Fåtöljer

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Fåtöljer för alla smaker

En fåtölj är en utmärkt inredningsdetalj, som på ett enkelt vis kan avspegla din personliga smak. På Unoliving kan du hitta både sköna och snygga fåtöljer i riktigt hög kvalitet. Ibland kan det vara skönt att vara för sig själv, och slippa trängas tillsammans med de andra i soffan. I de stunderna är fåtöljen det mest givna valet! Glid ner i den bekväma fåtöljen efter en lång arbetsdag, eller vila upp dig ordentligt med en tupplur i fåtöljen på helgen. Vi har valt ut vårt sortiment av fåtöljer omsorgsfullt, vilket har resulterat i ett brett utbud av såväl moderna som fina och klassiska fåtöljer, som med fördel kan kombineras med våra många soffor. Det är viktigt att fåtöljen är skön, men det är också av stor vikt att den ser bekväm och snygg ut. Detta är en kombination av egenskaper som vi hjälper dig att hitta! Välj bland stilrena och neutrala fåtöljer, eller varför inte unna dig en riktig färgklick att pryda ditt hem med?

Fina fåtöljer från förstklassiga varumärken

Din inredningsmiljö grundar sig i bekvämlighet och detaljer, och när du bygger upp intrycket av ditt hem är estetiken nästan lika väsentlig som den praktiska aspekten. Unoliving erbjuder hundratals fåtöljer i varierande former, färger och material från en mängd fina varumärken som har stort kvalitetsfokus. Vi erbjuder fåtöljer som passar alla stilar och smaker, för att kunna erbjuda alla kunder en prisvärd fåtölj som lämpar sig för just deras hem. Från varumärken som BePureHome, Kragelund Furniture och House Nordic kan du välja och vraka bland fåtöljer i sammet, tyg, läder och många andra spännande material. För den ultimata, lata känslan kan du även slänga upp dina ben på en matchande fotpall! Vi erbjuder flera sköna fåtöljer med matchande fotpallar, som är redo att ge dig maximal avkoppling men också stil till ditt hem.

Dags att köpa fåtölj – vilken ska du välja?

Innan du lägger din beställning hos oss finns det några saker du kan tänka på. Vilken stil och storlek är du ute efter? Vilken budget har du att utgå ifrån i ditt köp av fåtölj? Tänk också på vilket utformning rummet har som du ska ställa fåtöljen i. Fundera på om du vill ha en designad fåtölj som sticker ut med sin utformning, eller en bred fåtölj som har komforten i fokus. En mysig fåtölj kan enkelt bli det perfekta komplementet i såväl vardagsrummet som matsalen eller kontoret. Oavsett var du planerar att placera din fåtölj kan du hitta en fåtölj för samtliga användningsområden hos oss.

Tidlösa och trendiga fåtöljer i sammet

En sammetsfåtölj bidrar med en lyxig och exklusiv känsla till rummet där du placerar den. Är du också sugen på att följa den ständigt uppåtgående sammetstrenden? I så fall kommer du förhöja myskänslan i rummet till fullo, och skapa ett tidlöst och propert uttryck. Unoliving har ett brett utbud av sammetsfåtöljer från varumärken som BePureHome, Dutchbone och Venture Design, och du kan välja från blandade storlekar och färgnyanser. Vill du ha en rejäl sammetsfåtölj i en dov färg som skapar kontrast, och drar alla blickar till sig? Välj en mörkgrön, midnattsblå eller varför inte en mörklila fåtölj, och skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Om du istället föredrar en ljus inredning kan du hitta sammetsfåtöljer i både beige och vit kulör från Loft24, med svarta eller guldiga ben i mässing. Dessa fåtöljer smälter in fint i det romantiska och ljusa hemmet.

Bekväma och enkla fåtöljer i tyg

Ingenting går upp emot en mjuk och skön fåtölj att sjunka ner i efter en lång dag. Unoliving erbjuder många fåtöljer i tyg från exempelvis House Nordic, Kragelund Furniture och Kave Home. Här kan du hitta fåtöljer i bland annat vitt, blått, grönt, gult och beige, i flera olika storlekar och utformningar. Söker du en stilren och enkel fåtölj? Eller kanske en retroinspirerad fåtölj som sätter en personlig prägel på din inredning? Vi erbjuder fåtöljer för alla, och en fåtölj i tyg är såväl bekväm som estetiskt tilltalande.

Fåtöljer i läder, polyester och andra material

En läderfåtölj i vintagestil sätter en viss ton i din inredning, och tillhör en look som aldrig blir föråldrad. Du kan placera en läderfåtölj i ett färgglatt och unikt hem, men också i en klassisk, skandinavisk miljö. En brun skinnfåtölj passar också utmärkt i ett rum som följer den trendiga industristilen. Lädermaterialet har en vintagekänsla, samtidigt som den smälter in ypperligt med trendig inredning. Hos Unoliving kan du hitta fåtöljer i läder från högkvalitativa varumärken, som kommer bidra med en mjuk men ändå rustik känsla i ditt hem. Vi erbjuder även fåtöljer i polyester och flera andra material, eftersom vi vill ge möjlighet för alla att kunna hitta en perfekt fåtölj till sitt hem.

Fåtöljer på rea hos Unoliving

Unoliving brinner för att stå till tjänst med gedigna, snygga och unika inredningsdetaljer och möbler för alla hem och stilar. Vi erbjuder ett stort sortiment och bra priser, men framförallt en mycket god kvalitet. Unoliving bidrar emellanåt med kampanjer och rea, varför inte passa på att hitta den perfekta fåtöljen till hemmet till ett nedsatt pris? Det finns inte många möbler som är en lika stor klassiker som fåtöljen, en plats för såväl komfort som umgänge. En fåtölj är snygg på egen hand, men passar också ihop med en soffgrupp. Skapa en harmonisk läshörna med en passande golvlampa, eller matcha fåtöljen med din soffa! För oss på Unoliving är det av största vikt att våra kunder får en positiv köpupplevelse. Hos oss kan du bläddra i ett stort och prisvärt sortiment av fåtöljer och klicka hem din favorit, raka vägen till ytterdörren. Använd gärna vår filtreringsfunktion för att på ett lättare sätt göra ett urval utifrån dina egna behov och preferenser. Vi erbjuder de snyggaste, skönaste och mest kvalitativa fåtöljerna, som du med gott samvete kan krypa upp och mysa hela kvällen i. Köp din nya fåtölj redan idag!