Skoskåp

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Skoskåp smalt

Vad är skillnaden mellan ordning och reda och totalt kaos i en liten och trång hall? Ett praktiskt och smalt skoskåp! Ett smalt skoskåp kräver inget utrymme att tala om och tar tillvara på ytor som annars inte används, och slukar precis varenda sko som ryms i skohögen på golvet, den som liknar ett mindre Mount Everest. När skohögen på golvet har trollats bort är det inte bara ordning, plötsligt så mycket lättare att andas och du behöver inte riskera att snubbla när du kommer innanför dörren. När du har öppnat dörren möts du istället av en hall som får pulsen att sänkas några snäpp. Dessutom får du en helt annan överblick över vilka skor du faktiskt har i din ägo när de förvaras i ett skoskåp. Och skorna tas bättre om hand och håller betydligt längre än om de brottas med varandra i en hög. Bara bra saker!

Unolivings sortiment av skoskåp: stort och mångfacetterat

Unoliving har ett brett sortiment av funktionella och snygga skoskåp från populära varumärken som exempelvis Kave Home, Woodman, by Lassen och Tvilum. Här hittar du både skoskåp som lämpar sig i den minimala hallen i compact living-boendet och den luftiga och rymliga hallen i treplansvillan. Sortimentet av skoskåp präglas av variation i prisklasser, stil, storlek och design. Oavsett om du letar efter att förse hallen med skoförvaring i form av ett smalt skoskåp, ett spegelförsett skoskåp, ett högt skoskåp eller ett vägghängt skoskåp så kommer du att hitta det, och flera andra skoskåp, här. Att matcha hallens övriga möbler är inget problem då skoskåpen finns i ek, svart, vitt, grått och med spännande detaljer.

Skoskåp: smart förvaring i din hall

Hallen är en viktig plats i ditt hem. Här tar du och familjen avstamp för att ge er iväg för dagen och det är det första ni möts av när ni kommer hem. Här ska ytterkläder och en och annan sko tas på och av och, sist men inte minst, förvaras på bästa sätt. Detta kräver både smarta och funktionella möbler som har plats för så mycket förvaring som möjligt. Skoskåpet är en självklar del av dessa smarta hallmöbler. Att inte behöva se alla skorna på golvet är skön känsla som kan bidra till ett lugn.

Har du någonsin ramlat över en hög skor i hallen eller bara stört dig på den? Du kommer att uppskatta ett skoskåp. En skohylla är förstås också ett alternativ och kan vara just det, ett alternativ, eller ett komplement till skoskåpet.

Smart skoförvaring i såväl stor som liten hall

Skoskåpet ses ofta som ett smart sätt att förvara skor i en liten hall men faktum är att skoförvaring passar precis lika bra i en mer rymlig hall. Alla hallar gagnas av att inte vara överbelamrade av prylar. Den som har en liten hall har förstås mycket att vinna på att välja ett högt skoskåp med ett lägre djup. Ett vägghängt skoskåp är också bra för den lilla hallen. Har du mycket skor som behöver förvaras kan du köpa flera vägghängda skoskåp och placera dem på ett sätt som tar tillvara på väggyta som annars inte används. Att slippa en stor mängd skor på en liten golvyta gör stor skillnad för intrycket.

En liten hall upplevs som större med hjälp av belysning, ljusa färger och speglar. Du vet väl att det finns skoskåp med speglar på? Med egenskaper som såväl trollar bort skor som ger en illusion av att rummet blir större och samtidigt ger möjligheten att kolla hur man ser ut innan man lämnar hemmet är detta skoskåp verkligen en perfekt hallmöbel i den lilla hallen.

Du som har en liten hall med begränsade förvaringsmöjligheter kan se över mängden av skor som förvaras i den. Behöver du verkligen ha tillgång till alla skorna i hallen? Ett alternativ kan vara att förvara skorna någon annanstans i hemmet eller i ett förråd. Det behöver ju inte vara skor som du inte använder särskilt ofta komplicerat att ha dem någon annanstans.

Att välja skoskåp

Att låta faktorer som design och stil styra när det är dags att välja skoskåp är förstås en självklarhet. Du ska ju vara nöjd med hur skoskåpet ser ut hemma i din hall. Men för att köpet ska bli sådär helt perfekt är det viktigt att du tänker på några fler saker innan du slår till. Det handlar om funktion och storlek. För det första, hur många skor behöver skoskåpet ha plats för? Det finns höga skoskåp som rymmer upp till 15 par skor och mindre skoskåp för dig som bara vill förvara några enstaka par. Den andra frågan du behöver få svar på är hur mycket plats du har i hallen. Ryms det där snygga skoskåpet i ekfaner? Mät noggrant och jämför med skoskåpets mått för att köpet ska bli lyckat.

Skoskåp raka vägen hem till dig och din hall

Titta igenom Unolivings sortiment av skoskåp i lugn och ro. När du har hittat din favorit, klickar du enkelt hem det. Ja, du bokstavligen klickar hem ditt skoskåp eftersom det kommer att levereras snabbt och hela vägen hem till dig (med undantag för mindre produkter som levereras till ett utlämningsställe). Lycka till med att hitta skoskåpet som gör din hall till en bättre plats, både att vistas i, att lämna och komma hem till.

Konsten att montera ihop ett skoskåp

Hurra, ditt skoskåp har anlänt! Medan några skoskåp är färdigmonterade och färdiga att användas är vissa modeller omonterade. Information om skoskåpet är monterat eller inte hittar du under “Specifikation”. Om skoskåpet är monterat är det bara att ställa på plats, mata in skorna och njuta av resultatet. Är det dags att montera ihop det, se till att ha golvutrymme där du kan lägga ut de olika delarna och lägg en filt under för att inte skada ditt golv eller skoskåpet. Följ anvisningarna steg för steg så ska du se att skoskåpet är färdig på ett kick. Vi hoppas att du kommer att få mycket nytta av det.