Vem är Unoliving.se

Välkommen till Unoliving – mer än 15.000 möbler och inredning i god kvalitet

Unoliving har inga fysiska butiker, men däremot at vi ett brett sortiment med mer än 15.000  möbler och inredning till hemmet. Vårt unika koncept innebär leverans direkt från producenterna och hem till dig. Det ger dig de bästa priserna och snabb leverans.

Ett brett och spännande urval av möbler

Våra duktiga inköpare ser till att vi varje vecka får nya spännande produkter. Vårt sortiment består av möbler och inredning till alla rum i hemmet, i alla prisklasser och kvaliteter. Du hittar många olika stilar och designs i vår webshop. Dessutom hittar du spännande märken från utlandet, som endast Unoliving säljer. Vi hoppas att du blir inspirerad av de mer än 15.000 produkterna.

Leverans hem till dörren

Oavsett hur mycket du beställer samt var i landet du bor, levererar vi dina varor hem till dörren, med undantag för mindre produkter som skickas till ett utlämningsställe – läs mer här. Kort sagt – vi gör allt för att du, utan besvär, kan förnya ditt hem med vackra möbler.

Bra kundservice och säker handel

Vi strävar efter att ha den bästa kundservice samtidigt med att vi lägger stor vikt på säkerhet och trovärdighet och därför är vi självklart en Trygg E-handel certifierad webshop. Det är din säkerhet och garanti för att du handlar med ett seriöst företag. Du kan se vår certifiering här.

Kontakta oss

I vårt kundcenter hittar du svar på de vanligaste frågorna, men om du inte hittar svaret på just din fråga, är du välkommen att kontakta oss per mail på kundservice@unoliving.se, per telefon 08-446 836 26 kl. 11.00-15.00 på helgfria vardagar.

Kontorsadress till Unoliving

Unoliving
Dalsagervej 25F
8250 Egå
Danmark
Tel: 08-446 836 26
Org.nr: 502080-7599