Bord

Bord

Bordet är en viktig möbel att ha i sitt hem. Det är bordet som vi sitter vid när vi äter en god middag med goda vänner. Det är på bordet som vi tar popcorn från när vi myser med familjen en fredag kväll. Hos Unoliving har vi ett brett utbud av bord. Du hittar bord till matplatsen från varumärken som Rowico, LaForma, Temahome, House Doctor och Andersen furniture. Få inspiration här på sidan.

 

Läs mer Read less

Många bord som är perfekta för matplatsen


Matplatsen eller köket är samlingspunkten för dagen. Det är här vi träffas och äter frukost och middag och pratar om hur dagen har varit. Köp ett matbord där hela familjen kan sitta och ha det trevligt tillsammans. Om du bor i ett litet fint radhus, kan ett runt matbord passa perfekt in i ditt hem. De runda formerna gör att det visuellt skapar ro vid matplatsen. Om du har ett stort kök eller matrum, kan du placera ett fint rullbord i hörnan. Här kan du ställa dina favoritlikörer tillsammans med några fina kristallglas. Bjud dina gäster på ett glas och visa fram din välsmakande samling. Behöver du ett bord som du kan ställa en fin bordslampa på, en dekorativ vas eller en vacker ljusstake på, ska du ha ett avlastningsbord. Avlastningsbordet är vackert att ha stående i matrummet, där du kan skapa en personlig stil med din heminredning.

Äger du kanske en restaurang eller en cocktailbar, ska du kika på vårt utbud av barbord. Här kan dina gäster sitta tätt, samtidigt som de njuter av en god drink från din bar. På detta sätt ger du dina gäster möjlighet att både sitta och stå upp. Se även de moderna plankborden och brickborden till just matplatsen, samt tillbehör till bordet såsom bordsben och iläggsskivor.

 

Bord från välkända varumärken


Oavsett vilket matbord du letar efter, har vi bord i vackra designs och med smarta funktioner. Om du har en modern och nordisk inredning, har Nordal och ferm LIVING designat bord ljuvliga bord i trä. Det naturliga materialet ger värme och trivsel i rummet. Om du går efter en mer rustik och vintage look, har Dutchbone designat bord med ytor som ger en rå look. Oavsett vilken stil du gillar har vi bord i metall, marmor, trä, glas, bambu, betong och många fler material.