Barbord

Barbord

Behöver du ett barbord till din hemmabar eller kanske till en kommande fest? Hos Unoliving har vi vackra barbord för alla smaker. Hos oss hittar du barbord i olika färger som svart, natur, vit och grå. Oavsett vilken stil du är ute efter, hittar du barbord i olika storlekar, material och varumärken som matchar din smak. Få inspiration här på sidan. Se även vårt utbud av bord till matrummet.

Läs mer Read less

Ett barbord för alla festligheter


Ett barbord passar för många olika arrangemang. Till exempel är barbordet perfekt för networking, oavsett om det serveras kaffe eller snittar. Om du ska ha ett härligt sommarbröllop i trädgården eller kanske i en gammal lada, kan du tänka in barbordet, när du ska planera bröllopet. Ett barbord är både smart och praktiskt då du ger dina gäster möjlighet att ställa ifrån sig välkomstdrinken medans de njuter av festen. Föreställ dig att ni har ätit den goda maten, hört massa fina och rörande tal, från vänner och familj. Efter alla intryck och känslan av att vara spänd och förväntansfull hela dagen, behöver ni kanske lite andrum. Ni kan gå ut till barbordet och som står ute i det fina vädret och bara umgås. Ni får lite frisk luft och sträcker på benen innan ni ska in och danska hela natten.


Har du ett barn som snart ska konfirmeras eller ta studenten? Då ska det firas med manér! Bjud in vänner och familj och servera ljuvlig mat och dricka för att fira ditt barn. Har ni en minibar där ni kan bjuda på alla möjliga goda drinkar, ska ni ställa några barbord som gästerna kan stå vid. På en fest måste man ha snacks, så ställ några små skålar på barborden, som dina gäster kan njuta av under kvällen.

 

Stora och små barbord


Ett barbord är smart att ha om du har en liten hemmabar. Bjud på god cognac eller likör i baren, under tiden som dina gäster står vid ditt lilla runda barbord. Det höga barbordet tar inte för mycket plats, men har perfekt storlek för några glas och skålar med snacks. Ställ även ett par barstolar så att dina vänner kan sitta ner om de känner för det. Om du håller ett arrangemang kan du även använda de lite större barborden till att servera och presentera maten på. Hitta ett brett barbord med hyllor på sidan, så att du får mer bordsplats och där du till exempel kan förvara glas. På en fredag kan du hälla upp ett glas vin till dig och din partner, medans ni pratar om veckan som har varit, samt planera helgen som kommer. Se även vårt stora utbud av avlastningsbord, rullbord, vitrinskåp och counterstolar.

 

Barbord i alla stilar


Om du gillar den lite mer råa stilen, är Dutchbone och homii varumärken som du ska titta lite närmare på. Investera till exempel i ett barbord i järn. Det råa materialet ger ett industriellt och vintage uttryck i din inredning. Om din stil är mer skandinavisk så är varumärket LaForma intressant för dig. De designar barbord med vackra träytor. Den fina träfärgen kompletterar flera färger och skapar en visuellt mjuk look. Om du är förälskad i den nordiska inredningen, ska du köpa ett barbord i vitt eller en annan ljus färg. Den ljusa färgen ger barbordet ett lättare uttryck. Om din inredning är präglad av en mer exklusiv stil, kommer barbord från Bloomingville passa in perfekt hos dig. Deras barbord är designade med eleganta linjer som skapar en stilren look.