Barnsängar

Barnsängar

Ge barnrummet ett lyft genom att hitta den helt perfekta barnsängen, som passar ditt och ditt barns behov. Unoliving har ett stort utbud av barnsängar till alla åldrar, från nyfödd till tonåringen. Vi erbjuder spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, våningssängar, vaggor, höga loftsängar , sänghästar och många fler varianter i olika stilar, former och färger. Är du på jakt efter en säng till barnrummet, ska du utforska vårt stora sortiment av barnsängar här på sidan. 

 

 

 

 

Läs mer Read less

24 artiklar

Köp sängen till barnrummet hos Unoliving 

Du hittar ett brett utbud av barnsängar från kända varumärken, till förnuftiga priser och i hög kvalitet. Bland våra varumärken hittar du Flexa, Leander och Mavis. Goda ramar är viktigt för uppväxten och här spelar allt, stort som smått, en roll. Flera av våra barnsängar bjuder in till lek på dagen, där både fantastin och motoriken sätts igång. Andra modeller har smarta förvaringslösningar och är perfekta till det lite mindre barnrummet. Vi erbjuder även våningssängar och loftsängar till de lite större barnen, där det finns goda möjligheter för optimalt utnyttjande av rummet, med bra plats för både skrivbord eller koja undertill. Kom ihåg att barnen ska vara relativt stora och motoriskt utvecklade innan de klarar av att säkert klättra upp och ner för stegen om de vaknar på natten. Därför rekommenderar vi att de mindre barnen (3-5 år) börjar med en juniorsäng och gärna med en sänghäst på, eller en av våra fina husmodeller, så att de inte kan trilla ner från sängen samt att avstånden ner till golvet inte är så långt.

Till tonårsrummet har vi ett fint utbud av bäddsoffor i många fina färger. Med en bäddsoffa finns det bra med plats för en sleepover och sängen kan lätt användas som soffa på dagen. Det är viktigt för oss att du hittar helt rätt barnsäng till guldklumpen, så om du är osäker på vilken storlek, färg eller stil du ska välja, är du välkommen att kontakta oss på 08-446 836 26 eller mail: kundservice@unoliving.se.