10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

Barnsängar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Den perfekta sängen till barnrummet

Det är knappast en nyhet att barn behöver en lång och god natts sömn för att må bra. Bra sömn hos barn kan reducera stress och bidra till bildandet av tillväxthormon som är A och O för att barnet ska kunna växa på ett hälsosamt sätt. På Unoliving kan du välja från ett brett utbud av barnsängar som bidrar till god sömn i en trygg miljö för ditt barn. När barnet har lämnat spjälsängen är det en bra tidpunkt att investera i en riktig barnsäng som kan användas i flera år. Vi har många valmöjligheter för dig som söker en våningssäng till barnrummet från varumärken som FLEXA, Hoppekids och Mavis men också en mängd andra modeller med praktiska förvaringsmöjligheter!

Hitta en säng på 90x200 cm för barn

Om du vill att ditt barn ska kunna använda sin nya säng så länge som möjligt är det en god idé att satsa på en större modell. En säng på 90x200 cm passar barn ända upp i tonåren och på Unoliving kan du hitta såväl enkelsängar som loftsängar och våningssängar till barnrummet. Om barnet har många leksaker och prylar kanske en säng med praktiska förvaringslådor vore rätt val? Från Woood kan du fynda en modern barnsäng i grå furu med integrerade förvaringslådor. Från FLEXA kan du även hitta en säng med utdragssäng – alltså två sängar i ett! Detta passar alldeles perfekt om ditt barn uppskattar att sova över med kompisar.

Mindre sängar till barnrummet

Unoliving har ett brett sortiment av barnsängar i flera olika storlekar. Du kan hitta både spjälsängar och enkelsängar från kvalitetsfokuserade varumärken som har design och funktion i fokus under sin produktion. Om du bor trångt – eller om du hellre vill ha en mindre säng till ditt barn av andra anledningar – ger Unoliving dig många valmöjligheter. Vad sägs om en rosa säng till barnet som råkar ha detta som favoritfärg? Hoppekids har ett kreativt och generöst utbud av barnsängar i både mörk- och ljusrosa kulör men också gråa, gröna, gula och blå modeller. Överraska barnet med en färgglad säng från Hoppekids som matchar resten av inredningen i barnrummet!

Loftsäng och våningssäng för barn

Både loftsängar och våningssängar skapar magi genom att spara enormt mycket utrymme i ett mindre barnrum. Om flera syskon delar rum kan en snygg, klassisk våningssäng från Hoppekids, Mavis eller FLEXA både spara på golvutrymmet och samtidigt ge inredningen en ombonad känsla. Loftsängar har en design där sängen är upphöjd till taket på långa ben vilket gör att golvet under sängen kan utnyttjas till andra möbler. Skapa en mysig läshörna med kuddar, filtar och mysbelysning eller en harmonisk skrivbordsplats för läxläsning! På Unoliving kan du även hitta loftsängar med unika förvaringslösningar, samt loftsängar med bord och soffor undertill som enkelt kan fällas ihop och skapa ännu en sovplats.

Utrusta barnrummet med en barnsäng av högsta kvalitet

Unoliving lägger stor vikt vid att erbjuda ett generöst utbud av sängar för både barn och vuxna. Målet är att alla kunder ska få möjlighet att hitta vad de söker, oavsett hur planlösningen eller övrig inredning ser ut i hemmet. Hos oss kan ni hitta fina barnsängar som fulländar barnrummets inredning, bidrar med praktiska förvaringslösningar och samtidigt låter barnet sova gott om natten. Glöm inte bort att komplettera barnsängen med en skön madrass och ett praktiskt madrassöverdrag som är bra att ha ifall olyckan skulle vara framme. Unoliving erbjuder även många fina bäddset och överkast som du kan bädda barnsängen med!