Hörnsoffor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Bekväma hörnsoffor med stilfull design

Uppskattar du att kunna sträcka ut dig ordentligt i din ensamhet framför teven på kvällen? Då kan en hörnsoffa vara ett ypperligt val! En rymlig hörnsoffa passar lika väl om du har en stor familj eller tycker om att ha många gäster på besök. I denna luftiga möbel kan du ta en tupplur efter en lång arbetsdag eller kolla på film med hela familjen, samtidigt som ditt hem får ett lyft, rent inredningsmässigt. Unoliving har samlat ett noggrant utvalt sortiment av mysiga hörnsoffor i olika storlekar, färger och former. Upptäck vårt mångsidiga utbud och hitta din favorit från oss!

Köp en snygg hörnsoffa med hög kvalitet

En hörnsoffa passar utmärkt för vila och avkoppling, men möbeln kan också bli en härlig mötesplats i hemmet där familjen eller vännerna samlas och har trevligt tillsammans. En hörnsoffa är – precis som namnet avslöjar – en soffa som kan placeras i hörnet av ett rum. Den rymliga möbeln skapar en öppen känsla och harmonisk atmosfär som bjuder in till såväl filmmys, sovstunder och umgänge! Hos oss kan du hitta varianter i läder, tyg och polyester med flera valmöjligheter kring färg och utseende. Hörnsoffor är otroligt funktionella och bidrar med hög komfort till hemmet, och passar bra om du vill utnyttja formen på ett specifikt rum eller din boendeyta i allmänhet.

Tidlösa och klassiska hörnsoffor i läder

Vi erbjuder flera olika hörnsoffor som passar perfekt om du vill ha en traditionell look på din soffa. En soffa i lädermaterial är tidlös, och passar lika fint idag som den kommer göra om 20 år! Läder har en tendens att bidra med en proper och lyxig känsla, och materialet är dessutom väldigt praktiskt eftersom det är lätt att hålla rent. Vi erbjuder hörnsoffor i 100 % läder, men också kombinerade varianter i både polyester, PU-läder och äkta läder. Vill du ha en retro-hörnsoffa i ljusbrun kulör? Eller kanske en stilren variant i svart eller grått? Ställ soffan i hörnet av rummet och komplettera med ett passande soffbord, vackra prydnadskuddar och en mysig pläd.

Matcha hörnsoffan på ditt sätt

Vi erbjuder många stilrena varianter av hörnsoffor i mörkt tyg. Neutrala material och färger på soffan kan med fördel ses som en blank tavelduk, som du med hjälp av rätt detaljer stylar utefter din personliga stil. För dig som söker en modern look i hemmet kan vi rekommendera en ljus, fluffig matta och stora prydnadskuddar i jordnära färger och blandade texturer. Komplettera med mysiga plädar, stora tavlor som går ton i ton med helheten och ett lyxigt soffbord med marmorskiva och mässingdetaljer. Du kanske söker en industriell och rustik känsla i ditt hem? Då kan ljusa, neutrala kuddar i linne få pryda soffan, och matchas med ett robust soffbord i stål. På Unoliving erbjuder vi alla verktyg för att våra kunder ska kunna inreda sitt hem på önskat sätt.

Utnyttja rummets form

Våra hörnsoffor är optimala att inreda med i knepiga hörn i vardagsrummet, och vi erbjuder varianter som kan matcha hushållets behov av komfort samt designstil. Förutom att du kan utnyttja din boendeyta till fullo kommer även våra moderna och snygga hörnsoffor att lyfta ditt hem och komplettera din övriga heminredning! Vi erbjuder hörnsoffor från högkvalitativa varumärken i fina och sköna material.

Köp hörnsoffa online

Att köpa möbler på nätet är lättare än du tror. Det viktigaste är att ha koll på vilka mått du ska utgå ifrån, och vilka behov du har av soffan. Om du har en stor familj kan det vara lämpligt att införskaffa en större variant med många sittplatser, men om du bor ensam kanske det räcker att du själv kan sträcka ut dig i soffan. Lägg din beställning hemifrån i lugn och ro, och använd gärna filtreringsfunktionen på hemsidan för att underlätta ditt val. När du lagt din order kan du njuta av tanken att få din beställning levererad hem till dörren! Genom att köpa möbler online behöver du inte lägga energi på att gå runt i möbelbutiker, och inte heller tänka på att fixa transport eller bära tungt.

Trygga köp från Unoliving

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och ett brett utbud av möbler och inredning av högsta kvalitet. För oss väger det tungt att erbjuda bästa möjliga kundservice, och att du som kund ska känna dig trygg med att handla från oss. Har du några funderingar? I vårt kundcenter kan du få svar på de mest vanliga frågorna, men annars är du varmt välkommen att kontakta oss. Du når oss på telefonnummer 08-446 836 26 mellan 08:30 och 16:00 på helgfria vardagar, eller på kundservice@unoliving.se.