10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

Nattduksbord

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Sängbord i trä och andra material

Sängbordet är inte bara en snygg inredningsdetalj i sovrummet, det är också praktiskt att lägga boken, telefonen eller tidningen på vid läggdags. Det är även en lämplig plats att ställa vattenglaset på om du brukar bli törstig på natten. Komplettera sovrummets enhetliga look med ett funktionellt och praktiskt sängbord, som vackert smälter in med rummets andra inredningsdetaljer. Hos Unoliving kan du välja sängbord från ett stort utbud av olika varumärken, material, färger och storlekar. Vi erbjuder nattduksbord i en mängd olika träslag, men också i metall, stål och Honeycomb Panel. Med ett sängbord designat i trä får du ett rent material som är hämtat från naturen, och tillika ett miljövänligt material. Ett sängbord i trä åldras på ett vackert och naturligt sätt, och är lika snygga på första dagen som efter många år. Hos oss kan du hitta såväl låga som höga nattduksbord för vägg och golv, med lådor eller skåp.

Fördelar med möbler i trä

Det finns en hel del fördelar när det kommer till sängbord i trämaterial, exempelvis att det är enkelt att göra lådor och luckor av trä. Om du söker förvaringsplats för att kunna hålla ordning på dina prylar i sovrummet, kan det därför vara lämpligt att satsa på ett sängbord i trä. Nattduksbord som är tillverkade av olika trämaterial har dessutom ofta en bättre kvalitet än andra material, på så vis har de längre livstid. Förutom de praktiska egenskaperna i trämaterial bidrar det även till elegans och ett stilrent intryck i ditt sovrum! Ett sängbord i trä blir aldrig omodernt, och håller sig slitstarkt och funktionellt i många år. Hos oss kan du hitta högkvalitativa sängbord i flera olika träslag, som passar perfekt till dig som söker en naturlig och jordnära känsla på din heminredning. Med trämaterial blir varje möbel unik i sitt eget mönster, vilket skapar ett levande och inbjudande hem.

Praktiska och snygga sängbord

I ett sängbord kan du förvara böcker, surfplattor och annat som kan vara praktiskt att ha nära till hands vid sängen. Du får bra förvaringsmöjligheter som gör att du enkelt kan nå sakerna du behöver, och samtidigt avlasta händerna. Sängbordet bidrar dessutom till sovrummets homogena look, och spelar en stor roll när det kommer till att skapa ett vackert, harmoniskt och avkopplande sovrum. Unoliving har samlat ett stort sortiment av spännande detaljer till hemmet, och när det gäller sängbord kan du välja och vraka från ett brett urval. Oavsett om du dras till en retro- eller trendinspirerad stil på din heminredning kan du hitta ett sängbord som faller dig i smaken i vårt sortiment. Hos oss kan du köpa sängbord med olika design, med rätt stil kommer ditt nattduksbord smälta in i resten av ditt sovrum på ett estetiskt sätt.

Sängbord i ek, valnöt, minditrä och akaciaträ

Ek går att hitta i många fler ytbehandlingar än andra träslag, eftersom den naturliga färgen och stiliga ådringen blir snygg med både olja, såpa, lack eller bets. Vi erbjuder en mängd olika nattduksbord i ek från exempelvis danska Hübsch, som erbjuds som både vitpigmenterad och i ljus ekfaner. Du kan hitta ett lågt eller högt sängbord, i flera olika, spännande utformningar. Söker du ett väggfast sängbord med låda? På Unoliving kan du hitta någonting för alla preferenser!

Är du kanske ute efter ett sängbord i mörkt trä? Valnöt är både hållbart och starkt, och utstrålar en lyxig känsla med sina olika skiftningar mellan mörk- och ljusbruna toner. På Unoliving kan du hitta flera sängbord i valnötsfaner från exempelvis Kave Home, vilket lämpar sig utmärkt om du är ute efter ett naturligt utseende på ditt sängbord. Du kan även hitta flera andra, spännande träslag i våra olika sängbord från det spanska varumärket – exempelvis mindi och akacia.

Nattduksbord för vägg

Ett sängbord som får det lilla sovrummet att verka större, det låter väl helt perfekt? På Unoliving erbjuder vi såväl golvstående som väggfasta sängbord. Ett sängbord på väggen skapar luft och utrymme längs med golvet, vilket i sin tur gör att rummet upplevs som mer rymligt – perfekt för de mindre sovrummen! Vi erbjuder ett flertal väggfasta nattduksbord, från exempelvis svenska Mavis. Här kan du hitta sängbord med lådor som du kan sätta upp sidan om sängen, men också sängbord som kan placeras ovanför sängen. Om du väljer att ha ett bord över sängen kan du få ännu mer förvaringsutrymme, såväl som ett fint avlastningsbord att placera böcker eller inredningsdetaljer på.

Sängbord på rea hos Unoliving

Unoliving tillhandahåller spännande produkter för hemmet, i alla kvaliteter och prisklasser. Vi vill att alla ska ha möjlighet att inreda sitt hem på önskat sätt! Vi erbjuder emellanåt kampanjer på blandade produkter och möbler i vårt sortiment. Varför inte passa på att investera i ett nytt, kvalitativt nattduksbord till nedsatt pris? Det spelar ingen roll var i landet du bor eller hur stor beställning du gör, dina möbler och produkter kommer levereras snabbt och smidigt hem till din ytterdörr. Vi brinner för att skapa möjligheter för våra kunder att förnya sitt hem med nya inredningsdetaljer och möbler, utan några bekymmer.

Fina och varierande sängbord online

Inreder du ditt hem med rustik, romantisk, lantlig, modern eller kanske industriell inredningsstil? Med ett nytt sängbord kan du på ett enkelt och snabbt sätt förändra stilen i sovrummet, eller addera till den inredningsstil du redan har. Oavsett om du söker ett golvstående eller vägghängt sängbord har vi ett stort utbud som passar de flesta. Innan du lägger din beställning kan det vara en god idé att fundera om du behöver många förvaringslådor, eller om det kanske räcker med ett enkelt nattduksbord med endast avlastningsyta. Var också noga med att ta mått och räkna ut hur mycket utrymme nattduksbordet kan ta upp i ditt sovrum. Hos oss kan du välja sängbord utifrån dina egna behov och preferenser, från varierande varumärken och material.