Trädgårdsbänkar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

En idyllisk sittbänk för utomhusbruk

En träbänk ute i trädgården eller på terrassen ger dig en utmärkt plats att avnjuta ett glas vin på, eller bara för att njuta av grönskan, solen eller härligt umgänge. Om du placerar en sittbänk vid rhododendronbusken eller under äppelträdet kan du skapa en ombonad och idyllisk känsla som definitivt lockar till användning. Unoliving erbjuder en mängd olika trädgårdsbänkar för utomhusbruk som antingen kan placeras separat i trädgården eller på uteplatsen, eller varför inte i kombination med en matgrupp?

Komplettera uteplatsen med en vacker bänk

Du behöver knappast en enorm trädgård som är komplett med pool och terrass för att kunna skapa ett trevligt utrymme utomhus. Det räcker gott och väl med en vacker uppsättning av utemöbler för att omvandla balkongen eller trädgården till en plats för avkoppling eller umgänge. Unoliving har ett stort utbud av utemöbler som med fördel kan kombineras med en vacker träbänk för att skapa en genomtänkt och enhetlig look. Våra olika trädgårdsbänkar passar dock lika bra på egen hand med sin vackra elegans. Med en sittbänk från Unoliving kan du räkna med en hållbar möbel som givetvis är anpassad för utomhusbruk, samt ett brett urval att välja ifrån så att du ska kunna hitta en modell som känns rätt för just dig. Vi erbjuder trädgårdsbänkar i bland annat trä, metall och rotting i en mängd olika utformningar.

En vacker träbänk ute

Skapa en idyllisk och härlig oas på din uteplats med hjälp av en trädgårdsbänk i trä! Träbänkar utomhus har en tendens att bidra med en tidlös och jordnära känsla, och vi erbjuder en mängd olika modeller från varumärken som Venture Design, Kave Home och Sika-Design. Välj bland träbänkar i rustikt akaciaträ eller modeller där trämaterialet har kombinerats med ben i vackert stål. Du kan hitta träbänkar med eller utan armstöd och ryggstöd. Varför inte placera en träbänk utomhus som är försedd med smidiga, utfällbara avlastningsytor på sidorna? På så vis kan du enkelt ställa ifrån dig kaffekoppen mellan klunkarna och ha händerna fria till att läsa en bok eller äta frukostmackan. Du kan även hitta en bekväm träbänk med en mjuk sittdyna som passar perfekt om bänken ska användas i kombination med en matgrupp.

Rustik bänk i metall eller betong

Ibland är det ett måste för vårt eget välbefinnande att ta en paus från livets hastighet. Det finns få platser som bidrar med maximal avkoppling på samma sätt som trädgården, där du kan njuta av en god bok, meditera i solens strålar eller bara umgås med en kär vän. Är du på jakt efter en industriell och rustik känsla på dina bänkar utomhus? Då kan vi rekommendera en bänk i gjutjärn eller betong från Bloomingville eller Hübsch, alternativt en bänk med kombinerad metall och trä från Houe. Trädgårdsbänken PAON från Houe finns i en mängd olika kulörer på sitt pulverlackade stål med en sittplats i härlig bambu. Vad sägs om en mörkblå, vit, grön eller röd modell? Du kan med fördel kombinera flera stycken bänkar och komplettera med ett litet bord för utomhusbruk i mitten, eller ha en eller två av bänkarna som ett komplement till en matgrupp utomhus.

Köp trädgårdsbänk online

Unoliving strävar efter att alltid erbjuda ett brett utbud av inredningsdetaljer och möbler, för att ge alla kunder möjlighet att hitta någonting som faller dem i smaken. Alla ska ha möjlighet att inreda hemmet och trädgården på ett personligt sätt. Ta en titt i vårt sortiment och hitta en trädgårdsbänk i rätt storlek, material och design som passar din smak och invänta den snabba leveransen. Vi erbjuder hemleverans hela vägen fram till din ytterdörr!