Soffor

Soffor

Inred ditt vardagsrum med en snygg soffa som passar just din stil och hem. Hos Unoliving hittar du ett stort utbud av soffor – 2-sits, 3-sits, hörnsoffor, soffor med divanbäddsofforU-sofformodulsofforXL-soffor och mycket mer. Hos Unoliving har vi soffor i olika material, stilar och färger. I sortimentet hittar du bland annat soffor från Kragelund furniture, BePureHome, Zuiver och Broste Copenhagen.

Om köket är husets hjärta, så är vardagsrummet husets hjärna. Det är här vi läser, pratar, diskuterar, slappar, njuter och laddar batterierna. Centralt i rummet står självklart soffan. Det är därför inte helt ovanligt att det är soffan som får den viktigaste platsen i rummet. Vi går automatiskt mot den och sätter oss bekvämt. Hos Unoliving hittar du ett stort sortiment med soffor, som kan bli mittpunkten i ditt vardagsrum och som skapar en röd tråd i hemmets övriga rum. Hitta din favorit här på sidan. Snart kan du sätta dig till rätta i din nya soffa..

Läs mer Read less

En soffa står i centrum för vardagsrummet


Vardagsrummet är rummet där vi träffas efter en lång dag och pratar om hur dagen har varit. Det är också här vi vi har gäster på besök och njuter av en god kopp kaffe i gott sällskap – kanske med ett spel eller quiz. Ofta väljer vi soffan som utgångspunkt, eftersom alla kan få en egen plats och sitta bekvämt. Om du älskar att mysa framför tvn, är soffan självklart perfekt. Om den inte är skön att sitta i eller har en fin design, försvinner glädjen för soffan. Om du har ett litet vardagsrum är det kanske bara en soffa du behöver. Hittar du en soffa med schäslong, får du en extra sittplats, utan att det tar för mycket extra plats. Om du däremot har ett stort vardagsrum har du möjlighet att skapa en samling med en vacker soffgrupp. Hitta en design du tycker om och samla flera soffor i en grupp. Du kan även hitta flera olika typer av soffor och skapa din egen personliga inredning. Du bestämmer!

 

Vilken soffa ska du välja?


När du ska välja en soffa, finns det tre viktiga saker att tänka på. Priset. Soffans pris ska självklart inte ligga utanför budgetten, så att den skapar mer skada än glädje.
Materialet. En del älskar skinnsoffor, andra tycker att soffor i tyg är mer behagligt att sitta på. Det är viktigt att du tänker igenom vilket material som passar dig och dina behov bäst. Om du gillar skinnsoffor, men tycker att de är obekväma att sitta i, ska du nog överväga en soffa i tyg i stället. Om du har barn är det däremot bra med en skinnsoffa, eftersom den är lättare att rengöra. De praktiska aspekterna och soffans design ska helst prioriteras högt – och därför har vi ett stort sortiment med soffor i olika material hos Unoliving.se.
Typen. Det sista du ska tänka på är vilken typ av soffa du vill ha. Om du bara har plats till en soffa, kan en 3-sits soffa eller en soffa med schäslong vara rätt val för dig. Men dessa kan du fortfarande ha gäster, utan att det blir för ont om plats. En bäddsoffa kan även vara rätt lösning om du bor i en liten lägenhet. Har du ett större vardagsrum, kan du välja fritt mellan 2-sits och 3-sits soffor – och med eller utan schäslong. Du kan även titta efter hörnsoffor, som är något mer rymliga och ger plats till alla. 
 

Populära varumärken hos Unoliving


Hos Unoliving.se har vi samlat alla de mest populära varumärkena i soffvärlden. Det ger dig ett stort sortiment att välja mellan, så det finns garanterat en som lever upp till dina önskemål och behov. Några är moderna, andra är retro eller klassiska som är ett säkert val för ditt vardagsrum för många år framöver. Om du letar efter snygga soffor i nordisk design rekommenderar vi varumärket Bloomingville. Du kan även skämma bort ditt vardagsrum med en soffa från House Doctor, som alla garanterat blir nöjda med. Vi rekommenderar även Woood, vtWonen, LaForma, Dutchbone, FDB Møbler och ferm LIVING.  

 

Rätt soffa gör stor skillnad


Soffan fungerar på många sätt som en magnet, men i stället för att dra till sig metall, drar den till sig människor. Vi dras nämligen automatiskt till soffan eftersom vi vet att det är här vi kan slappa och ta det lugnt. Det gäller självklart inte bara för dem som bor fast i hemmet, men i lika hög grad för gästerna, som direkt letar efter en soffa där de kan samlas och umgås. Det är därför otroligt viktigt för att få vardagsrummet att fungera optimalt, att du hittar och väljer rätt soffa, för den gör stor skillnad och skapar helhetskänsla i rummet. 

Hemligheten bakom att hitta rätt soffa är självklart att titta på vilken typ du helst vill ha – både när det gäller utseende, komfort och pris. Men det handlar minst lika mycket om att kika närmare på vardagsrummet och planera inför ditt köp av soffa. Var ska soffan stå? Hur mycket plats finns det? Hur många ska sitta i den? Bakom en lyckad inredning, handlar det nämligen inte bara om att du tittar på möblerna var för sig, men lika mycket att du tittar på att de passar ihop och in i det rum där de ska stå. Det handlar därför om att hitta möbler som passar in och som ser till att du utnyttjar platsen på bästa sätt. Detta är tillfället för både större och mindre rum.   

När du kikar på vårt stora sortiment här på sidan, är det en bra idé att samtidigt titta på vardagsrummet eller rummet som ska inredas. Passar soffan du tittar på, in i ditt vardagsrum? Det får du själv avgöra och på detta sätt hittar du den perfekta lösningen för dig och ditt rum. Hos Unoliving är vår inställning att vi lever av nöjda kunder. Av den anledningen vill vi inte att du köper fel soffa. Vi vill nämligen endast skapa perfekt match mellan soffor, människor och hem. Vi försöker skapa perfekt match genom att dels ha ett stort sortiment av soffor i olika färger, former, nyanser, faconer och storlekar, så att det finns något för alla smaker. Utöver det försöker vi alltid att ge bäst möjliga rådgivning. Den får du om du kontaktar oss.

Om du har frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi sitter redo för att hjälpa dig på telefon 08-446 836 26, helgfria vardagar mellan kl. 08.30 och 16.00. Om du inte har möjlighet att kontakta oss i denna tid, kan du självklart alltid kontakta oss per mail kundservice@unoliving.se  

 

Få leverans hem till dörren


Om ditt vardagsrum behöver en ny soffa, har du kommit helt rätt. Vi har soffor från många olika varumärken, som alla är i god kvalitet och i en modern och vacker design. Det är i soffan som vi myser, somnar på till den tråkiga filmen eller ser härliga program som melodifestivalen eller OS. I och med att soffan är så viktig och central punkt för vardagsrummet, tycker vi självklart att du ska ha den bästa möjligheten för att få tillgång till den. Det har vi gjort genom att erbjuda dig ett stort sortiment med kvalitetssoffor samt att leverera den gratis till dig, när du har hittat den som passar in i just ditt vardagsrum. Soffan ägnar sig självklart inte bara till vardagsrummet – det är bara här man oftast vill ha sin soffa stående, men du kan lika bra köpa en soffa till sovrummet eller barnrummet. Det finns även möjlighet för en liten elegant soffa till matrummet, där du kan ta det lugnt innan maten är färdig. Utöver traditionella soffor kan du självklart även välja en bäddsoffa. En bäddsoffa är den smarta lösningen, om du vill kombinera säng och soffa. Det kunde till exempel vara i sovrummet eller gästrummet, där det inte finns plats eller behov för både en säng och en soffa. Med en vald bäddsoffa får du i stället två möbler i ett. På dagen en bekväm soffa och på kvällen en skön och behaglig säng. Det kan inte bli mer praktiskt.