan få sin egen låda. En byrå med både stora och små lådor ger dig olika förvaringsmöjligheter på samma gång. Komplettera gärna med förvaringskorgar som du kan ställa i byrålådorna för att snabbt och enkelt organisera innehållet.

För att du ska få plats med alla dina kläder och skor rekommenderar vi också en garderob till ditt sovrum. På Unoliving erbjuder vi ett stort sortiment av olika garderobslösningar. Här finns smala garderober till mindre sovrum och stora garderober med skjutdörrar och gott om förvaring till större sovrum.

Stor eller liten, bred eller smal, hög eller låg?

I vårt stora sortiment av byråer finns byråer i olika storlekar och material. De vanligaste materialen i en byrå är spånskiva eller MDF men vi erbjuder även byråer i trä, till exempel ek och furu, samt metall. Byråerna kommer i olika storlekar så att du kan hitta en byrå som passar perfekt hemma hos dig. Har du ett stort sovrum väljer du med fördel en större byrå med djup där du kan få plats med mycket och har du ett mindre sovrum finns flera kompakta och smala byråer att välja mellan.

Vilken byrå du ska välja beror på sovrummets storlek men du ska också välja en byrå som passar med resten av möblemanget och stilen i rummet. Här finns klassiska byråer som är enkla att kombinera med olika inredningsstilar men här finns också tuffare byråer i metall, vackra byråer i trä för en naturlig känsla i rummet och högblanka och moderna byråer. En del byråer ingår i en större kollektion och finns i olika storlekar. Du kan alltså kombinera en mindre byrå tillsammans med en större för en fin helhetskänsla i rummet. Den mindre byrån kan till exempel användas som ett nattduksbord och den större för klädförvaring.

Byråerna som du hittar här på Unoliving passar perfekt att använda för förvaring i sovrummet men kan såklart även användas i andra rum. Här finns byråer som passar perfekt i barnrum men också byråer som kan placeras i en hall eller i ett vardagsrum. I barnrummet kan du förutom kläder även förvara leksaker i byrån. I hallen blir byrån en smart förvaringsplats till mössor, vantar, nycklar och post och i vardagsrummet kan du lägga till exempel ljus och tändstickor, prydnadsföremål som du inte vill ha framme, dukar och servetter i en vacker byrå.

Byråer från olika varumärken

Tvilum är ett danskt varumärke och när du väljer en byrå från Tvilum får du en högkvalitativ och genomtänkt produkt. De tillverkar allt från stilrena och vita byråer till byråer med en gammaldags charm och byråer i mörkare trä för en mysig och ombonad känsla. Från svenska Mavis, som framställer möbler i hög kvalitet med snygga och genomarbetade detaljer, kommer till exempel byråer i vackra träval och vita byråer som passar lika bra i sovrummet som i barnrummet eller i hallen. Karup Design och Andersen Furniture, båda danska företag, erbjuder byråer av hög kvalitet med spännande design som överraskar och som känns moderna och trendiga. Andra varumärken som du hittar är till exempel Kave Home, Loft24 och Dutchbone.

Byråer med tippskydd

Förankra din nya byrå i väggen för att undvika olyckor. Detta är särskilt viktigt för dig som har små barn hemma. En byrå full med saker kan bli väldigt tung och det finns en risk att byrån välter om till exempel lådorna är utdragna och ett litet barn försöker att klättra upp på byrån. Detta undviker du enkelt genom att förankra byrån med tippskydd i väggen.

Snygga byråer för alla behov och inredningsstilar

En byrå är en smart möbel där du enkelt kan organisera din kläder och andra småsaker. Du kan placera byrån i sovrummet men också i hallen, barnrummet eller klädkammaren. På Unoliving erbjuder vi byråer i olika material, storlekar och utföranden. Du kan till exempel välja en vitlackerad byrå med träskiva på toppen, en högblank byrå, en byrå med vintagekaraktär eller en vacker brun byrå i trä.

Förvaringsutrymmen kan man aldrig få för mycket av i ett hem. Satsa på en byrå som både ger smart förvaring och blir en fin inredningsdetalj i rummet. Här på Unoliving beställer du enkelt byråer online med snabb leverans och om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till!