Satsbord

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Soffbord – satsbord för alla behov och stilar

Om du är på jakt efter ett litet men funktionellt bord till soffgruppen har du kommit helt rätt. Satsbord kan med fördel användas som soffbord då de är såväl praktiska som stilfulla! På Unoliving kan du välja från ett brett utbud om du önskar ett satsbord som soffbord – vi erbjuder modeller från fantastiska varumärken som Kave Home, Rowico, Nordal och Broste Copenhagen.

Fördelarna med att använda satsbord som soffbord

Satsbord har på senare år blivit otroligt trendiga, vilket dock inte är särskilt svårt att förstå. Det finns flera positiva aspekter med att välja ett satsbord som soffbord. Satsbord säljs mestadels i uppsättningar med två eller tre bord, vilket gör att du får flera stycken lättplacerade möbler i samma set. Du kan antingen välja att kombinera borden och skapa en större bordsyta eller placera möblerna omlott med varandra för att spara plats. Med ett satsbord får du med andra ord ett dekorativt, praktiskt och flexibelt bordsset som sätter en personlig prägel på din heminredning tack vare den oväntade och oregelbundna designen. På Unoliving kan du välja och vraka bland en mängd olika satsbord i varierande material, färger och former. Du kan hitta uppsättningar med två eller tre olika bord i designer som passar till alla olika heminredningsstilar – oavsett om du föredrar en modern, retro, lantlig eller klassisk stil.

Satsbord i glas, trä, metall eller marmor

Ett satsbord i glas passar utmärkt om du söker en stilren och elegant känsla i hemmet, och i vårt sortiment kan du hitta en uppsättning från Actona i vackert, bronsfärgat spegelglas. Är du på jakt efter ett modernt soffbord i marmor? Vi erbjuder soffbord i satsbord-modell med såväl svart som vit marmorskiva, med vackra ramar i mässing eller svart stål. Du kan även hitta glasbord från Actona med ett marmormönster på glasskivan som kombinerar det vackra intrycket av marmor med den luftiga känslan av glas. Satsbord i trä passar i sin tur utmärkt i de flesta hem som söker en ombonad känsla och vi erbjuder varianter från Dutchbone, Homii och Kave Home i både rustika och mer stilrena modeller. Med ett satsbord i metall eller stål kan du satsa helhjärtat på den rustika stilen eller låta borden vara en kontrasterande detalj till en i övrigt mjuk och ombonad inredning. De många valmöjligheterna på Unoliving tillåter dig att låta kreativiteten flöda fritt när du inreder ditt hem!

Hitta rätt satsbord till ditt hem

Är de många valmöjligheterna lite överväldigande för dig? Ingen fara, vi hjälper gärna till genom att lista de viktigaste faktorerna som du kan behöva tänka på inför ditt köp av satsbord.

● Storlek – hur stort är ditt vardagsrum och framförallt din soffgrupp? Fundera på om du får plats med en uppsättning med tre olika bord eller om du behöver nöja dig med två.
● Utformning – ett set med runda satsbord lämpar sig utmärkt om du har en mindre yta att fylla, då den runda formen kan skapa ett luftigt intryck som får utrymmet att verka större. Kvadratiska och rektangulära satsbord är i sin tur också klassiska och stilfulla.
● Material – på Unoliving kan du hitta satsbord i en mängd olika material som lämpar sig för olika typer av inredningsstilar. Trämaterial är klassiskt, slittåligt och skapar en ombonad och varm känsla medan metall kan skapa en industriell look. Marmor och glas är elegant och modernt.
● Färgnyans – fundera över vilken färg du önskar på ditt nya soffbord. Vitt och svart är neutrala färger som enkelt kan smälta in i de flesta hem, medan modeller i mer utstickande kulörer kan skapa en effektfull kontrast.