Bord till vardagsrummet

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Praktiska och snygga bord för vardagsrummet

Har du någonsin tänkt på hur mycket nytta ett vardagsrumsbord gör? Här ställer vi kaffekoppar, drinkglas, popcornskålar och lägger till och med upp fötterna emellanåt. För att inte nämna hur borden du placerar i vardagsrummet kan komplettera din heminredning! Eftersom vardagsrumsbordet oftast har en central placering spelar de också en betydande roll för den enhetliga stilen i rummet. På så vis är det viktigt att tänka efter ordentligt när du ska välja bord till ditt vardagsrum. Borden hos Unoliving erbjuds i en mängd olika prisgrupper, material och utformningar så att du ska kunna hitta en variant som passar just dig.

Optimera ditt vardagsrum med bord av alla slag

Bord är troligtvis den viktigaste typen av möbel i de flesta hem. Vi behöver ett slags bord i köket, en annan modell bredvid sängen, en tredje variant i kontoret och givetvis ett vardagsrumsbord vid soffan. Unoliving har ett brett sortiment av bord till vardagsrummet i form av satsbord, soffbord och sidobord – vilket innebär att du har många valmöjligheter även om du inte planerar att placera bordet vid just soffgruppen. Du kanske är på jakt efter snygga sidobord att ha vid varje ände av soffan, eller kanske ett stilfullt avlastningsbord där du kan placera bordslampor och dekorationer? Hos oss kan du välja bland etablerade varumärken som Kave Home, Zuiver, Dutchbone och House Doctor som erbjuder modeller som passar dig oavsett om du har en modern, industriell, skandinavisk eller någon annan inredningsstil.

Många användningsområden med satsbord

På Unoliving kan du välja bland flera olika satsbord som antingen kan kombineras för att skapa en större yta, eller placeras under varandra och spara plats vid behov. Satsbord är en ständigt uppåtgående trend i moderna hem och vi erbjuder modeller i järn, metall, marmor, trä och flera andra spännande material. Runda satsbord med vackra marmorskivor passar utmärkt att använda som soffbord för att få till en sober och lyxig känsla, medan våra olika satsbord i trä bidrar till en rustik och klassisk look som aldrig slår fel. Hitta runda, kvadratiska och rektangulära satsbord från Be Pure Home, Rowico och Broste Copenhagen där kvalitet, design och funktion binds samman till iögonfallande enheter.

Sidobord för olika platser i vardagsrummet

För dig som anammar en modern och lyxig inredning i hemmet har Unoliving ett brett sortiment av sidobord för vardagsrummet. Här kan du välja bland vardagsrumsbord i exklusiv, guldfärgad mässing i olika höjder, storlekar och former med enastående bänkskivor i marmor, glas eller trä. Kanske ett sidobord med en bohemisk look faller dig i smaken mer? Då kan du utforska våra olika varianter i rotting från Nordal, Ib Laursen eller Bloomingville. Om du uppskattar en rustik och industriell känsla i hemmet kan du givetvis även hitta vardagsrumsbord i betong, terrazzo, teak eller metall. Oavsett om du söker ett stilrent eller mer unikt typ av bord till vardagsrummet kan du hitta precis vad du söker i vårt sortiment. Vi vill göra det möjligt för alla våra kunder att inreda sitt hem på ett personligt sätt, och just därför maxar vi vårt sortiment med en stor variation av varumärken, material, storlekar, färger och utformningar. Använd gärna vår filtreringsfunktion på hemsidan för att lättare hitta ett vardagsrum som passar just dina behov och preferenser. När du lagt din beställning kan du luta dig tillbaka medan ditt paket tar sig hela vägen fram till din dörr!