Filtrera
Filtrering
Pris
Höjd
Bredd
Längd/Djup

Barnmöbler

Barnmöbler som styrker kreativitet och motorisk utveckling

Inred barnrummet med snygga kvalitetsmöbler från massor av olika kända varumärken. Hhitta massor av inspiration till inredningen av både småbarnsrummet och tonårsrummet och skapa harmoniska och trygga fysiska ramar för ditt barn, oavsett ålder. Hos Unoliving hittar du ett brett utbud av barnmöbler i hög kvalitet, som har en spännande och annorlunda design till dem minsta. Alla våra möbler lever upp till EU´s säkerhetsstandarder, som säkrar att ditt barn vistas i trygga ramar. I samarbete med våra många leverantörer, erbjuder vi dig ett stort utbud av vackert designade barnmöbler till de minsta. Möbler i vackra färger, inspirerande och inte minst slitstarka barnmöbler, som håller för bus och lek. Hos oss hittar du allt från byråer, bokhyllor och skrivbord till skrivbordsstolar och sängar, så att du garanterat hittar något som passar just dig och ditt barns behov. 

Visste du att barnmöbler handlar både om lek, kreativitet och motorisk utveckling? I vårt sortiment av barnsängar hittar du både klassiska modeller i många fina färger, men även barnsängar som är formade som ett hus, sängar med rutchkanor, svanmärkta barnsängar och höga loftsängar med god plats för att både bygga koja eller ha ett skrivbord under. Unoliving.se har dessutom massor av fina tillbehör till barnrummet, som gör det lite roligare att vara barn. Se till exempel vårt fina utbud av lektextilier från Flexa, som kan göra godnattsagan till ett tvättäkta äventyr, fina mjuka möbler från By KlipKlap och Karup eller förvaringsmöbler från Leander

Till tonårsrummet erbjuder vårt sortiment bland annat bekväma SACKit sittsäckar, snygga bäddsoffor för en perfekt sleepover från Innovation Living, samt skrivbord och tillbehör i cool, industriell design från danska varumärken som Bloomingville. Lyft tonårsrummet med några snygga och dekorativa lampor från vår kategori belysning.  

 

 

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.