Futoner

Futoner

Futoner är mer populära än någonsin – och det är inte utan anledning. De är både smarta, funktionella och passar in i hemmets alla rum. Beroende på vilken futon du köper, kan den formas från en madrass till en soffa, sittsäck eller loungestol. Du hittar futoner från det läckra varumärket Karup Design, som har skapat dem i massor av olika färger, så att du garanterat hittar just din favorit. Vi har futoner som kan användas både inomhus och utomhus – få inspiration här på sidan!

 

 

Läs mer Read less

Futoner – en flexibel möbel


Futoner har blivit otroligt moderna och finns redan nu i mångas hem. Futoner är mycket flexibla, eftersom de kan vikas ut och användas som en extra madrass och sättas ihop till en mysig soffa eller stol. De är praktiska när du får gäster på besök eftersom du kan ge din gäst en bra madrass att sova på. När futonen inte används som sovplats, kan du forma den till olika möbler, beroende på vilken futon du har köpt. Du kan forma den till en mysig soffa i vardagsrummet, eller till en stor och mysig sittsäck som du kan sitta och vila dig i. Futonen passar även perfekt i tonårsrummet, där futonen kan formas till en skön stol, som fungerar som en extra sittplats när kompisarna är på besök. Futonen är speciellt bra för dig som bor i en mindre lägenhet, eftersom du snabbt kan skapa mer plats i rummet. Vi har futoner i olika storlekar, så att du kan välja den som uppfyller just dina krav.


Som alternativ till futoner kan du även kika på dagbäddar, soffor, bäddsoffor, madrasser och kontinentalsängar.

 

Futoner som kan användas utomhus


Karup Design har designat många olika futoner som alla har en god komfort och en snygg design. Bland annat hittar du futoner som kan användas både inomhus och utomhus. Använd futonen som en madrass som du kan slänga dig på och njuta av solens strålar. Forma den till en extra sittplats bredvid dina loungemöbler på terassen och njut av ett kallt glas av din favoritdryck. När den svenska sommaren visar sig från sin bästa sida, är futonen en perfekt madrass för dina barn eller barnbarn att leka på. Du kan lugnt bjuda barnen på vattenmelon eller en glass, eftersom tyget på futonen är vattenavvisande och kan därför lätt torkas av. Futoner är perfekta för hela familjen.

 

Futoner i många olika färger


Hos Unoliving har vi futoner i många olika färger, som antingen kan bevara din befintliga stil, eller piffa till den med en madrass i färg. De nedtonade färgerna skapar en mysig stämning. De är moderna och kan lätt kombineras med andra färger. De mörkare färgerna sveper om dig och skapar djup i rummet. Om du har en mer vågad stil, har vi futoner i starka färger, som ger liv i rummet. Oavsett vad du väljer så har vi futoner i vackra färger från hela färgpaletten, så det är bara att välja vilken som passar just dig bäst.