Schäslonger

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Schäslong istället för soffa – varför inte?

Ordet schäslong kommer från det franska ordet chaise lounge, vilket översätts till vilstol. Det finns ingen tydligare beskrivning av denna klassiska möbel! Schäslongen är tillverkad för att du ska kunna sträcka på benen när du sitter ner och på så vis kunna få maximal avkoppling. Några av de största fördelarna med en schäslong är att den kan placeras lite var som helst för att skapa en extra sittplats, samt att den kan användas som en soffa för flera personer eller som liggfåtölj för en. Till råga på allt blir schäslongen en iögonfallande inredningsdetalj som kompletterar stilen i ditt hem.

Köp rätt schäslong till hemmet

Tror du att en schäslong skulle passa bra i ditt hem? På Unoliving kan du hitta ett stort utbud i olika storlekar och färger från en mängd exklusiva varumärken. Det är viktigt att kolla upp vilka mått du ska följa när du gör ditt val av schäslong online, eftersom du inte kan använda ögonmått som du hade gjort i en fysisk butik. Nästa steg är att fundera på vilken stil du söker. Söker du en större variant som nästan påminner om en soffa eller dagbädd, eller en klassisk schäslong där bara en person får plats? Vi erbjuder sittriktiga varianter med skarpa vinklar vid ryggstödet, men också kurvigare schäslonger där du kan luta dig tillbaka ordentligt och ta en tupplur. Det sista steget i ditt beslut är att fundera kring material och färgnyanser. Välj gärna en schäslong som smälter in fint med resten av din heminredning. Vi erbjuder schäslonger i flera olika material och färger från varumärken som BePureHome, Broste Copenhagen och Kave Home.

Ett varierande utbud av schäslonger

På Unoliving drivs vi av att erbjuda exklusiv inredning av hög kvalitet som dessutom är funktionella. Därför är vårt utbud av schäslonger brett, vi har laddat vårt sortiment med schäslonger som kommer sätta stilen i ditt hem och samtidigt bidra med hög komfort. Oavsett vilken smak eller behov du har kan vi med största sannolikhet stå till tjänst med en schäslong som passar dig.

Exklusiva schäslonger i sammet

Möbler i sammet är en trend som aldrig verkar svalna. Sammet är helt enkelt här för att stanna, men det är inte heller särskilt konstigt. Sammet har en tendens att bidra med en lyxig och oerhört stilfull känsla till alla rum. Materialet är dessutom lika fint i diskreta, jordnära toner som i mer utstickande färger som gult och mörklila. BePureHome och Broste Copenhagen har ett brett utbud av schäslonger i sammet hos Unoliving, som är optimala att ligga i och scrolla på sociala medier, läsa en god bok eller bara koppla av. Det propra materialet kommer bidra med elegans till ditt sovrum eller vardagsrum!

Retro schäslonger i läder

Läder är ett material som bidrar med en varm och traditionell känsla till ditt hem. En klassisk schäslong i lädermaterial kommer få ditt kontor eller vardagsrum att andas lyx! Hos oss kan du välja från en mängd större schäslonger i grå, svarta, gröna och bruna nyanser av läder. Med en schäslong får du en fåtölj och fotpall som kombinerats i en och samma möbel, och en schäslong i läder kan bli ett utmärkt komplement till resten av din soffgrupp. Den fristående möbeln kommer sätta tonen för rummet samtidigt som den bidrar med bekvämlighet.

Schäslonger i högkvalitativ textil

En schäslong gör sig lika fint på kontoret som i sovrummet och vardagsrummet, och kommer dessutom i en praktisk storlek som du enkelt kan förflytta om du skulle ångra placeringen. Tack vare den nätta storleken kan schäslongen få plats i många olika rum och utrymmen. Har du en hörna i hallen eller kanske sovrummet som du inte vet hur du ska inreda? Då kanske en schäslong det rätta valet! I vårt sortiment kan du välja bland schäslonger i stilfulla textilier och jordnära färger. En schäslong i grått eller naturvitt kan enkelt skapa en sofistikerad känsla var du än placerar den.

Fullända inredningen

En schäslong är en möbel som lätt kan glömmas bort, men som faktiskt passar in i de flesta hem och dessutom drar till sig blickar. Oavsett var du väljer att placera din schäslong finns det stor chans att den kommer bidra mer än du faktiskt anar! Om du väljer en färgstark modell kan det vara effektfullt att ställa möbeln framför en vägg i matchande eller kontrasterande färg. Du kan även skapa en mysig läshörna genom att ställa schäslongen vid dina bokhyllor, bredvid en snygg golvlampa och en vacker, grön krukväxt.

Leverans fram till dörren

Har du bestämt dig för att investera i en schäslong? På Unoliving kan du räkna med hög kvalitet och många valmöjligheter. Oavsett hur stor beställning du lägger hos oss kommer du få din beställning levererad hem till dörren. Vi vill skapa möjlighet för alla att inreda sitt hem på ett personligt sätt!