Ställbara sängar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Investera i din sömn med ställbara sängar

Är det dags att köpa en ny säng? Kan du kan inte låta bli att drömma om en elevationssäng som går att anpassa i höjd? Då rekommenderar vi dig att sluta drömma och slå slag i saken, en gång för alla! En höj- och sänkbar säng passar perfekt om du känner att du behöver kunna anpassa din säng utefter kroppens dagsform. Vid förkylning kan du behöva sova med en upphöjd huvudända, och likadant om du har en tendens att snarka. Om du har ont i ryggen är det bra att kunna höja nedre delen av sängen för att avlasta ryggen genom ökad blodcirkulation. För att inte nämna att en ställbar säng är oerhört lyxigt när du vill äta frukost i sängen, läsa en bok eller arbeta med datorn. På Unoliving har du möjlighet att köpa en säng som är ställbar i en mängd olika storlekar och fasthetsgrader.

Sov riktigt god i en höj- och sänkbar säng

Att sova gott är oerhört viktigt för vårt generella välmående – en dålig säng kan med andra ord påverka hela vår vardag och hälsa negativt. Det ska kännas inbjudande och bra att gå till sängs varje kväll, och gärna vara något som du längtar efter när du haft en ansträngande dag. Det varierar naturligtvis beroende på person och förutsättningar vilka åtgärder som krävs för att nå den känslan – vissa vill ha många kuddar, någon vill ha en hård madrass, många vill meditera innan läggdags och vissa vill kunna anpassa sin sovställning beroende på dagsform. Det sistnämnda är precis vad en ställbar säng kan hjälpa till med!

Varför välja en elevationssäng?

En säng som är höj- och sänkbar är enkel att anpassa utefter behov och situation – ungefär som flera olika sängar i en! Ligg ner, sitt upp eller skapa en annan, perfekt sittställning med ett enda knapptryck. En säng som är ställbar består först och främst av en madrass samt en höj- och sänkbar botten. Detta hjälper dig att hitta en optimal sov-, sitt- eller liggställning oavsett dagsform! Ställbara sängar lämpar sig särskilt bra om du tycker om att titta på tv eller läsa i sängen, för att därefter stillsamt sänka sängen och somna gott. Får du ofta svullna fötter och ben, kanske på grund av graviditet eller ett jobb där du står upp mycket? Då kan du ha stor nytta av att höja fotändan av sängen och få upp fötterna i högläge.

Hitta rätt storlek och fasthetsgrad

En ställbar säng kan behövas för att ge din kropp hjälp på olika sätt, exempelvis för att lindra en värkande rygg eller svullna fötter. Ställbara sängar är dock precis lika härligt oavsett om du lider av krämpor eller inte! Vissa av oss älskar helt enkelt att sova på många kuddar, och en ställbar säng hjälper dig att komma upp vid huvudändan utan att behöva krångla med kuddar som behöver fluffas upp för jämnan. Unoliving erbjuder ställbara sängar som låter dig reglera höjden på såväl huvudändan som fotändan beroende på humör och behov. En tystgående motor och en användarvänlig fjärrkontroll låter dig enkelt manövrera din ställbara säng på det sätt du önskar! På lördagsmorgonen kan det kännas som en enorm lyx att få sitta i en optimal sittställning i sängen och avnjuta en kopp kaffe och en ostsmörgås! Vi har ett stort sortiment av ställbara sängar som är mellan 80 centimeter och hela 180 centimeter breda och med olika fasthetsgrader på den integrerade madrassen. Du kan välja mellan medium och fast madrass, där den fasta modellen är en aning hårdare.