Sänggavlar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Sänggavlar

En sänggavel är en både praktisk och snygg inredningsdetalj. Du får ett bekvämt ryggstöd att luta dig mot när du vill läsa en bok i sängen eller kanske titta på en serie eller en film men framför allt ger en sänggavel färg och karaktär till hela sovrummet. Sänggavlar finns i flera olika material, stilar och färger. Du kan välja en klassisk sänggavel i trä, en vadderad sänggavel med mjuk sammet eller varför inte en vacker sänggavel i rotting för en naturlig och avslappnad stil? Det finns faktiskt också sänggavlar med inbyggd förvaring som passar perfekt till dig som vill ha en snygg plats att ställa en lampa på och där du kan lägga böcker och tidningar. Sänggavlar kommer i flera olika bredder, både till enkelsängar och dubbelsängar. Välkommen att upptäcka vårt stora sortiment av snygga sänggavlar på Unoliving!

Ge sovrummet en personlig stil

Med en sänggavel kan du förändra hela stilen i ditt sovrum. Här på Unoliving hittar du sänggavlar i flera olika stilar. Välj en rustik sänggavel i trä för en klassisk inredningsstil. En sänggavel i trä är enkel att matcha med olika färger och mönster på tapeter, gardiner, täcken och kuddar. Vill du ha en smart plats där du kan lägga dina böcker och tidningar finns sänggavlar med smart förvaring. En sänggavel som också är ett nattduksbord och en avlastningshylla passar perfekt till dig som har ett litet sovrum där all golvyta är värdefull.

Här hittar du också sänggavlar i rotting eller bambu som ger ditt sovrum en vacker och avslappnad stil. Vadderade sänggavlar är mycket populära och finns i flera olika varianter. Du kan till exempel välja en mjuk och skön sänggavel i sammet eller en lite tuffare i läder eller skinn. Sänggavlar i tyg finns också i många olika färger. En beige sänggavel passar perfekt till dig som vill inreda ditt sovrum i lugna och rofyllda färger medan en sänggavel i till exempel blått, rosa eller gult ger rummet en härlig färgklick. En sänggavel som går i samma nyanser som resten av sovrummet ger en harmonisk och vacker känsla medan en sänggavel som bryter av i en annan färg som kontrast gentemot resten av inredningen blir en spännande inredningsdetalj som skapar en personlig touch i sovrummet.

Sänggaveln – en praktisk möbel

Sänggaveln är också en praktisk inredningsdetalj. Du kan använda den som ett ryggstöd när du vill sitta upp i sängen. Perfekt när du vill läsa en bok eller en tidning eller se på TV. Sänggaveln skyddar också väggen bakom sängen mot slitage. Det är extra bra om du rör dig mycket när du sover och till exempel mot fettfläckar och rester från hårprodukter. Många sänggavlar i tyg kan enkelt tas av och tvättas och sänggavlar tillverkade av till exempel trä, metall och rotting kan torkas av med en fuktig trasa.

Matcha gärna sänggaveln med sängkläder, kuddar och plädar för en mysig och ombonad känsla. Självklart kan du även komplettera med andra sovrumsmöbler här på Unoliving. Vi erbjuder till exempel sängar i olika modeller, garderober, hyllor, lådor och nattduksbord.

Olika modeller av sänggavlar

De flesta sänggavlar du hittar här på Unoliving är fristående och hålls enkelt på plats genom att du skjuter sängen mot gaveln. Du placerar alltså sänggaveln mot en vägg och skjuter sedan intill sängen. Detta innebär att du inte behöver skruva eller göra andra ingrepp i väggen bakom sänggaveln. Det finns även sänggavlar som du fäster direkt i sängen eller i väggen för en säker och stabil konstruktion.

Har du en låg säng hemma, kanske en säng utan ben, är det bra att välja en sänggavel som inte är för hög, dels för att sänggaveln kan bli instabil och dels för att det kan ge ett klumpigt intryck. Har du däremot en hög säng hemma, kanske en kontinentalsäng, kan du med fördel välja en hög och stor sänggavel för att få snygga proportioner.

Välkända och populära varumärken

Unoliving erbjuder sänggavlar från flera olika varumärken. Här hittar du till exempel sänggavlar från Kave Home, ett möbel- och interiörföretag från Barcelona som tillverkar trendiga men ändå funktionella och hållbara möbler med stort fokus på miljön. Från Kave Home hittar du bland annat handgjorda sänggavlar i rotting och sängöverdrag i många härliga färger. Från Sika-Design, ett danskt designföretag, kommer härliga sänggavlar i rotting som passar perfekt in i den stilrena skandinaviska inredningsstilen och letar du efter en sänggavel med förvaring ska du kolla in sänggavlar från Tvilum, ett annat danskt varumärke. Tvilum tillverkar högkvalitativa, genomtänkta och praktiska möbler i snygg design. Med en sänggavel med förvaring skapar du utrymme för till exempel böcker, en lampa och en väckarklocka. Ett bra alternativ till dig som inte vill ha separata nattduksbord intill sängen.

Köpa sänggavel online

Vilken sänggavel passar i ditt sovrum? Oavsett om du vill ha en stilren och enkel sänggavel, en färgglad och mjuk sänggavel eller en mer lyxig och exklusiv sänggavel hittar du det på Unoliving. Här beställer du snabbt och säkert online och får hem din sänggavel med en snabb leverans. Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ och om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst via telefon eller e-post. Tänk på att du spenderar mycket tid i ditt sovrum, ungefär en tredjedel av ditt liv, och därför är det extra viktigt att du har ett sovrum som du trivs i och som ger dig den vila du behöver. Alla våra sänggavlar är noga utvalda och tillverkade av material i hög kvalitet och med en design som håller. Välkommen att beställa en snygg sänggavel här hos oss på Unoliving!