Loungemöbler

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Loungemöbler

Livet är till för att njutas! Att ta tillvara på precis varenda chans att vara på balkongen, altanen, terrassen eller i trädgården är livskvalitet. Att göra det tillsammans med familj och vänner i loungemöbler som är lika snygga som bekväma är livskvalitet med ett luxuöst skimmer. När vi säger loungemöbler menar vi sköna loungestolar och loungesoffor att tillbringa många och glädjefyllda timmar i och loungebord att ställa livets goda på. Solsängar att njuta av sol och värme i, gungstolar att meditera i och puffar att hänga i. Slitstarka, väderbeständiga och vackra utemöbler som är med - år efter år. Lika älskade oavsett om de införskaffats på rea eller inte.

Timmarna som vi tillbringar på balkongen, altanen, terrassen eller i trädgården är färre än vad vi önskar. Det gäller att ta tillvara på de timmar vi får, verkligen göra det bästa av dem. Att satsa på några riktigt fina loungemöbler är ett sätt att låta den där viktiga tiden tillsammans få ta plats. Det är klart att ni ska ha det bästa när den värdefulla tiden infinner sig, det är ni värda. Har ni lite extra tur hittar ni loungemöblerna med stort L på rea. Det gäller att ha koll på när rean börjar för att kunna göra riktigt bra klipp.

Med loungemöbler som träffar rätt i såväl formspråk som komfort och funktion skapas en perfekt grund för glädje och samvaro. Här pågår de förtroliga samtalen, vardagen och festerna. Här återkommer frukostarna och romanläsningen, barnens glassmarathon och kompisgängets middagar. Här skapas minnen som varar långt efter att ni har plockat in filtarna och dynorna när regnet började falla.

Unolivings sortiment av snygga loungemöbler

Hos Unoliving hittar du loungemöbler från trendiga, klassiska och prisvärda varumärken som Venture Design, Kave Home, Karup, Muubs, Trimm Copenhagen, Bloomingville och House Doctor. Loungemöblerna finns i en rad olika utföranden, design och material. Här hittar du snygga och exklusiva utemöbler i metall, teak, rotting, aluminium, canvas, bambu, sten och rostfritt stål, loungemöbler som går att köpa i färdiga set eller som enstaka möbler.

Vårt mångfacetterade utbud har komponerats för att passa dig och alla andra kunder och därför har vi allt från små loungemöbler och en liten loungegrupp till det mindre utrymmet till väl tilltagna och lyxiga utemöbler till platser med generösa utrymmen.

Använd gärna sorteringsfunktionen för att göra ett första urval av loungemöbler genom att välja dina vilken sorts utemöbler du är ute efter - loungemöbler, loungestolar, loungesoffor eller loungebord. Snäva till urvalet ytterligare genom att välja preferenser för pris och material, kanske även varumärke om du har någon favorit bland dem. Lycka till med jakten på dina nya loungemöbler, en del av ditt njutningsfulla liv!

Fynda loungemöbler på rea

Det råder inget tvivel om att loungemöbler lyfter vilken balkong, terrass eller trädgård som helst. Exklusiva loungemöbler ger en touch av klass och stil, samtidigt som de är galet sköna att sitta i. Det är klart att du inte ska nöja dig med mindre när du, familjen och vännerna ska uppleva våren och sommaren tillsammans.

Tycker du att priset på de loungemöbler som ser dig själv och vännerna i är i dyraste laget? Tänk på köpet som en investering. Att sätta guldkant på tillvaron i form av vacker inredning är väl värt pengarna och dig och ditt sällskap förunnat. Om kostnaden slås ut på alla dagar som loungemöblerna kommer att bringa glädje, för att inte tala om alla goda minnen som varar långt efter att de skapats, så kanske möblerna inte känns så dyra.

Men, det finns ju faktiskt en möjlighet att köpa dina nya loungemöbler när de är på rea och på så vis få dem till ett mycket lägre pris. Detta förutsätter förstås att du inte behöver loungemöblerna imorgon. Men om du kan och vill vänta tills det är rea på loungemöbler är det förstås ett alternativ. När det är rea på loungemöbler kanske dina favoriter finns där till ett ännu bättre pris. Följ oss i sociala medier för att vara startklar när vi har rea på loungemöbler.

Loungemöbler är ett lyft för uteplatsen, men saken är att loungemöbler inte behöver kosta lika mycket som de ser ut. Att köpa loungemöbler på rea är ett alternativ, men ibland kommer inte rean tidigt nog. Oavsett vilken budget som du har, går det oftast att göra smarta fynd som kan resultera i några få loungemöbler eller en liten loungegrupp som kompletteras med andra möbler eller byggas upp under några år.

Att tänka på när du ska köpa loungemöbler

Möbler vill man gärna se i verkligheten innan man slår till på ett köp och köp av loungemöbler är inget undantag. Att handla på Unoliving är fördelaktig i det avseendet. Skulle man ångra sig är det skönt att veta att man har 30 dagars öppet köp på utemöblerna, förutsatt att man inte har monterat ihop dem eller använt dem, förstås.

Höga leveranskostnader kan också göra att man drar sig för att köpa lyxiga utemöbler. Hos Unoliving betalar du endast en fast leveranskostnad på 395 kronor för att få dina nya utemöbler levererade ända fram till dörren. Det enda du behöver göra är att se till att vara på plats, ta emot utemöblerna, eventuellt skruva ihop dem (du kan se om möblerna är ihopmonterade eller inte i specifikationen), slå dig ner och njuta.

Loungemöbler inomhus

Loungemöbler inomhus, är det möjligt? Självklart! Med loungemöbler inomhus kan du skapa en lika avslappnad och lyxig atmosfär som den du brukar se utomhus. Den absoluta fördelen med att ha loungemöblerna inomhus är att du och ditt sällskap kan njuta av dem exakt året runt. Inga årstider behöver stå i vägen för din längtan att slå dig ner i en loungegrupp och njuta av tillvaron. Loungemöbler inomhus passar lika bra i den egna spa-sektionen som i vardagsrummet.