Klädhängare

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Klädhängare

Har du tänkt på att klädhängaren är det första som möter dig i hallen när du kommer hem? Inte? Vi är nog många som utan att tänka på det hänger av oss jackan i hallen för att sedan stega rakt in i hemmet. Helt utan att reflektera över att vi just tog av oss ett tjockt lager kläder utan att det hamnade i vägen. Det är då klädhängaren fungerar som den ska. Många föredrar säkert en klädhängare som rymmer så mycket kläder som möjligt på så liten yta som möjligt. På Unoliving är det här våra ledord för klädhängare. Vi kan erbjuda flera modeller av klädhängare i snygga, minimalistiska utföranden för att du ska kunna fortsätta låta bli att tänka på var du gör av dina kläder. Vårt mål är att du ska kunna hitta en klädhängare som kan förvara det du vill, passar din stil och ditt hem och din budget.

Din osynliga betjänt

Klädhängaren har en ganska så simpel uppgift, man ska kunna hänga ifrån sig sina kläder på den. Till skillnad från mycket annan inredning så tänker vi oftast på klädhängaren som ett rent nyttoföremål och det är sällan vi har den som en del av inredningen. Man kan säga att klädhängarens uppgift oftast är att verka utan att synas; helst ska den gömmas under våra kläder också. Därför tycker vi att minimalism är ett av de största ledorden när man väljer klädhängare. I vårt sortiment har vi fokuserat på smala, svala färger och former för att smidigt och diskret kunna hålla ordning i vilken hall som klädhängaren än hamnar i. Vi valt att jobba med de designers som vi tycker gör snyggaste klädhängare, för att det som väl syns ska andas smakfullhet och omtanke.

Sätt stilen redan i hallen

Samtidigt som en effektiv klädhängare ska kunna verka utan att synas, så kommer den aldrig bli fullkomligt osynlig. Som det första som möter dig i hallen sätter den också stämningen för den som kommer in. Den är en omistlig del av det berömda, viktiga första intrycket. Därför menar vi att minimalismen bör paras ihop med en stilsäkerhet och ett diskret statement. Eftersom det finns lika många smaker om inredning som det finns hallar har vi därför sett till att variera vårt utbud och ta in klädhängare i flera olika utföranden från flera stora designhus. Vi erbjuder allt från väggfasta, diskreta klädhängare i ljust trä till mer tydliga, stilmarkerande pjäser i svart metall.

Klädhängare till annat än ytterkläder

Samtidigt är det inte alltid hallen som är den givna platsen för en klädhängare. När stolsryggen sedan länge är uträknad som klädförvaring bör det bli dags att leta efter en permanent klädhängare. Väljer du att placera en klädhängare i något annat rum än hallen bör du välja en som antingen smälter in med rummets interiör eller som bryter av färgtema och inredning. Våra många klädhängare i diskreta, lugna nyanser och former passar ofta i den nedtonade stämning många söker efter i sovrummet eller t.ex. i gästrummet.

Liten plats, mycket kläder

Hallen är nästan alltid det minsta rummet i en bostad. Samtidigt är just rummet innanför ytterdörren det enda rummet man inte kan undvika att gå in i när man kommer hem. Det blir lätt en flaskhals där det blir svårt att vara flera personer samtidigt. För att inte hallen ska bli ett trångbott slagfält varje gång två personer kommer hem samtidigt eller gästerna kommer på middag är det viktigt att allas kläder ska få plats, utan att ta plats. Det bästa redskapet för att uppnå detta är en bra klädhängare. Klädhängaren får ofta ta emot allt från jeansjackor och mössor till paraplyn och skor, så det är viktigt att det finns krokar, hyllor och ställningar till allt som du behöver hänga ifrån dig. Samtidigt är alla hallar olika; det kanske redan finns en hatthylla, en skohylla eller en dedikerad plats för paraplyer. Därför har vi sett till att bredda vårt sortiment så att klädhängaren inte ska ta upp mer plats än nödvändigt. Du ska kunna få de funktioner som du behöver och den klädhängare som just din hall behöver.

Annan plats, andra kläder

För de lägen där klädhängaren ska passa i sovrummet är situationen ofta lite annorlunda.
Det kanske inte är lika trångt som i hallen och det är mer sällan ytterplagg som ska hängas upp. Då kan det vara en fördel om klädhängaren passar in med den övriga inredningen i sovrummet, eller helt enkelt kan rymma en större mängd kläder, så att plaggen blir lätta att hitta och du får en fin översikt över delar av din garderob. Vilka krav du än ställer på din klädhängare hoppas och tror vi att du kan hitta det du söker i vårt sortiment.

Vilken sort passar dig?

När du ska välja klädhängare är det några frågor som du ska ställa dig. Vad behöver du klädhängaren till? Hur mycket plats har du? Var ska klädhängaren stå?
Alla hallar ser olika ut. Även om planlösningen och måtten kan vara identiska har varje person olika idéer om hur man bör inreda hallen. De flesta behöver olika klädhängare och valet beror ofta på vilken hall klädhängaren ska stå i. Vill du att din klädhängare ska vara åtkomlig från alla håll, som ett träd med grenar att hänga jackan på? Behöver du en klädhängare som smiter diskret längs med väggen, där man kan rada upp jackor och skor snyggt på en linje, helt ur vägen för den som vill komma in? Behöver du plats för flera personers fulla set av ytterkläder, eller mest ett litet bord vid hallspegeln där en eller två personer kan hänga av sig varsin jacka? Ska alla krokar vara på samma höjd, eller vore det bra med lägre krokar till de yngsta i familjen? Ska klädhängaren stå i hallen eller i sovrummet? Oavsett vilken lösning som är den bästa för dig och ditt hem så kan vi erbjuda flera alternativ.