Barnstolar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

En helt egen stol

Leksaksspis, leksakshusdjur, leksaksbil –genom ett barns uppväxt är det ofta viktigt att ha en alldeles egen av det som de vuxna har, och att kunna göra saker på sina villkor. Självklart ska barnen få ha sina egna stolar, och självklart i en storlek som passar dem! Precis som vuxna har många olika sorters möbler tycker vi på Unoliving att barn ska erbjudas ett brett utbud av sittmöbler. Här har vi samlat våra stolar anpassade för hushållets yngre medlemmar till såväl måltider som tebjudningar för nallarna som inte-nudda-golv-leken. Upptäck vårt sortiment av barnstolar och gör barnrummet lika snyggt som tryggt, och framför allt, kul!

Till bords med de vuxna

Innan man blivit stor nog att sitta på en vuxenstol är det bra att ha en stol som gör att man kan nå upp till bordet. Här kan vi föreslå till exempel FLEXAs barnmatstol. Barn har ibland en förmåga att spilla och kladda lite och som tur är har FLEXA tänkt på det och tillverkat sin barnstol i lättvättat plastmaterial. Denna stol har dessutom behändiga handtag i både ryggstödet och på sidorna, vilket underlättar när stolen behöver justeras och till exempel flyttas närmare bordet om det skulle behövas. Med de rundade stolsfötterna minimeras risken för skrapmärken i golvet, och den vita färgen gör det lätt att upptäcka spill eller smuts.

En egen stol till sitt eget bord

I barnrummet gäller barnens regler, och då ska stolarna vara till för barnen själva. Där kan man ha ett eget barnbord där man kan bjuda kompisarna eller nallarna på te, och då behövs stolar att sitta på. Unoliving erbjuder flera olika barnstolar från ferm LIVING och FLEXA som passar perfekt när man vill kunna sitta till bords på egna villkor. Här kan man välja mellan flera olika varianter. Stolen Dots med sina rundade kanter och sin minimalistiska pinnstolsdesign ser ut precis som en väldesignad vuxenstol, och med flera valbara färger passar stolen smidigt in i varje barnrum. Stolen Little Architect är något robustare i sin form, och med sin nästan lådliknande konstruktion bjuder den in till lek. Om den står upp är den en stol, men om man lägger den på rygg kan den bli en bil, eller kanske början till en koja!

När golvet är lava

De vuxna har fåtöljer som kan vara både bekväma och lockande att hoppa i. Synd bara att man så sällan får hoppa och klättra i dem. Då är det bra om barnen får ha sin egen fåtölj, särskilt om den är mycket bättre än de vuxnas! Till exempel har Karup gjort en serie av barnstolar som kan fungera som madrasser lika bra som de fungerar som fåtöljer. Mini Cube har både ryggstöd och armstöd och till och med en fotpall, men kan enkelt vikas ut till en madrass när man blir trött eller behöver en ö att inte nudda golvet på. Mini Nido är en fåtölj, men kallas också för ett ”nest”. När den är ihopsatt ser Mini Nido faktiskt ut som ett litet bo. I utfällt läge blir också denna barnstol istället en madrass att vila eller leka på. Alla Karups fåtöljer är gjorda helt utan hårda delar, så att leken blir trygg och mjuk. Bloomingvilles barnsoffa Bambu med sin sits i flätad jute är ett härligt inslag av bungalowkänsla i barnrummet, och soffan kan rymma minst två små kompisar. Dessutom är Bambu enkel för barnrummets innevånare att själv flytta omkring. Perfekt när man vill möblera själv!

Trygga barnstolar

Som förälder vill man veta att produkterna man köper åt sina barn är säkra, och vi på Unoliving är måna om att alla barn ska kunna leka säkert. Därför arbetar vi med möbler av naturliga material i största möjliga utsträckning, och levererar mer än gärna tygprover från våra fåtöljer. Våra trästolar är ihopsatta med träplugg för att inga skruvhuvuden ska kunna sticka fram eller vassa kanter ska kunna uppstå. För oss på Unoliving ska alla kunna hitta möbler att trivas med och känna sig hemma med, också de minsta. Låt gärna hushållets små invånare sitta med vid datorn och inspireras av bilderna! När barn ska få nya möbler till sitt rum, är det såklart roligt att få vara med och bestämma själva, eller i den mån som det är möjligt. Har du frågor om våra barnstolar? Självklart är du mer än välkommen att kontakta oss!