Sänglådor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Optimera hemmets förvaring med sänglådor

Byråer, skåp, garderober, källare och vindsutrymmen – i hemmet använder vi en mängd olika lösningar för att kunna förvara saker utom synhåll, fast inom räckhåll. En plats som många dock ofta glömmer bort är utrymmet under sängen! Det är oerhört praktiskt att ha förvaring under sängen, framförallt för dig som bor trångt eller helt enkelt vill maximera dina förvaringsmöjligheter i hemmet. På Unoliving kan du hitta flera olika sänglådor som passar perfekt för förvaring under sängen, från högkvalitativa varumärken som Tvilum, Mavis och Hoppekids.

Lådor under sängen – oändliga förvaringsmöjligheter

Unolivings utbud av smarta under-sängen-förvaringslösningar gör ett oanvänt och bortglömt utrymme till en ypperlig plats för förvaring. Det finns en mängd olika saker som går att förvara under sängen, som du kanske inte själv hade kommit på i första taget:

● Leksaksförvaring – om du har barn är du säkert väl införstådd med hur ett lekrum kan se ut efter bara några minuter. Med en rymlig låda under sängen är det enkelt för både dig och barnet att gömma undan alla leksaker när barnet väl har lekt färdigt.
● Skoförvaring – du är garanterat inte ensam om att äga alldeles för många skor. Istället för att låta de skor du inte använder för tillfället stå och ta upp plats i hallen kan du lägga dem i förvaringslådor under sängen!
● Bokförvaring – när alla bokhyllor i hemmet är fyllda till bredden kan det kanske kännas som att du måste sälja av några innan du kan köpa nya. Så behöver det inte vara! Om du är en bokslukare som gärna läser samma böcker en gång till kan du ha stor fördel av en låda under sängen som är speciellt dedikerad till böcker!
● Förvaring av sladdar och verktyg – elektroniksladdar, hammare, spik och andra verktyg är ett måste i de flesta hem, men saker som dessa är inte särskilt estetiskt tilltalande att ha liggandes framme. Göm undan de nödvändiga verktygen i en låda under sängen som du enkelt kan dra fram vid behov!
● Förvaring av resväskor – även resväskor är nödvändigt i de flesta hem, dock används ju faktiskt resväskan aldrig i själva hemmet. Låt din resväska ligga i en förvaringslåda under sängen, utom synhåll.
● Förvaring av extramadrass – om du ofta har övernattningsgäster kan det vara perfekt att förvara madrass, kudde och täcke i en sänglåda som smidigt dras fram när du får besök.

Förvaring under sängen med olika design

Lådor under sängen syns som du kanske förstår inte särskilt mycket, och då kanske utformningen känns mindre viktig. Dock kan sidorna på sänglådorna ibland ändå synas beroende på vilket överkast och sängkläder du använder, och om du ofta öppnar lådorna kan det ändå vara trevligt med en design som faller dig i smaken. Vita, diskreta sänglådor passar utmärkt till de flesta heminredningsstilar då de smälter in snyggt i de flesta miljöer. Om du däremot har en rustik, bohemisk någon annan alternativ inredningsstil kanske vita sänglådor i högglans inte är optimalt. Från FLEXA kan du i så fall hitta sänglådor i ljust trä med svarta knoppar, och från WOOOD kan du hitta grålackerade sänglådor i furu.

Köp sänglådor på Unoliving till bra pris

På Unoliving kan du välja och vraka bland sänglådor i olika utformningar, storlekar och färger från exklusiva varumärken som har kvalitet i fokus. Bra förvaring är A och O i alla hem som uppskattar en välordnad inredning där var sak har sin plats. Ta en titt i vårt utbud och klicka hem idealiska sänglådor som passar dina behov!