EXOTAN

EXOTAN är ett holländskt varumärke med mer än 30 års erfarenhet av design av trädgårdsmöbler. Därför är du garanterad högkvalitativa trädgårdsmöbler, där du kan koppla av och njuta under hela trädgårdssäsongen.

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Trädgårdsmöbler från EXOTAN

EXOTAN har varit känt inom trädgårdsmöbelsektorn i mer än 30 år. De har fyra nyckelord som genomsyrar varje produkt de designar, vilket är: komfort, nöje, bekvämlighet och avkoppling. Deras trädgårdsmöbler är av hög kvalitet och producerade i Asien.

EXOTAN loungeset

Njut och varva ner i EXOTAN:s loungeset. EXOTAN:s loungeset är gjorda av olika material så som rep, trä och aluminium. Dessa material är mycket hållbara. EXOTAN kännetecknas av det breda urvalet av loungeset för alla typer av väder. Dessa loungeset är underhållsvänliga och kan utan probem lämnas utomhus hela trädgårdssäsongen. Det finns ett brett utbud för alla trädgårdar, terrasser och balkonger.

Vattentåliga loungemöbler från EXOTAN

Med sin 30-åriga erfarenhet av trädgårdsmöbler har EXOTAN knäckt koden för trädgårdsmöbler som tål alla typer av väder. Med vattentåliga trädgårdsmöbler kan du lämna dina trädgårdsmöbler utomhus utan att behöva oroa dig för att de förstörs av fukt. EXOTAN rekommenderar dock att beroende på vilken typ av kudde du väljer till dina loungemöbler, bör de behandlas på olika sätt för att förlänga livslängden.

Snabbtorkande skumfyllning

Om loungemöblerna är gjorda av snabbtorkande skumfyllning tåler de fukt och regn. Denna typ av skumfyllning är tillverkad av högkvalitativt och vattengenomsläppligt material. Vattnet passerar genom fyllningen, som torkar snabbt och behåller sin ursprungliga form. Jämfört med standardskumfyllning med vattentålig klädsel har snabbtorkande skumfyllning egenskapen att vara röt- och mögelfri. Du kan därför lämna dina kuddar utomhus under hela trädgårdssäsongen. För att förlänga kuddarnas livslängd rekommenderar vi att du förvarar dem inomhus vid kraftigt regn.

Standardskumfyllning med vattentät klädsel

Denna typ av kudde har en standardskumfyllning med vattentät klädsel. Den vattentäta klädseln skyddar fyllningen från vatten och är öppen i botten för att möjliggöra tillräcklig ventilation. Eftersom vattnet rinner av tyget betyder det att kuddarna kan vara utomhus i alla väder. För att förlänga kuddarnas livslängd rekommenderar vi att du förvarar dem inomhus i kraftigt regn.

Standardskumfyllning

Standardskumfyllningen är mycket behaglig, men inte vattengenomsläpplig. Det innebär att vattnet stannar i kudden. Därför kan du inte lämna kuddarna utanför. Förvara alltid dessa kuddar på en torr plats, borta från solljus. Detta förhindrar att vatten och mögel tränger in i kuddarna.

EXOTAN tänker på miljön

EXOTAN:s trädgårdsmöbler består av hållbara material av hög kvalitet. Trädgårdsmöblerna tillverkas i Asien och uppfyller alla strikta kvalitetskrav. Trä är en viktig del. En stor del av trädgårdsmöblerna i trä är FSC 100%-C016391-certifierade, detta anges per produkt.
Dessutom stöder EXOTAN Ocean Clean Up och bidrar därmed i att göra stränderna i Indien rena igen.