10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

Skohyllor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Skohyllor

Hallen är det första rummet du ser när du kliver in genom ytterdörren. Att mötas av en rörigt rum med skor över hela golvet är inte särskilt inbjudande, men det kan enkelt lösas med en snygg skohylla! Med rätt typ av skoförvaring kan du på ett mycket smidigt sätt organisera din hall, och få en platseffektiv lösning som passar in i just ditt hem. Hallen är ett entréutrymme som väldigt lätt kan bli stökigt. Se till att skapa ordning och harmoni i hallen med ett skoställ i din smak! Inte nog med att du får en praktisk förvaringslösning, du får även en snygg inredningsdetalj som bidrar till ett propert och stilrent intryck. På Unoliving kan du hitta skohyllor med varierande design, från etablerade varumärken som Rowico och Nordal.

Skapa en organiserad hall med rätt skohylla

Vi erbjuder ett handplockat sortiment av skohyllor i blandade mått. Söker du en hög skohylla? Om du har utrymme för någonting mer robust kan du hitta en stor skohylla i vårt sortiment. Vi erbjuder skohyllor med upp till 4 hyllplan, men du kan också hitta en skohylla med 3 plan och en mjuk sittdyna på toppen. På så vis kan du sätta dig ner bekvämt i hallen och ta av och på dina skor, vilket även gör skohyllan lämplig för barn. Samtidigt bidrar denna typ av kombinationsmöbler till att du kan spara plats i hallen, eftersom du kombinerar skohylla och sittbänk i en och samma möbel. Vi står även till tjänst med flera skohyllor i mindre storlek som har 1 eller 2 hyllplan, perfekt om du bor ensam och inte har så många skor. Oavsett vilka ändamål du har i åtanke och vilka preferenser du har, kan vi erbjuda någonting för alla.

Skohyllor för alla behov och hushåll

Det finns ingen skohylla som är den andra lik på Unoliving. Du kan välja bland både väggfasta eller golvstående typer av skoställ, och välja bland varierande ytbehandlingar av trä – oljat, laserat, vit- eller svartlackerat och vitpigmenterat. Du kan även välja bland skohyllor i järn, eller varför inte en kombination av både trä och järn? Möjligheterna är oändliga, och vilken skohylla du väljer beror på flera olika saker. Du bör fundera kring hur mycket förvaring du är i behov av, hur många skor som ska förvaras framme i hallen, vilken typ av skor det handlar om, och såklart vilka mått du har att utgå ifrån. Behöver du en kort eller lång skohylla? Låg eller hög skohylla? Kanske en skohylla med förvaring? En annan aspekt du bör ha i åtanke är om du behöver en skohylla som har en integrerad sittbänk.

Tidlösa skoställ i trä

Svenska Rowico erbjuder skohyllor för dig som uppskattar en tidlös och ombonad stil. Varumärkena tillhandahåller både mindre och större skoställ för hallen, i vit björk och mörk- eller vitpigmenterad ek. Du kan hitta varianter med eller utan sittbänk, och skohyllor med upp till 3 plan. I hallen möts våra inbjudna gäster av de hallmöbler du valt ut, och då har du din chans att förmedla vem du är och vilken stil du har. Med ett klassiskt skoställ i trä kommer din hall kännas inbjudande och varm, och skohyllan kommer smälta in fint med resten av din inredning.

Skoställ i rustikt järn

Föredrar du en modern, industriell stil? Utmärkande för denna ständigt uppåtgående trend är råa, slitna eller opolerade produkter, som är otroligt snygga i all sin enkelhet. Från danska Nordal kan du investera i ett stort och rejält skoställ för hallen i svart järn. Med sina 4 hyllplan finns det plats för såväl skor som snygga förvaringskorgar med vantar och mössor – och det finns även utrymme för paraplyer. Detta är ett av våra största skoställ i sortimentet, och det passar utmärkt för den stora familjen, eller för singelhushållet som helt enkelt har många skor.

Golvstående eller väggfasta skohyllor

Om du har en familj med väldigt många skor och dessutom en stor hall, är det ett smart tips att investera i våra väggfasta skohyllor. Med dessa kan du enkelt komplettera antalet hyllor utefter hur många skor familjen har, medan det klassiska skostället oftast bara har 2 hyllplan. Skoställ behöver inte heller endast placeras i hallen! Om du har en klädkammare fungerar det utmärkt att sätta upp skohyllor på väggen där inne. Om familjen har extremt många skor kan du inför varje årstid byta ut skorna i hallen, och förvara de som inte används i klädkammaren. På så vis kan du enkelt lägga undan skor du inte använder en viss årstid, och ta fram dem till hallen igen när det är läge. Detta ger din hall ett mer luftigt intryck, och vinterkängorna tar inte upp onödig plats i hallen under sommaren.

En lyckad inredning av hallen

För många är hallen bara en transportsträcka, där du snabbt ska kunna klä på dig inför arbetsdagen och hänga av dig igen när du kommer hem. Ett skoställ ger dig en god funktion genom att ge förvaringsplats för alla skor i hushållet, men det kan även ha en estetisk funktion. Låt skostället matcha resten av din inredning, och vara en del av en inbjudande hall som känns hemtrevlig. På Unoliving kan du hitta alla typer av inredningsprodukter för hemmet, som du kan kombinera med snygg hallförvaring och få till en enhetlig känsla. En snygg matta, en vas med snittblommor och fina förvaringskorgar kan vara allt som behövs för att sätta stilen i din hall. Unoliving har ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för hemmet, som kan komplettera din aktuella heminredning eller skapa en helt ny look. Oavsett hur mycket du beställer från oss kommer din beställning att snabbt levereras hem till din ytterdörr. Hallen kan vara lätt att glömma bort, men det finns ingenting som säger att detta rum inte kan bli lika snyggt som resten av ditt hem! Eftersom hallen är det första rummet du ser när du kliver in, är det högst lämpligt att få till en harmonisk och välkomnande känsla.