Skrivbord

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Kontorsbord för alla hushåll


Jobbar du hemifrån? Eller behöver du ett skrivbord för datorn i hemmet, eller söker ditt barn en lugn plats för läxläsning? Ett kontorsbord är en ypperlig möbel att använda för alla möjliga ändamål, eftersom du får en korrekt arbetsställning som hjälper dig att arbeta på ett effektivt sätt. Ett skrivbord fyller inte bara en praktisk funktion, det kan dessutom bidra till inredningsstilen i ditt hem och bli en vacker detalj som förgyller tillvaron. På Unoliving har du möjlighet att välja bland mängder av skrivbord med varierande design, speciella funktioner och alternativ till bra förvaring. Vi erbjuder flera olika typer av kontorsbord från fina varumärken som Tvilum, Woodman och Temahome. Rätt skrivbord förgyller din inredning!


Kontorsbord med både funktion och estetik


I varje hushåll behöver det finnas en plats där kreativitet kan flöda och koncentration kan hållas. En inbjudande och harmonisk plats för arbete, skapande eller funderingar. Att sätta sig vid matbordet kan skapa distraktioner från resten av hushållet, och att sitta vid soffbordet är varken ergonomiskt eller harmoniskt. Med ett skrivbord på kontoret får du en plats avsedd för kontorsarbete, läxläsning, pyssel eller bokföring, samtidigt som du får en snygg inredningsdetalj som sätter personlig prägel på heminredningen.


Snygga skrivbord för dator och kontor


Vi tillhandahåller kontorsbord av många olika typer, som passar till såväl hemmakontoret som till barnrummet. Söker du ett lämpligt datorbord? Här hittar du skrivbord som fyller alla tänkbara behov! Du kan välja bland exempelvis höj- och sänkbara skrivbord, praktiska förvaringsmöjligheter och hörnskrivbord. Vi erbjuder dessutom kontorsbord i olika storlekar såväl som olika design på skrivbord och skrivbordsskivor, för att du ska kunna hitta ett bord som passar in i just ditt hem. Är du ute efter ett skrivbord för två? Vi tillhandahåller många, större varianter på kontorsbord där både du och din partner får plats. Alla våra skrivbord är tillverkade i de mest kvalitativa material, bland annat stål, furu, faner och ask. Du kan också hitta fantastiska bordsskivor i exempelvis svart marmor eller mörk betong!


Goda råd om du ska köpa skrivbord


Det finns några viktiga aspekter som kan vara klokt att ha i åtanke innan du lägger din beställning på ett nytt kontorsbord.


● Vad har du för behov av skrivbordet?
● Hur mycket tid kommer du spendera vid skrivbordet?
● Hur mycket plats kan skrivbordet ta upp i rummet?
● Vad ska du använda skrivbordet till?
● Vilket rum ska skrivbordet placeras i?

Om du främst söker en lämplig plats för förvaring av din dator, är det en god idé att välja bland kontorsbord som har höj- och sänkbar funktion. Detta ger dig en ergonomisk sittställning som inte sliter på din kropp, vilket också är utmärkt om du jobbar hemifrån. Om du har ett hemmakontor kan det vara lämpligt att införskaffa ett skrivbord med mycket förvaringsplats, så att alla viktiga papper ryms i skrivbordet såväl som andra saker som behövs i ditt arbete.


Anpassa ditt kontorsbord efter inredningen


Det finns en stor fördel med vårt breda utbud av kontorsbord – du kan enkelt hitta ett skrivbord som passar din egen inredningsstil. Tycker du om klassiska, stilrena skrivbord med stora förvaringslådor och mycket trädetaljer? Från estniska Woodman kan du hitta kontorsbord i varierande utföranden, som följer samma traditionella design. Söker du ett fint skrivbord som ska stå i vardagsrummet, och kanske inte användas till särskilt mycket tungt arbete? Då kan du passa på att investera i ett modernt skrivbord från Handvärk, med ben i svart stål och vackra mässingsdetaljer. Bordsskivan från det danska varumärket är tillverkad i naturmaterialet marmor. Med denna typ av kontorsbord får du inte bara en praktisk och användbar möbel, du får också en estetiskt tilltalande inredningsdetalj som lyfter rummet!


Placera rätt kontorsbord på korrekt plats


Vi erbjuder en mängd olika kvalitativa och spännande material på vårt utbud av kontorsstolar. Dock kan det vara lämpligt att anpassa materialet på skrivbordet till rummet där du planerar att placera det. Ett tungt skrivbord med marmorskiva kanske inte hör hemma i barnrummet, utan passar bättre i vardagsrummet eller hemmakontoret. Till barnrummet lämpar det sig bättre med ett funktionellt skrivbord med mycket förvaring, som är enkelt att rengöra från lim eller andra rester från barnets pysslande. Från danska Tvilum kan du hitta många praktiska och prisvärda skrivbord tillverkat med spånskiva, som gör sig fint i barnets rum och tål både läxläsning, pyssel och datorspel.


Kontorsbord för alla smaker och behov


Unoliving har samlat ihop ett urval av såväl snygga som praktiska kontorsbord som lämpar sig för alla slags hushåll. Vi har ett brett sortiment av kontorsbord som ger dig möjlighet att vara lite kräsen! Det spelar ingen roll hur lite eller mycket du söker i design och funktionalitet, du kommer med största sannolikhet kunna hitta ett skrivbord som passar dig från vårt sortiment. Du kan välja mellan diverse storlekar och modeller, oavsett om du söker ett ergonomiskt kontorsbord till hemmakontoret eller ett mindre och passande skrivbord till barnrummet. Vi erbjuder avskalade och moderna skrivbord, men också rejäla skrivbord som har mycket förvaringsutrymme. Förutom traditionella, rektangulära kontorsbord kan du även hitta hörnskrivbord i vårt sortiment, utmärkt för dig som behöver maximalt med utrymme.


Kontorsbord med högkvalitativa material


Kvalitet är a och o för oss på Unoliving, därför väljer vi ut varumärken till vårt sortiment med stor noggrannhet. Alla varumärken vi erbjuder har kvalitetsfokus, och du kan hitta skrivbord hos oss av flera olika material. Vi erbjuder allt från retro-skrivbord i trämaterial, till moderna kontorsbord i stål och metall. De olika materialen skapar även möjlighet för flera färgval, du kan välja bland kontorsstolar i fina träslag som ek och ask, såväl som vitfärgade spånskivor och rustik, svart stål eller marmor. Här finns någonting för alla!


Köp kontorsbord med leverans hem till dörren


Unoliving erbjuder allt som behövs och önskas till ett hushåll, och vi har ett riktigt stort utbud av inredning och möbler som lämpar sig för alla rum i hemmet. Leverans sker direkt hem till dörren från våra leverantörer, vilket innebär snabb leverans och bättre priser. Är det dags att investera i ett gediget kontorsbord till hemmet? Välkommen till oss! Här kan du välja och vraka bland högkvalitativa varumärken, iögonfallande utformningar och riktigt bra material.