10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

Rullbord

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Stilfulla och praktiska serveringsvagnar

En serveringsvagn är lika snygg som den är praktisk! Du kan antingen välja att ha serveringsvagnen framme i köket eller vardagsrummet som en stilfull inredningsdetalj eller använda den som en extra avlastningsyta. Varför inte använda serveringsvagnen för att frakta frukosten till uterummet, eller fredagsgodiset mellan köket och soffan? Oavsett vad du planerar att använda din serveringsvagn till kan du välja från ett brett urval hos oss på Unoliving.

Serveringsvagn i trä, glas eller metall

På Unoliving kan du hitta serveringsvagnar i varierande utformning från exklusiva varumärken som bland annat House Doctor, Nordal, Kave Home och Dutchbone. Oavsett om du har en modern, industriell, lantlig eller bohemisk inredningsstil kan du med största sannolikhet hitta en serveringsvagn i vårt sortiment som faller dig i smaken. En svart rullvagn i rustik metall passar utmärkt i såväl det moderna som retroinspirerade hemmet, medan en rullvagn i bambu eller rotting kan skapa en ombonad och jordnära känsla. En serveringsvagn i mässing kan i sin tur skapa en lyxig och exklusiv look i hemmet, speciellt om du använder vagnen som inredningsdetalj med vackra vaser eller kanske ett whiskyset ovanpå.

Serveringsvagnar för olika ändamål

Innan du köper en serveringsvagn kan det vara en god idé att fundera på vad du ska använda den till. Ska vagnen framförallt tjäna ett praktiskt syfte eller söker du bara efter en ny, elegant inredningsdetalj? Om du främst ska använda din serveringsvagn för att just servera mat eller dryck kan det vara lämpligt att kika på en större variant. Om du ska servera mat från serveringsvagnen är det viktigt att välja ett material som tål att spillas på och som samtidigt har utrymme nog till många olika tallrikar och glas. Dutchbone, Broste Copenhagen och House Doctor erbjuder en mängd stilrena och praktiska modeller i tåligt järn och stål. Även Nordal står till tjänst med Industrial – ett riktigt stort rullbord med svarta stålben och en enorm bänkskiva samt en hylla längst ner. Här får du plats med alla gästernas tallrikar och kan rulla direkt in i matsalen med måltiden och slippa gå fram och tillbaka flera gånger. Om du däremot planerar att använda serveringsvagnen som en dekorativ detalj i hemmet behöver du inte fundera lika mycket på den praktiska funktionen utan kan välja och vraka bland våra olika designer, material och färger. Kanske en rund vagn med svarta glasskivor och en ram i lyxig mässing? Eller varför inte en serveringsvagn i flera våningar med gröna marmorskivor och smarta remmar i läder för förvaring av vinflaskor?

För förvaring, dekoration eller servering

På Unoliving kan du hitta serveringsvagnar som kan användas för just servering eller som dekoration, men vi erbjuder också många modeller som bidrar med smart förvaring på olika sätt. Fortune är namnet på ett rullbord från Kave Home som har två våningar i ljust trä och en svart metallram. Detta rullbord kan användas som en unik möbel i exempelvis hallen för att förvara nycklar, solglasögon eller post – eller varför inte i badrummet som förvaringsplats för dina olika skönhetsprodukter? Även rullbordet Vigo från Homii har en annorlunda design som liknar en byrå snarare än en serveringsvagn, och kan därför med fördel användas som nattduksbord vid sängen eller avlastningsyta bredvid soffan. Du får inte heller glömma hur smidigt det är att använda en serveringsvagn till dess egentliga syfte, alltså att lägga upp maten på och dra med till matsalsbordet och på så vis slippa gå fram och tillbaka flera gånger. Du kommer tacka dig själv för din investering av en rymlig serveringsvagn när du bjudit hem släkten eller vännerna på middag. Lasta serveringsvagnen i köket och rulla stadigt in alltihop till bordet i matsalen. Du kommer spara en ansenlig mängd tid som du istället kan ägna åt dina gäster! När middagen är över behöver du bara lasta serveringsvagnen igen med all disk och rulla tillbaka till köket.

Optimera förvaringsmöjligheterna i köket

Om du har ett kök med dåliga förvaringsmöjligheter kan en serveringsvagn vara helt rätt val för dig. Mobila köksöar växer ständigt i popularitet tack vare alla extra lådor, arbetsbord, matplatser och avställningsytor som möbeln bidrar med. På Unoliving kan du hitta en praktisk kockbänk från Rowico som kan hjälpa dig att dela av köket på ditt eget sätt och samtidigt få en välbehövlig, extra arbetsyta. Serveringsvagnar med många olika hyllor kan också med fördel användas under fristående köksbänkar som en smidig förvaringsplats av flaskor, kryddor, kökshanddukar eller servetter. Ta en titt i vårt breda utbud av serveringsvagnar och hitta en variant som passar dina behov och preferenser. Använd gärna filtreringsfunktionen för att underlätta ditt val, och njut av att Unoliving erbjuder leverans hela vägen hem till dörren!