Madrasser

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Halkskydd till madrass

Här på Unoliving har vi samlat alla tillbehör du behöver till din säng så att du får en skön och bekväm säng med lång livslängd. Du hittar till exempel olika typer av madrasser här men också bäddmadrasser och glidskydd som ser till att madrassen ligger precis där den ska hela natten. När du sover gott, utan avbrott, vaknar du pigg och glad och det är precis så det ska vara!

I en skön säng får du en god natts sömn

Att skapa ett sovrum som du trivs i och som känns harmoniskt är viktigt för att du ska kunna få en bra sömn och vakna utvilad på morgonen. Här på Unoliving hittar du möbler i olika stilar till ditt sovrum. Här finns till exempel garderober, nattduksbord, byråer och självklart olika typer av sängar. Du kan välja en snygg sängram som matchar den övriga inredningen i sovrummet eller så väljer du en härlig kontinentalsäng, en bekväm ställbar säng, en klassisk futon eller varför inte en bäddsoffa som fungerar som en soffa på dagen och en säng på natten?

Letar du efter en ny madrass erbjuder vi även här ett brett sortiment, bland annat latexmadrasser och resårmadrasser som passar olika typer av sängar, åldrar och behov. En madrass ska avlasta din kropp när du sover och därför finns madrasser med olika tjocklekar och hårdhet. Vilken madrass du ska välja beror på kroppstyp och sovställning. Det är alltid bra att också investera i en bäddmadrass som du lägger på madrassen. Den skyddar madrassen och ökar dess hållbarhet. På bäddmadrassen kan du även lägga ett madrasskydd som är enkelt att ta av och tvätta vid behov.

Investera i ett praktiskt halkskydd

När du har valt säng, madrass och bäddmadrass vill vi även rekommendera ett halkskydd. Vaknar du ofta upp på morgonen med kudden i ena hörnet av sängen, täcket i en liten hög vid fötterna och madrassen halvvägs ner på golvet? Ja, då behöver du ett glidskydd som håller madrassen på plats och som minskar risken för att madrassen åker runt. Ett halkskydd ser också till att din säng och madrass håller sig fin länge.

I en säng utan ramar ökar risken för att madrassen glider omkring och därför är det extra viktigt att se till att madrassen passar sängramen perfekt. Madrassen ska ligga tätt runt ramen men det kan också vara så att friktionen mellan madrassen och bäddmadrassen inte är tillräcklig. Detta beror helt enkelt på materialens naturliga egenskaper. Har du en madrass och en bäddmadrass som har hängt med i några år ökar också risken för att de inte ligger stilla under natten när du rör dig. Genom att skapa en yta mellan madrassen och bäddmadrassen förhindrar halkskyddet bäddmadrassen från att röra sig och du kommer att få en mycket behagligare sömn.

Möbler för ett komplett sovrum

Du spenderar många timmar i sängen varje dygn och därför är det kanske din viktigaste möbel. När du sover gott ökar chanserna att du vaknar glad och utvilad. Välkommen att upptäcka Unolivings stora utbud av sängar i olika modeller och stilar men också bäddmadrasser och halkskydd som håller madrassen på plats. Men du behöver också andra möbler i sovrummet. Här på Unoliving hittar du allt du behöver för att skapa ett fint och avkopplande sovrum. När sovrummet är snyggt och städat är det lättare att slappna av och varva ner efter en hektisk dag på jobbet eller i skolan. VI rekommenderar därför att du investerar i garderober, byråer och kanske en hylla eller två för smidig förvaring av kläder, skor och annat som du vill ha i ditt sovrum. Med smarta möbler blir det enklare att plocka undan och hålla rent och snyggt. Sätt gärna upp några krokar på väggen också för kläder, morgonrock och väskor. I ett sängbord kan du ställa dina böcker och din väckaklocka och med en stol eller en fåtölj i sovrummet får du förutom en extra sittplats också ett ställe där du kan lägga dina kläder över natten. Har du ett litet sovrum kan det vara smart att beställa sänglådor som får plats under sängen för förvaring av allt från kläder till extra täcken och kuddar. När allt har sin bestämda plats blir det enklare att plocka ordning och hålla fint.

På Unoliving kan du också beställa överkast, kuddar och plädar som sätter en personlig prägel på rummet och gör det riktigt mysigt. Alla våra inredningsdetaljer finns i olika stilar och färger så att du kan vara säker på att hitta något som passar just dig och din inredningsstil.

Beställ ett halkskydd på Unoliving

Unoliving har inga fysiska butiker. Vi satsar istället på ett brett sortiment som du smidigt och säkert beställer via vår webbutik. Vi levererar din beställning hem till dig direkt från våra producenter och kan på så sätt erbjuda riktigt bra priser och snabba leveranser. När du letar efter möbler till ditt sovrum kan vi erbjuda allt från sängar, madrasser och halkskydd till byråer, garderober, filtar och kuddar. Självklart kan du även komplettera med en snygg matta och belysning för att skapa ett komplett sovrum. När du har hittat de produkter du vill beställa lägger du dem i varukorgen och går vidare till kassan där du väljer betalningsmetod och snart har du dina nya möbler och din nya inredning hemma på trappan. Nu börjar det roliga med att inreda och skapa det perfekta sovrummet där du kan slappna av, kolla på filmer och serier, läsa böcker och sova riktigt gott. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når oss via telefon och e-post. Välkommen!