Gejst

Med en förkärlek för god kvalitet och hållbar design grundades Gejst våren 2013. Deras ambition är att designa möbler och inredning i tidlös design, för att ge ditt hem en känsla av geist.

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Nordisk och tidlös design av Gejst

Inspirerad av den nordiska livsstilen designar Gejst tidlösa och minimalistiska möbler och inredningsdetaljer i hög kvalitet som skapar liv och glädje i hem runt om i världen. Gejst utmanar det konventionella förhållningssättet till design och skapar moderna och tidlösa möbler – både designmässigt och i val av material.
Den nordiskt inspirerade livsstilen återspeglas i deras val av färger och välkänt material. Bland Gejst kollektioner hittar du färger som vit, svart, ljus- och mörkbrun, som är naturliga och lugna färger som passar alla inredningsstilar. Materialet som återkommer i flera av Gejst kollektioner är det populära material trä. Trä är ett tidlöst material som ger värme till ditt hem.
Gejst (Geist) är inte bara ett namn, det är också värdegrunden i företaget. Denna känsla genomsyrar varje tanke när skickliga danska och internationella designers skapar en Gejst-produkt - deras syfte är att skapa en känsla av Gejst (Geist).

Gejst Kollektioner

Sedan 2013 har Gejst skapat flera moderna kollektioner, som idag finns i flera danska och internationella hem. I vår webbshop hittar du de populära kollektionerna Nivo, Sceene och Underground. En gemensam egenskap hos alla kollektionerna är att de är moderna, praktiska och passar vackert in i hemmet.

Nivo

Nivo-kollektionen designades av Böttcher och Kayser för Gejst och består av flytande hyllor med ett minimalistiskt och enkelt designuttryck. Nivos svävande hyllor är utformade så att skruvar inte kan ses och överflödiga detaljer har tagits bort vilket ger den svävande hyllan ett elegant och lätt utseende. Konsollerna har en sned skåra, vilket gör att hyllorna kan glida rakt in och skapa den flygande och lätta känslan. Nivos svävande hyllor finns i olika storlekar och passar i alla rum i ditt hem där vill placera dina små och stora föremål.

Sceene

Sceene-kollektionen består av ett hyllsystem med moduler som kan sättas ihop för att passa ditt hem och dina behov. Kollektionen Sceene designades av Michael Rem för Gejst. Hans mål var att designa ett funktionellt hyllsystem, som består av moduler som du kan bygga upp och anpassa med dörrar, sido- och bakpanel så att de passar just dina personliga behov. Sceene skapar en vacker ram för dina privata saker som familjealbum, papper och prydnadssaker.

Underground

Underground-kollektionen består av skulpterad klädhängare som skapar blickfång i entrén. Klädhängaren är inspirerad av kartan över Londons tunnelbanesystem och dess ikoniska raka tunnelbanelinjer. De förskjutna nivåerna och konstnärliga snitten skapar ett tredimensionellt uttryck, vilket också gör det till en skulptur och väggprydnad i ditt hem. Krokarna är noggrant placerade för att skapa optimal funktionalitet där hela familjens ytterkläder kan hänga.