Förvaring till sovrummet

Förvaring till sovrummet

Nyckelorden till ett lyckat sovrum är lugn och ro, för då sover vi som bäst. Vi har samlat massor av möjligheter för förvaring till sovrummet, så att det lätt kan hållas städat och lugnt. Hos Unoliving hittar du byråer, garderober, sänglådornattduksbord och mycket mer, som skapar funktionalitet och överblick i inredningen.

Läs mer Read less

Förvaring till sovrummet

I ett sovrum hör oftast en garderob eller en byrå hemma och om du vill få ut ännu mer av rummet, rekommenderar vi att du kikar på vårt sortiment av sänglådor, som gör att du kan uttnyttja platsen på bästa sätt. Som pricken över iét är ett nattduksbord guld värt i sovrummet. Här finns det plats för förvaring av små saker, kanske en sänglampa, en bra bok eller väckarklockan. Upptäck de många snygga modellerna och hitta det nattduksbord som passar bäst till just din inredningsstil. 

Utnyttja platsen i sovrummet med bra förvaringslösningar

Vårt breda sortiment med garderober och byråer matchar beoven, oavsett om du har ett litet eller stort sovrum. Vi erbjuder många olika designs - bl.a. de klassiska vita, lockerskåp, byråer i massivt trä eller dem med vackra utskärningar - det finns något för alla smaker och du kommer utan tvekan att hitta en smart lösning, men massor av förvaringsplats. Du behöver inte kompromissa med design och stil eftersom vi har massor av fantastiska möbler för just förvaring till sovrummet, där man har varit noga med detaljerna. Se det stora utbudet med olika färger och material, där det finns något för alla sovrum, oavsett storlek och inredningsstil. Vi har samlat massor av bra förvaringslösningar till sovrummet från bland annat varumärken som Mavis, Andersen Furniture, Temahome, Woood, LaForma och Hübsch