10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

Korgar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Fynda en stilfull korg för förvaring

När du använder korgar som förvaring i hemmet kan du få undan småprylar från avlastningsytorna och skapa ett städat och snyggt intryck. Förvaringskorgar i hallen, sovrummet, vardagsrummet eller köket kan dessutom bli en dekorativ inredningsdetalj som bidrar till en ombonad känsla! På Unoliving kan du välja från ett brett utbud av korgar som låter dig organisera hemmet på ett stilfullt sätt – vi erbjuder en mängd olika modeller från exklusiva varumärken som House Nordic, Hübsch, Ferm Living och Broste Copenhagen.

Skapa ordning och reda med korgar i hallen

När du kommer innanför ytterdörren vill du säkert bara gå in och slänga dig på soffan så fort som möjligt, och då är det lätt hänt att nycklarna, plånboken, halsduken och handskarna hamnar utspridda lite överallt i hallen. Flätade korgar med handtag passar perfekt att placera på hatthyllan och använda till förvaring av exempelvis mössor, vantar och halsdukar. Du kan även pryda din hallbyrå med korgar och skapa en lättåtkomlig förvaringsplats för nyckelknippan, hörlurarna och andra småsaker som du vill lägga ifrån dig när du kommer hem. I vårt utbud av korgar för förvaring kan du hitta såväl runda som rektangulära korgar med handtag, men också korgar utan handtag eller med lock. Om du vill kunna se vad korgen innehåller även när den står uppe på en hög hylla kan du välja trådkorgar i borstat järn från Hübsch, eller glesa korgar i rotting från samma varumärke.

Korg som förvaring i alla hemmets vrår

Brukar du ofta lägga ifrån dig saker och ting lite överallt i hemmet? Eller har du ett barn som ogillar att städa undan efter lekstunden i barnrummet? Att placera en snygg korg intill väggen, på en hylla eller en byrå ger både dig och ditt barn en smart och tydlig plats att lägga undan sakerna på. Andra rum i hemmet där vackra förvaringskorgar passar perfekt som ett komplement till inredningen är hemmakontoret, sovrummet och vardagsrummet. På kontoret kan du förvara pennor, gem, tejp och andra kontorsartiklar i korgarna, och i sovrummet passar det utmärkt att förvara bettskenan, näsdukar eller öronproppar i en snygg förvaringskorg istället för att låta sakerna ligga framme. I vardagsrummet kan du i sin tur förvara fjärrkontrollen i en liten förvaringskorg, eller varför inte skapa en ombonad känsla genom att lägga några extra plädar i en större trådkorg?

Addera en korg till inredningen för en harmonisk känsla

Att låta mobilladdare, tidningar, kvitton och andra småsaker ligga framme på vardagsrumsbordet eller byrån kan skapa en ganska rörig känsla, vilket inte är önskvärt när du strävar efter en harmonisk heminredning. Genom att addera en korg till inredningen och få undan alla småsaker kan känslan bli mer välstrukturerad och ombonad. Investera i stilfulla trådkorgar och förvara vikta handdukar på en hylla i badrummet, eller lägg dina favorittidningar i en snygg metallkorg i vardagsrummet. Vackra, flätade korgar med handtag passar i sin tur perfekt för förvaring av barnets böcker, leksaker eller gosedjur – möjligheterna är oändliga!

Köp förvaringskorgar online på Unoliving

Ta ditt första steg mot ett mer organiserat och harmonisk hem redan idag genom att ta en titt på Unolivings utbud av korgar! Vi tillhandahåller korgar från en mängd väletablerade varumärken som tillverkar varianter i järn, naturflätning, rotting och bambu. Med högkvalitativa förvaringskorgar kan du enkelt skapa ordning i ditt hem och samtidigt glädjas åt snygga inredningsdetaljer.