Kökssoffor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Kökssoffa – en klassisk möbel för moderna hem

Bara ordet ”kökssoffa” för tankarna till rustika lantliga hem med en kökssoffa i trä att ta igen sig på efter maten. Många har insett att kökssofforna som har varit så populära under en så lång tid har varit populära av en anledning – de är helt enkelt praktiska. Med en lagom liten kökssoffa kan man enkelt få plats med fler kring köksbordet och tillsammans njuta av en god middag. Det är faktiskt oftast i små kök som en kökssoffa gör sig bäst, eftersom den ger fler sittplatser på mindre yta än en stol per person. En soffa kan bidra till en mer avslappnad stämning kring matbordet. Köket är ju hjärtat i varje hem. Det är den plats där familjen samlas för att äta middag, laga mat och umgås, så därför är det viktigt att du kan bygga ett kök att leva och trivas i. Vi erbjuder ett gediget utbud av kökssoffor, med både klassiska pinnsoffor och uppdaterade vidareutvecklade modeller i ett flertal material och utföranden. Ge ditt hem en oas för själen där du kan samla dina närmaste och skapa en meningsfull vardag. Eller, skapa dig helt enkelt en plats för att lägga upp benen, luta dig tillbaka och låta maten och dagen smälta!

Beprövad och beundransvärd

De klassiska pinnsofforna är ett väl beprövat koncept som har följt med i nordisk inredning så länge någon kan minnas. I köket ger de en hemtrevlig, rustik känsla, samtidigt som de med sin neutrala form lätt kan smälta in i moderna och minimalistiska inredningsstilar. Kökssoffan Carmen från Rowico passar lika bra inne i köket som i uterummet eller växthuset och kan kombineras med bord och stolar från samma serie. Som alla kökssoffor kan de också utgöra självständiga sittplatser, så det är inte kört om sittgruppen är full! Ger tanken på en egenfixad kökssoffa inspiration till ett byggprojekt? I Carmen har du en perfekt stomme att utgå från när du skapar din egen skräddarsydda kökssoffa! Även om du inte känner för att plocka fram verktygslådan kan du enkelt ge den klassiska, neutrala pinnsoffan Carmen din egen touch genom att pimpa med egenvalda eller egensydda dynor i färgsprakande mönster lika väl som lugna nyanser.

Soffa för hela hemmet

Det är inte bara pinnsofforna som kan tjänstgöra utanför köket. Även om namnet ”kökssoffa” kan låta begränsande finns det ingen anledning att låta ett ord komma i vägen! Hela vårt sortiment passar lika bra i vardagsrummet eller hallen som i köket. Med en kökssoffa kan du bygga en lättare och luftigare soffgrupp runt kaffebordet, eller skapa en pausplats på vägen till vardagsrummet. De flesta av våra kökssoffor är lättskötta och enkla att städa och bidrar med en skön atmosfär till köket eller det rum som du väljer att placera soffan i. Våra kökssoffor är helt enkelt till för att trivas i.
I anslutning till hallen behövs det ofta en plats att mellanlanda på för att knyta skorna, snöra av sig kängorna, ställa av sig ryggsäcken eller vänta på skohornet. Vad kan vara bättre än en liten kökssoffa att vila benen på? Med sin smidiga bänkform ger kökssoffan gott om sittplats på liten yta, och tar upp minimalt av rummets volym. Vi kallar våra kökssoffor ”en soffa för hela hemmet”, och vi menar verkligen det. Förutom de klassiska träsofforna kan vi erbjuda ett stort urval av material som sammet, velour, läder, konstläder och flera olika tyger, så du kan hitta en kökssoffa till nästan vilket rum som helst hos oss. Ge en känsla av stilig lyx med mönstrad velour från Nordal, cafémässig klass med Vogue från BePureHome eller stilren stramhet med de skarpa snitten i Yukon från Rowico. Oavsett vilket rum i ditt hem som behöver en kökssoffa kan du välja mellan flera olika stilar.

Ditt hem, din soffa, dina regler

När det kommer till att inreda ditt hem är det bara du som bestämmer, och valet av kökssoffa finns det många sätt att uttrycka just din stil. Till exempel hur du kombinerar kökssoffan med andra möbler. Det är inte ovanligt att matcha kökssoffan med stolarna och eventuellt bordet, men vem säger att du måste göra så? Mixade köksmöbler har blivit en trend de senaste åren, så ett charmigt bohemiskt hopplock ligger helt rätt i tiden. Vi vill gärna uppmuntra dig till att experimentera och skapa din egen stil i allt du gör, så därför bjuder vi in dig in dig till att bygga din egen kökssoffa – helt och hållet! Med soffmodulerna Feast från House Doctor kan du enkelt bygga din egen soffgrupp, myshörna eller hallbänk, helt anpassad efter ditt hem och dina drömmar. Oavsett vad du väljer är det vårt mål att du ska kunna hitta inspirationen att göra ditt hem till just det du alltid drömt om. Byggstenarna och möblerna hittar du hos oss.