Klaffbord

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Klaffbord – Få fram det stora i det lilla

Romantisk fika för två eller mättande middag för åtta? Hemmet är där livet händer, och livet är fullt av såväl små mirakel som stora vardagshändelser. Vi vet hur viktigt det är att matplatsen i hemmets hjärta kan ge plats åt vad än livet bjuder på, och därför har vi samlat våra klaffbord på en plats. Ett klaffbord kan enkelt fällas ut för att passa större sällskap, samtidigt som det tar liten plats i hopfällt skick. Perfekt när man vill kunna ställa fram en brakmiddag ibland, och hålla matplatsen enkel och smidig resten av tiden! Här har vi samlat vårt sortiment av klaffbord för att du snabbt ska kunna hitta ett riktigt bra och flexibelt bord som passar hemma hos just dig.

Mycket plats, liten plats eller nästan ingen alls

Ibland är det ont om plats och då kan man helt enkelt behöva trolla fram lite extra utrymme. I sådana lägen passar bord som Bilbao från House Nordic utmärkt! Med sin stilrena design i trä och mycket lilla och lättburna hopfällda form är det perfekt att ta fram som serveringsbord, barnbord till kalaset eller extrabord vid soffgruppen. Det är också otroligt smidigt att plocka undan och förvara när det inte behövs. Behöver du bara två eller fyra extra platser runt bordet åt de oväntade gästerna? Då är Rowicos modeller Lotta eller Filippa de självklara valen! De finns i flera olika utföranden med flera olika storlekar på den utfällningsbara klaffen, så se efter vilken färg och form som passar ditt hem bäst! Klaffen fälls ut med hjälp av en extra balk under bordet i stället för ett extra ben, så gästerna kommer garanterat att få plats med sina egna ben under bordet. Med ett stilrent klaffbord kan du snyggt och smidigt ta emot gäster när du vill utan att behöva oroa dig för middagsplatsen. Behöver du mer middagsplats? Ta en titt i vårt sortiment och låt dig inspireras av de många alternativen, färgerna och fördelarna!

Där det finns hjärterum

De härligaste platserna är ofta också de med minst yta. Både på balkonger och i sommarstugor kan det vara ont om utrymme. Samtidigt är det just där man helst vill vara tillsammans med släkt, och vänner. Den perfekta lösningen är att ha ett bord som kan fällas ut tillfälligt, eller ett bord som enkelt kan plockas fram och sedan fällas ihop och ställas i en skrubb. När det fint väder kan de flesta av våra klaffbord till och med användas till uteplatsen, om det skulle behövas! Fundera över var du behöver några extra platser, och se efter bland våra klaffbord vilket som passar just dig! Med några extra platser vid bordet kan du känna dig riktigt fri att njuta av semesterns feststämning och alltid vara redo för trevliga tillställningar.

När att ha gäster är ens jobb

Det finns flera olika lägen där det kan vara bra att få fram nya sittplatser, såväl hemma i köket som på fikets uteservering. Men, när en möbel ska stå utomhus en längre tid ställs särskilt stora krav på bordets material och konstruktion. Vi på Unoliving jobbar för att du ska kunna vara helt tillfreds med din möblering, oavsett om du ska ha hemmabjudning eller driver servering i yrkeslivet. Jobbar du med servering och behöver kunna anpassa din uteservering till antalet gäster med kort varsel? Då kan det vara bra att ha bord som är rejält väderbeständiga samtidigt som de tar mycket liten plats i förrådet när de inte används. Advance från Kave Home låter dig fälla ihop bordsskivan helt och hållet, samtidigt som den robusta låsmekanismen säkrar skivan ordentligt när bordet är uppfällt. Med en konstruktion tillverkad helt i galvaniserat stål är Advance motståndskraftigt mot väder och vind och kan stå länge i förrådet utan att behöva ses till. Bordet passar naturligtvis också även om du inte driver restaurang, men ändå snabbt behöver få fram mycket bordsyta på kort tid. När det gäller att ge alla gästerna plats på kalaset får inget komma i vägen!

Form såväl som funktion

Det råder inga tvivel om att klaffbord är mycket praktiska möbler. Det betyder absolut inte att man måste tumma på designen! Våra klaffbord är utvalda för att de är lika visuellt tilltalande som de är funktionella, och vi kan erbjuda ett sortiment med klaffbord i gummiträ, teak, oljad och vitpigmenterad ek med mycket mera. Med flera olika färgkombinationer mellan skiva och bord är vi nästan säkra på att du kommer hitta något som passar in i just din matplats. Matcha bordet mot dina stolar, eller låt bordet vara sitt eget i en snygg mix av möbelstilar. På senare år har trenden att skapa en bohemisk möbelmix spridit sig, så varför inte ta vara på friheten i det senaste matsalsmodet?

Oavsett hur du vill uttrycka din personlighet därhemma kan du hitta både möbler och inspiration hos oss på Unoliving.