Soffbord

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Soffbord – etablerade varumärken

Soffbord är en perfekt möbel om du vill ha vissa saker nära till hands medan du kopplar av i soffan. På det lilla bordet kan du ställa tekoppen, lägga ner mobilen eller vila fötterna – eller gömma undan tidningar eller fjärrkontrollen ifall du väljer ett soffbord med lådor. Soffbordet utgör inte bara en praktisk funktion, det är också en dekorativ detalj som kompletterar stilen på hela din soffgrupp. På Unoliving kan du hitta en mängd fina soffbord för alla stilar, från gedigna varumärken som Temahome, Rowico och Kave Home. Som med alla produkter i vårt sortiment erbjuder vi stora valmöjligheter när det kommer till material och färg på soffbord. Du kan välja mellan soffbord i metall och järn, trä och ek, glas och rotting, men också många andra spännande material i olika utföranden. Är det dags att införskaffa ett nytt soffbord? Då gör du rätt i att ta en titt på vår rea av soffbord.

Köp soffbord online i olika stilar

Alla soffgrupper behöver kompletteras med ett soffbord, och hos oss kan du välja och vraka bland olika typer av soffbord. Vi har noggrant valt ut vårt sortiment av soffbord från de mest kvalitativa varumärken, så att det ska finnas en modell för alla hem och inredningsstilar. På Unoliving kan du hitta klassiska, moderna, skandinaviska och orientaliska soffbord, men också soffbord med en rustik och rejäl utformning. Är du på jakt efter ett soffbord i lyxig marmor? Eller ett soffbord i naturlig bambu? Vi har alla olika preferenser, men vi erbjuder någonting för alla.

Modernt soffbord i exklusiv marmor

Marmor är ett material som kommit tillbaka med buller och bång, och blivit toppmodernt. Om du väljer ett soffbord med marmorskiva från exempelvis Temahome eller Handvärk får du inte bara ett populärt och stilrent soffbord, du får även en högkvalitativ produkt som är mycket tålig och robust. Enkelheten i materialet gör att stilen står sig för lång tid framöver, och kan förenas med en mängd olika stilar. På så vis blir ditt soffbord tidlöst, och kan användas i flera år. Till råga på allt är soffbord i marmor mycket lätta att hålla rent, och kräver en enkel underhållning. Hos oss kan du hitta soffbord med såväl vit som svart marmorskiva, med ben i mässing, stål eller trä. Vi erbjuder soffborden i flera olika storlekar och utföranden, så att du ska kunna hitta en variant som passar in både storleksmässigt och stilmässigt i ditt hem.

Rustikt soffbord i stål, metall eller järn

Är du ute efter en stilren och rustik look i ditt vardagsrum? Soffbord i stål, järn och metall har en tendens att bidra med elegans, med sitt robusta och industriella utseende. Vi erbjuder varumärken som Broste Copenhagen och Kave Home, som tillhandahåller olika varianter av soffbord med rustik stil. Är du ute efter ett mindre, runt bord i café-stil eller kanske en större, rektangulär variant, kanske med bra förvaringshyllor inbyggda? Hos oss kan du hitta industriella soffbord som passar alla.

Klassiskt soffbord i trä och unika varianter

Att placera ett träbord framför soffan är ett klassiskt val, och på Unoliving kan du välja från ett stort sortiment av olika modeller. Vi erbjuder soffbord i olika, fina träslag som ek, ask och teak – i flera olika former och färger. Från exklusiva varumärken som Mavis, Bloomingville och Rowico kan du välja och vraka bland riktigt snygga vardagsrumsbord i trä. Söker du ett annorlunda soffbord? Förutom klassiska och stilrena soffbord erbjuder vi även ett flertal unika soffbord med utstickande design. Du kan välja bland soffbord med betongliknande utseende i olika utformningar, men också soffbord i bambu om du är ute efter en mer orientalisk känsla. Eller varför inte välja ett soffbord med ett mönster av olika tränyanser från homii?

Vilket soffbord passar hemma hos dig?

Det kan vara klurigt att veta vilket soffbord som lämpar sig bäst i ditt hem. Det är dels viktigt att tänka på storleken, att inte sätta ett enormt soffbord vid en mindre soffgrupp och tvärtom. Soffbordet bör dessutom fungera bra tillsammans med resten av din heminredning. En bra början är att räkna ut vilken storlek på soffbordet du behöver. Har du en liten eller stor soffa? En del har soffor i u-modell, vilket kan begränsa måtten när du ska köpa ett nytt soffbord. Om du har lite utrymme att arbeta med är det lämpligt att välja ett soffbord med rundade hörn, på så vis får du ett luftigare intryck och lättare passage runt bordet.

När storleken är bestämd är det dags att välja stil och utseende på soffbordet. Vad önskar du dig? Klassiskt eller modernt, eller kanske rustikt och industriellt? Ägna en stund åt att betrakta rummet, lägg märke till färger och stil på din övriga inredning och räkna ut vad som passar bäst. Du skapar ett enhetligt och genomtänkt uttryck genom att ta hänsyn till övrig inredning i rummet. Oavsett vilken stil du har i hemmet kan vi erbjuda ett soffbord för just dig!

En iögonfallande detalj i hemmet

Ett soffbord behöver inte bara bidra med en praktisk funktion, det kan också bli en snygg detalj i rummet som drar blickar till sig. Soffbordet kan jämfört med matbordet ha en friare utformning, eftersom du inte använder det på samma vis. Du kan välja en annorlunda utformning med olika hyllplan och nivåer, och fina träslag eller bergarter på bänkskivan som bidrar med en exklusiv känsla. Unoliving brinner för att stå till tjänst med prisvärda och snygga produkter och möbler för hemmet, och oavsett hur stort soffbord du beställer kommer det levereras direkt hem till din dörr. Vi väljer ut våra varumärken på Unoliving med omsorg, för att garantera en positiv köpupplevelse för våra kunder med lång hållbarhet på produkterna. Soffbordet gör mycket för vardagsrummets uttryck och atmosfär. Du kan välja soffbord från flera varumärken, i olika stilar och material till riktigt bra priser.