Divansoffor

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Divansoffor

En divansoffa är en snygg och praktisk soffa som har blivit mycket populär. Och det är inte så konstigt! Med sin höga bekvämlighet, goda sittkomfort och inbjudande känsla passar den i alla hem och är enkel att matcha med olika inredningsstilar. Här på Unoliving erbjuder vi divansoffor i olika storlekar, modeller och färger. Här hittar du även andra soffor, allt från vanliga raka soffor till hörnsoffor, bäddsoffor och schäslonger. Du beställer smidigt direkt i vår webbutik och får soffan hemlevererad till dörren. Välkommen!

Vad är en divansoffa?

En divansoffa är en soffa med en liggdel. Ibland brukar denna soffmodell också kallas för en schäslongsoffa. Divansoffan har alltså en förlängd sittfunktion som gör soffan mycket bekväm och hela familjens favorit. I en divansoffa kan du sträcka ut dig och lägga upp benen när du vill koppla av och kolla på film men här får också många plats när du vill samla hela familjen till fredagsmys eller när du vill bjuda över dina vänner. Komplettera gärna med ett soffbord till din soffa där du kan ställa något gott att bjuda på. På Unoliving.se hittar du enkla stilrena soffbord men även soffbord med praktiska hyllor och smarta förvaringsmöjligheter. Du kan även matcha divansoffan med en fåtölj eller en sittpuff och glöm inte bort att det alltid är mysigt att placera soffmöblerna på en härlig matta. När möblerna är på plats är det dags att fundera på rummets belysning. Ett rum behöver olika typer av lampor för att tillgodose olika behov. En taklampa ger bra allmänbelysning men du behöver också komplettera med mindre lampor för att öka mysfaktorn, lysa upp en speciell sak eller som punktbelysning när du ska läsa en bok eller en tidning.

Material och färg

I vårt sortiment hittar du divansoffor i både tyg och konstläder. En soffa i konstläder ger ett läckert intryck och är relativt enkel att hålla ren. Det går ofta bra att enkelt torka av den med en fuktig trasa om någon råkar spilla eller kladda på soffan. En soffa i tyg är mjuk och skön och känns mysig och inbjudande. Mångas favorit är en soffa med divan eller schäslong i sammet som ger ett lyxigt och exklusivt intryck. Dessa soffor finns i många olika nyanser och du kan till exempel välja en olivgrön, en mörkblå, en orange eller en rostfärgad. Självklart kan du även välja en divansoffa i en mer neutral färgskala som beige eller grå som är enkel att matcha med olika inredningsstilar och färgkombinationer.

Divansoffor från flera välkända varumärken

På Unoliving.se har vi samlat soffor från flera olika varumärken. Här hittar du till exempel soffor från holländska BePureHome som erbjuder möbler i en stilren och sofistikerad design. WOOOD är ett annat holländskt möbelvarumärke som erbjuder högkvalitativa möbler med god design. Från Danmark kommer till exempel Kragelund Furniture som specialiserat sig på kvalitetssoffor i en enkel och modern design.

Tänk på detta innan du beställer en divansoffa

Det första du ska fundera över är hur stor soffa du vill ha. Hur många ska få plats i den och hur stort är rummet där den ska stå? Ta fram ett måttband eller en tumstock och mät rummet så att du ser var soffan får plats. Tänk också på fönstrets placering så att du möblerar rummet så luftigt och ljust som möjligt. Du måste också bestämma om du önskar att divandelen ska sitta på soffans högra eller vänstra sida. Du kan antingen placera soffan så att divandelen kommer mot en vägg. Då kommer soffan att likna en hörnsoffa men du kan också välja att placera soffan så att divanen sticker ut i rummet. Ställer du soffan så att divandelen sticker ut i rummet kommer soffan också fungera som en snygg rumsavgränsare. Perfekt i ett rum med öppen planlösning! När du bestämt storlek och modell på soffan ska du fundera på stil och färg. Här finns divansoffor i många olika stilar och färger så att du enkelt hittar en soffa som matchar med resten av inredningen i rummet. En soffa i en neutral färg som beige, brun eller grå ger ett lugnt och stilrent intryck medan en soffa i till exempel gult eller rött blir en härlig färgklick i rummet.

Köp divansoffa online på Unoliving.se

När du beställer en divansoffa på Unoliving.se kan du i lugn och ro sitta hemma och bestämma vilken soffa som passar bäst hemma hos dig. Att köpa en soffa online är inte alls svårt och krångligt! Med vår smarta filtreringsfunktion är det enkelt att anpassa sökningen efter dina personliga önskemål. När du valt soffa lägger du den i varukorgen, i nästa steg väljer du hur du vill betala och sedan levererar vi soffan raka vägen hem till dig. Alla soffor som du hittar här är noga utvalda från varumärken som är kända för sina högkvalitativa produkter. För oss är det viktigt att erbjuda möbler och inredning av god kvalitet med en snygg design. Din nya soffa ska ge ett välkomnande intryck oavsett om du väljer en soffa med ett klassiskt uttryck, en retroinspirerad eller en mer modern och trendig soffa. Här ska du kunna koppla av med en god bok eller titta på serie eller en film men du ska också kunna hänga här och umgås med din familj och dina kompisar. Addera gärna några kuddar och en pläd för en extra mysig känsla. Vi hoppas att du kommer att bli riktigt nöjd med din nya soffa och om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.