Soffor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Köpa soffa till vardagsrummet

Har det blivit tid för att uppgradera soffan i vardagsrummet? Hos Unoliving har du möjlighet att hitta din drömsoffa – oavsett vilken färg, modell, storlek eller stil du är ute efter. Från kvalitativa varumärken som Karup, BePureHome, Kave Home, Ferm Living och Innovation Living kan du välja bland olika material och utformningar på fina soffor, som skickas direkt hem till din dörr från leverantören. Att köpa soffor online är inte ett dugg komplicerat! Vi garanterar hög komfort och lång hållbarhet på alla soffor i vårt sortiment, och vi erbjuder varierande design på soffor för alla smaker. Hos oss kan du hitta moderna soffor, lädersoffor och sammetssoffor, men också varianter i exempelvis polyester, ull, rotting och furu.

Sköna soffor online i olika storlekar och stilar

På Unoliving erbjuds ett stort sortiment av trendiga och bekväma soffor. Är du ute efter en mindre soffa med två sittplatser, eller kanske någonting större där hela familjen får plats? En soffa med hög sitthöjd? Eller kanske en skön soffa med schäslong där du får största möjliga avkoppling efter en lång arbetsdag? Hos oss finner du soffor som fyller alla behov, i lyxiga och spännande material. Vi erbjuder dessutom ofta kampanjer på Unoliving, som ger dig möjlighet att köpa soffor online på rea.

Praktiska och bekväma tygsoffor

Utbudet av trendiga soffor på Unoliving är generöst. Här kan du hitta en tygsoffa som har precis de egenskaper du söker! En behaglig soffa med mjuk stoppning att slappna av i efter en lång dag, eller kanske en sittriktig och proper soffa med en mer fast komfort. Vi erbjuder moderna soffor med djup sits såväl som klassiska modeller. Uno furniture och Innovation Living utgör tillsammans med många andra, fina varumärken vårt utbud av tygsoffor i olika färger, nyanser, storlekar och stilar. Hur ser ditt vardagsrum ut när det gäller övrig inredning och detaljer? Anpassa ditt val av soffa till resten av din heminredning, för att skapa en enhetlig känsla med personlig prägel.

Lyxiga och trendmedvetna sammetssoffor

Sammet utstrålar kvalitet, lyx och exklusivitet. Hjärtat i vardagsrummet är just soffan, så varför inte välja en designsoffa som bidrar med såväl komfort som estetik? Sammet har en fantastisk tygkvalitet med tidlös och snygg design, och på Unoliving kan du hitta hundratals varianter av moderna soffor. Du kan hitta sammetssoffor från exempelvis BePureHome, som garanterar att bidra till en lyxig och elegant känsla i ditt hem. Våra sammetssoffor erbjuds i många olika färger och storlekar, för att du ska kunna hitta en variant som passar just dig.

Retro och jordnära lädersoffor

Det är något speciellt med lädersoffor, de både ser och känns otroligt naturliga och åldras dessutom på ett vackert sätt. En lädersoffa är såväl hållbar som lättskött, samtidigt som den andas lyx och vintage. Hos oss kan du hitta en fin soffa i jordnära bruna toner, men också svart och orange. Att blanda livslånga klassiker som lädersoffan med nya trender är ett vinnande koncept, och du kommer få till ett härligt retrouttryck i ditt hem.

Slitstarka och tidlösa ullsoffor

En skön soffa med ullklädsel garanterar att hålla sig slittålig och stilig i många generationer. Ull ger ifrån sig en organisk, naturlig och framförallt tidlös kvalitet som passar utmärkt som möbelklädsel. Att ha ull som möbeltyg skapar en slitstark yta, och soffan blir varm och skön tack vare den naturliga ullfibern. 

Matcha med resten av inredningen

Soffan är möbeln i hemmet som vi dras till efter en lång, ansträngande arbetsdag. Där samlas vi för att umgås med familjen, somna framför en film, dricka kaffe med vännerna och scrolla igenom flödena på sociala medier. Sammanfattningsvis är soffan en väsentlig möbel i hemmet för din optimala trivsel, och det kan därför vara värt att lägga lite extra tid när det är dags att köpa en ny soffa. Fundera noga kring vilken soffa du bör välja, vilka behov du har och vilka färger, former och material du är ute efter. På Unoliving kan du välja bland en mängd olika storlekar, modeller och utseenden på soffor. Möjligheterna är minst sagt oändliga, och du kan filtrera i vårt utbud bland olika varumärken, material, storlekar och priser för att underlätta ditt sökande.

Soffan tar upp mycket plats i vardagsrummet, just därför är det viktigt att se till att soffan passar in i resten av din heminredning. Ta dig en titt i rummet och lägg märke till färgerna på dina väggar, gardiner, dekorationer och tavlor – och välj en soffa som på ett harmoniskt och sömlöst sätt kommer smälta in i resten av din inredning. Du kan välja en soffa med en mer utstickande färg, eller istället välja en neutral färg på soffan och låta färgklickar ta plats i form av kuddar. På Unoliving kan du också hitta en mängd olika kuddar som kan bli ett perfekt komplement till din soffa, på så vis skapar du en riktigt mysig oas som bjuder in till avkoppling och umgänge!

Köpa soffor online

Med hjälp av Unoliving kan du i lugn och ro välja en soffa från vårt sortiment, hemma från datorn eller mobilen. Tack vare vår filtreringsfunktion kan du enkelt anpassa din sökning på hemsidan utefter dina personliga önskemål och krav. Oavsett hur stor eller liten soffa du bestämmer dig för, kommer den levereras raka vägen hem till din dörr med utomordentligt snabb leverans – oberoende var i landet du bor. Alla varumärken som vi tillhandahåller på Unoliving är noggrant utvalda, för att vi ska kunna säkerställa en positiv köpupplevelse för våra kunder. Att köpa soffor på nätet är mycket enklare än du kan tro. Vi står till tjänst med snygga inredningsprodukter från etablerade varumärken som har kvalitet i fokus, på så vis kan du känna dig helt trygg i att köpa en soffa online från oss.