10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

TV-bänkar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Tv-hylla till vardagsrummet

Söker du en snygg hylla att förvara tv-spelet, fjärrkontrollerna eller andra prylar i? Hos Unoliving kan du hitta ett stort utbud av bänkar och hyllor för alla smaker och stilar. Förutom att tv-hyllan utgör en praktisk funktion med sina förvaringslösningar, kan den även bidra till heminredningens helhet och bli en riktigt fin avlastningsyta att ställa olika dekorationer på. Hos oss kan du köpa en ny tv-skänk från kvalitetsinriktade varumärken som Temahome, Tvilum och Kave Home, och välja från en mängd olika storlekar, material och utföranden.

Välj din tv-möbel efter behov

Det kan vara en bra idé att fundera en runda på vilka önskemål och behov du har, innan du klickar hem din nya tv-möbel. Tv-hyllan ska vara såväl funktionell som snygg, och framförallt fylla de behov du har. Du kanske behöver förvara en tv-box i möbeln? Eller filmer, sladdar och andra prylar? Även om din tv är vägghängd kan du ha god nytta av en tv-bänk, både för dess smarta förvaring och för att få en extra avlastningsyta. Att hitta en tv-hylla som smälter in i ditt hem är viktigt för helhetsintrycket i din heminredning, och du har stor chans att hitta en möbel som faller dig i smaken på Unoliving!

Sätt personlig prägel med rätt färg och design

Om du väljer vita tv-möbler kan du skapa en luftig och öppen känsla i ditt vardagsrum. Å andra sidan kan en tv-bänk i mörkare nyanser bidra till en effektfull kontrast om du har ljusa väggar! Oavsett vilken look du är ute efter finns det ett stort urval av färger att välja ifrån hos oss på Unoliving, såväl som varierande material och storlekar. Vi erbjuder tv-hyllor i bland annat faner, spånskiva, Honeycomb Panel, ek och furu, men också mer rustika varianter i stål och metall.

Moderna tv-bänkar

Från Temahome kan du hitta stilrena och snygga tv-bänkar med stora, vita luckor i MDF och spånskiva – och en vacker marmorskiva som passar perfekt för dig som söker en modern tv-bänk. Även Kave Home och Venture Design erbjuder en mängd olika tv-möbler i stål och metall, i såväl svart som vit och grå kulör. Att inreda ditt hem med neutrala färger är ett säkert kort för dig som söker en stilren och estetisk tv-bänk. Vill du ha en enkel tv-bänk i tidlöst trämaterial? Från WOOOD och Rowico kan du välja bland flera tv-hyllor i både vitpigmenterad ek, ljust trä och borstad ek.

Tv-hyllor med vintagekänsla

Är du ute efter en mer klassisk stil på din tv-hylla? Hos oss kan du hitta flera olika tv-bänkar med ett retro utseende, oavsett om du vill ha en yta av ljust trä eller en vitmålad spånskiva. Från BePureHome kan du även hitta tv-bänkar i större storlek och svart kulör, med mönster på framsidan som ger ett antikt intryck. Kave Home erbjuder också flera tv-möbler som lämpar sig väl för dig som är ute efter en annorlunda stil. Du kan hitta tv-bänkar i massivt minditrä med dörrar i handflätad rotting, som drar tankarna tillbaka till 70-talet.

Tv-hyllor i rustik stil

Om du söker en rustik och rejäl känsla på din tv-hylla kan du hitta flera robusta varianter från Temahome. Materialet är Honeycomb Panel, som skapar ett gediget och kraftigt utseende som nästan påminner om betong. Den här typen av tv-hylla passar perfekt för dig som uppskattar en industriell och rustik heminredning. Du kan även hitta flera tv-möbler i stål och metall i vårt sortiment, som smälter in fint i alla miljöer tack vare sin stilrena design.

Såväl praktisk som snygg möbel för hemmet

I vårt breda sortiment kan du välja bland både klassiska och moderna typer av tv-bänkar. För att få bästa möjliga användning av din tv-bänk kan det vara en god idé att fundera ut vad du behöver den till. Har du mycket sladdar du vill gömma undan? Många fjärrkontroller som du vill kunna lägga på en specifik plats varje gång du stänger av tv:n? Ta en titt i vårt stora utbud och välj och vraka bland tv-bänkar av olika storlekar och egenskaper. En tv-hylla är en snygg inredningsdetalj som dessutom bidrar med praktisk förvaring!

Det är naturligtvis viktigt att tv-hyllan du väljer har korrekt storlek i proportion till din tv, såväl som till rummet där möbeln ska placeras. Måtten på din tv bör stämma överens med måtten på tv-hyllan – med en för stor hylla kan tv:n lätt uppfattas som liten, samtidigt som för små hyllor kan se felplacerad ut. Om du söker en tv-bänk som är golvstående bör du se till att den är tillräckligt bred och hög, beroende på hur högt upp du vill ha din tv på väggen. Vi erbjuder tv-hyllor för alla olika behov, i en mängd olika modeller och storlekar.

Rea på tv-bänkar från fina varumärken

Soffan i vardagsrummet brukar kallas för “hjärtat i hemmet”. Det är just där vi spenderar tid med våra nära och kära framför vårt favoritprogram eller en bra film. När en platt-tv ska sättas upp på väggen och få så pass många blickar på sig, kan det vara en god idé att inreda omgivningen på bästa möjliga sätt. En tv-hylla blir en dekorativ detalj i ditt hem som döljer de fula sladdarna och andra elektronikartiklar med. Unoliving strävar efter att alla ska ha möjlighet att inreda både praktiskt och snyggt i sitt vardagsrum, oavsett tycke, stil och smak. Vi har samlat ihop ett stort utbud av fina tv-bänkar för både trendfokuserade och retroinspirerade hem. I vårt sortiment kan du i lugn och ro välja bland en mängd olika högkvalitativa varumärken och material, för att kunna hitta din egen favorit. Vi erbjuder dessutom ofta rea på tv-bänkar, vilket ger dig möjlighet att fynda din nya möbel till nedsatt pris. Du får till råga på allt din beställning levererad raka vägen hem till dörren med en snabb leveranstid, att köpa tv-bänk online är lättare än du kan tro!