10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

Sammetssoffor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Soffa i sammet – en livslång klassiker

Sammetssoffor bidrar med en modern look och samtidigt en tidlös elegans – en oerhört svårslagen kombination som så många söker i sitt hem. Oavsett hur din aktuella heminredning ser ut finns det en sammetssoffa hos Unoliving som passar in hos dig! Söker du en unik färgklick eller en neutral soffa i sammet som går ton i ton med resten av hemmets färger? Välj och vraka bland högkvalitativa varumärken som PeBureHome, HANDVÄRK, Venture Design och Kragelund Furniture.

Att välja rätt sammetssoffa

En vacker, skimrande soffa i sammet kan skapa en exklusiv och lyxig atmosfär i ditt vardagsrum, sovrum, kontor eller var du än väljer att placera den. Funderar du på att investera i en soffa i sammetstyg till ditt hem? Då har du kommit helt rätt! Unoliving har ett oerhört brett sortiment av soffor i sammet i olika storlekar och utformningar. Soffan är en möbel som används mycket, därför är det viktigt att investera i en soffa som är bekväm. Att din nya soffa ska vara snygg och iögonfallande är givetvis också en stor prioritet. För vissa är valet av en ny soffa glasklart, medan det för andra tar flera månader att hitta en modell som känns rätt.

Olika modeller och kulörer på soffor i sammet

Fundera på vilken storlek och form du vill ha på din nya soffa. En jättestor divansoffa är troligtvis inte rätt val för en liten enrummare, medan en 2-sitssoffa kan se för liten ut i ett stort och rymligt vardagsrum. Är du på jakt efter en divansoffa i sammet, en soffa i klassisk Howardmodell, en rak soffa med 2 eller 3 sitsar eller en praktisk bäddsoffa? Ta mått i rummet där du ska placera din nya sammetssoffa och använd gärna filtreringsfunktionen på vår hemsida för att underlätta ditt sökande. Därefter är det dags att välja färgnyans på din nya sammetssoffa. Unoliving erbjuder sammetssoffor i neutrala och jordnära nyanser som svart, vitt, grått, beige och brunt – men såklart även utstickande färger. Det är en smaksak vad du väljer för kulör på din sammetssoffa, både neutrala och utstickande färger har sina många fördelar. En neutral soffa i jordnära ton kan skapa en harmonisk känsla i rummet, medan en sammetssoffa i blått, grönt, gult eller rött kan skapa en effektfull kontrast i rummet.

Varumärken med kvalitet och estetik i fokus

Unoliving lägger ner mycket tid på att noggrant välja ut varumärken till hemsidan. Vi vill vara säkra på att våra kunder kan hitta möbler och heminredning av hög kvalitet och mångsidighet, utan att det ska behöva kosta skjortan. Vårt stora utbud av sammetssoffor kommer från högkvalitativa och väletablerade varumärken som tillverkar sina möbler med största expertis. Oavsett om du har en trendig, lantlig, rustik, bohemisk eller stilren inredningsstil kan du vara säker på att vi erbjuder en soffa i sammet som passar in i ditt hem. Här kan du välja bland olika utformningar och färger som passar till olika typer av heminredning. En grön Howardsoffa i sammet från Venture Design kan exempelvis passa utmärkt till en klassisk och retro inredningsstil, medan den trendiga, ljusa modellen Wind Divan från Broste Copenhagen passar utmärkt till en modern eller lantlig inredning.

Köp sammetssoffor online

Sammetssoffor är en ständigt uppåtgående trend, troligtvis för att materialet är vackert att titta på och samtidigt bekvämt att sitta på. Vill du förgylla ditt hem med en sammetslen, skimrande soffa? På Unoliving får du möjlighet att välja från ett enormt och mångsidigt sortiment. Sammetssoffor skapar en ombonad och lyxig känsla i ditt hem utan att tömma din plånbok helt och hållet. Spana in vårt utbud och klicka hem din drömsoffa i sammet!