10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

Sidobord

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Små sidobord

Alla vardagsrum behöver minst ett sidobord, det är sedan gammalt. Sidobordet är verkligen en oumbärlig möbel i vardagsrummet. Det är på detta du placerar kaffe- eller tekoppen, det är här fredagsmyset radas upp och här du lägger favoritboken. Sidobordet fyller sin funktion i fler rum än som soffbord och sidobord i vardagsrummet. I hallen bidrar sidobordet till helhetsintrycket och är en bra plats att lyfta designföremål och förvara nycklarna på. I så kallade mellanutrymmen kan sidobordet fungera som en inredningsdetalj som rymmer en fruktskål, fotografier, semesterminnen eller någonting annat som lyfter tillvaron. Sidobord har också en given plats på balkongen, förutsatt att bordet klarar av att vara utomhus, förstås.
Unoliving är definitivt platsen att leta sidobord på. Här kan du botanisera bland ett väl utvalt sortiment av sidobord som möter alla tänkbara stilar och krav. Behändiga små sidobord i material såsom metall, rotting, cement, mässing, glas och trä och minimalistiska sidobord i sobra färgskalor. Sidobord som i sin design och utförande förser ditt hem med ett stycke konst, snygga brickbord och läckra satsbord som kan användas tillsammans eller separat.

Vi älskar sidobord, så till den grad att vi har flera hundratals varianter av dem. Mängden satsbord i vårt sortiment har förstås minst lika mycket att göra med att vi vill kunna erbjuda er kunder ett brett och omfattande utbud av det ni letar efter, oavsett om det är satsbord, soffor, sängar eller någonting annat i möbel- och inredningsväg. På så vis är chanserna större att du hittar det du behöver (eller villhöver), något som gör ditt hem till ett ännu bättre ställe att vara på.

Stora och små sidobord i olika material och design

Inom definitionen sidobord ryms en mängd olika bord. Dels finns det låga sidobord som mäter ca 30 cm på höjden. Denna sorts sidobord, och även små sidobord, är idealiska i mindre rum. I motsats till höga och stora bord som tar upp såväl plats som sikt, bidrar låga och små sidobord till ett intryck av att rummet ser större ut. Använd filtreringsfunktionen på Unoliving för att hitta sidobord som har en specifik höjd.

Låga sidobord ger också en skön loungekänsla och kan även bidra till en bohemisk stil, beroende på vilken design och vilket material som möbeln har. Små sidobord är dessutom perfekta bord för krukväxter. Om du väljer ett lågt sidobord, kom ihåg att stämma av om höjden synkar med eventuella sittmöbler för ultimat komfort. Information om Unolivings sidobord hittar du under respektive produkts “Specifikationer”.

Runda sidobord med trumpetfot istället för bordsben är både snygga och passar bra där det inte finns obegränsat med plats. Kombinera flera runda sidobord i olika storlek och höjd för en dynamisk effekt och flera avställningsytor. Tilltalas du av kombinationen mässing och färg gillar du förmodligen trendiga Kave Homes runda sidobord Naoko, vars gröna bordsyta kontrasteras av smala mässingsben. Ett runt sidobord i en helt annan stil är sidobordet Rhette, som är gjort i cement och kan användas utomhus, fast under tak. Detta bord rymmer dessutom smart förvaring under bordsytan och finns i olika höjd. Bland de högre, runda sidoborden finns bland annat bord med marmorskiva och guldben och rustika metallbord i svart från Ib Laursen. Danska Bloomingville bjuder på ett sidobord i teak som för tankarna till en trumma, helt klart ett sidobord för dig som tycker om naturmaterialets närvaro i hemmet.

I trä, närmare bestämt i massiv ask, är också ett sidobord från Ferm Living, vars möte mellan naturligt trä och minimalistisk men innovativ design helt klart utgör en hit. Ytterligare ett sidobord i trä är det hexagonformade sidobordet med metallben från bestsellermärket Homii, som har satsat på återvunnet trä i bordet. Det både ser bra ut och känns bra.

Små sidobord och andra möbler levereras till din port eller tomtgräns

Unolivings filosofi är att det ska vara enkelt att köpa möbler på nätet och därför tror vi inte på höga leveranskostnader. Beställer du små sidobord, eller för den del några andra möbler från oss, är det hemleverans till ett fast, lågt pris som gäller. Produkterna som du har klickat hem levereras till din port eller tomtgräns så fort som möjligt.

Ytterligare en sak, som förenklar möbelköpen, är det faktum att vi ger våra kunder öppet köp i 30 dagar. Skulle det visa sig att dina små sidobord, den där fåtöljen eller matbordet av någon anledning inte motsvarade dina förväntningar, kan du enkelt returnera varorna till oss. Tänk på att öppet köp endast gäller när du inte har använt eller monterat ihop möbeln.

Apropå montering. En del av våra möbler skickas omonterade. Du kan se om en möbel, exempelvis det sidobord du är intresserad av, levereras omonterad eller monterad. Hur? Det brukar stå under “Specifikationer” för respektive möbel, så ta en titt där. Att montera ihop ett sidobord brukar dock vara en enkel match, även för den som inte anser sig vara händig. Det handlar vanligtvis om att skruva ihop sidobordets ben med bordsskivan.

Lycka till i jakten på ditt nya sidobord!