Garderober

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Garderober

Med snygga garderober fixar du snabbt och enkelt en smart förvaringsplats för att kunna organisera kläder, skor och accessoarer på bästa sätt i ditt sovrum. Att ha ordning och fint i sovrummet kan faktiskt hjälpa dig till en bättre sömn så att du vaknar pigg och utvilad och får den återhämtning du behöver. På Unoliving erbjuder vi ett brett sortiment av olika garderobslösningar, både klassiska varianter och mer moderna. Här kan du till exempel välja en smal garderob till det mindre sovrummet eller en stor garderob med skjutdörrar som ger gott om förvaring till det större sovrummet. Vi har garderober i många olika storlekar, modeller och material så när du ska köpa en ny garderob av hög kvalitet är det här du ska titta.

Val av garderob till sovrum

Vilken garderob du ska välja beror dels på hur mycket kläder och skor du har och dels hur ditt sovrum ser ut. Har du ett stort sovrum med mycket väggyta kan det kännas lyxigt att satsa på stora och höga garderober, gärna med skjutdörrar, som rymmer mycket. Då blir det enkelt att hålla ordning och du får en bra överblick över dina kläder. En garderob med skjutdörrar ger sovrummet en stilren och lugn atmosfär. Du behöver ingen plats framför garderoben för dörrar och kan därför utnyttja sovrummets yta maximalt. Kanske får du plats med en grön växt eller en fåtölj framför garderoben för en extra mysig känsla i sovrummet?

I ett mindre sovrum passar det bättre med en smal garderob som du gärna kan komplettera med en byrå eller med några lådor under sängen. Ett vanligt mått på garderobsdörrar är 60 cm men det finns både större och mindre garderober. Till många garderober ingår inredning som till exempel klädstänger och hyllor men genom att själv komplettera med fler hyllor kan du designa din garderob så att den passar dig perfekt.

Har du ett stort sovrum och vill dela in rummet i två delar kan en garderob fungera som en smart rumsavdelare. Detta kan till exempel vara aktuellt om du vill skapa en liten arbetshörna i sovrummet, en walk-in closet eller om två barn ska dela rum. Kanske kan till och med baksidan av garderoben fungera som en sänggavel? Det är viktigt att du förankrar garderoben ordentligt så att det inte finns någon risk att den välter.

Garderober i olika material, färger och stilar

För att du enkelt ska hitta en garderob som passar ditt sovrum perfekt erbjuder Unoliving garderober i en mängd olika stilar och material. Välj en snygg garderob i trä, till exempel furu, med dörrar för en klassisk stil, en garderob med trendiga skjutdörrar för en mer modern stil eller varför inte en utdragbar garderob, en gammaldags garderob, en tuff garderob i metall eller en garderob med helt eller delvis öppen förvaringslösning? Många av de garderober du hittar här kan du även ställa i hallen.

Lådor och korgar till garderob

När du har bestämt vilken garderob som passar dig och ditt sovrum bäst kan du komplettera med tillbehör till din nya garderob, till exempel lådor och korgar. Genom att organisera dina kläder så att varje tröja, byxa och strumpa har sin plats blir det lättare att hålla ordning och du får ett harmoniskt och fint sovrum. När du planerar din garderob kan du till exempel tänka i färger. Lägg ljusa tröjor i en hög, färgglada i en annan och mörka i en tredje. På så sätt ser det både snyggt ut och det går snabbare att hitta det du söker. En annat bra tips är att förvara sådant som du använder ofta, till exempel favoritjeansen och tröjor och skjortor som du ofta använder, på ett ställe som du enkelt når i garderoben medan säsongskläder och finkläder som du bara använder ibland kan förvaras högt upp och långt in.

Mer förvaring till sovrummet

I en garderob kan du förvara dina kläder men om inte garderoben räcker till vill vi gärna rekommendera andra smarta förvaringslösningar till sovrummet. Ta gärna en titt på vårt sortiment av byråer i olika stilar och material. I en byrå kan du förvara till exempel underkläder och tröjor. Vi erbjuder också praktiska lådor att ha under sängen. En låda under sängen är enkel och smidig att dra fram och rymmer mycket. Perfekt till extra kuddar och täcken eller till leksaker i barnrummet! Tänk också på att du kan utnyttja takhöjden i ditt sovrum. Satsa på några snygga korgar eller lådor och ställ på din garderob eller varför inte skruva upp några extra hyllor på väggarna som du kan förvara smycken, böcker och andra små saker på? Det är inte heller så dumt att hänga upp några krokar på väggen där du kan hänga de kläder du använder för tillfället och till exempel din morgonrock.

Fina garderober online

Med en smart garderob blir det enkelt att hålla ordning och reda på alla kläder och skor i ditt sovrum. Vi har samlat ett stort sortiment av garderober i olika storlekar, material och färger från flera olika varumärken, till exempel Tvilum, WOOOD och Mavis, för att du smidigt och enkelt ska hitta en garderob som passar just ditt sovrum och din inredningsstil perfekt. Garderoberna som du hittar här håller en hög kvalitet till riktigt bra priser, ibland finns även garderober på rea. Välkommen att upptäcka vårt stora sortiment av garderober, både till det lilla och det stora sovrummet!