Barbord

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Praktiska och snygga barbord

Om du bor på liten yta kan ett barbord passa perfekt, men möbeln gör sig lika fint i alla typer av hushåll. Ett barbord kan gärna användas för att komplettera och matcha en stor matgrupp. Kombinera barbordet med passande barstolar och njut av avkopplande frukostar på tu man hand! Eller varför inte skapa en mysig hörna med en extra bordsyta, där gästerna kan mingla med en god drink innan middagen? I vissa fall behövs inte ens stolar till barbordet, det är lika snyggt att bara ha en fristående bordsyta – dekorerad med snittblommor eller doftljus. Barbordet passar såväl i vardagsrummet som i köket, och blir en snygg detalj som ger en känsla av lyx! På Unoliving kan du välja från ett generöst utbud som skiljer sig åt både färg- och stilmässigt, från exklusiva varumärken som har stort fokus på både estetik och funktion.

Nyttja barbordet på många sätt

• Du kan använda barbordet som arbetsyta. Toppen om du vill kunna växla mellan stående och sittande arbetsställning, vilket är ergonomiskt för kroppen.
● Utnyttja dina små ytor på ett smart sätt! Om du bor trångt kan ett mindre barbord med förvaring vara en praktisk möbel i hemmet.
● Barbordet kan användas som en trevlig sällskapsyta. Kanske i vardagsrummet eller varför inte i uterummet? Skapa härliga och oväntade mötesplatser i hemmet att avnjuta drinkar eller en kopp kaffe på!
● Ett barbord kan användas som köksö i ett stort kök. Välj ett barbord med förvaringsmöjligheter och spara plats i kökslådor och skåp.

Barbord för alla sorters hushåll

Unoliving har samlat ihop ett brett sortiment av barbord som faller de flesta i smaken. Vi brinner för att ge våra kunder möjlighet att inreda hemmet på ett personligt sätt, därför går det att finna barbord i metall, järn, trä och många andra spännande material. Vi erbjuder varianter i både rund och kvadratisk utformning, men också andra iögonfallande designer. På så vis går det hitta ett barbord för alla behov. I det lilla köket kan ett runt barbord vara lämpligt eftersom formen bidrar till ett luftigt intryck, medan en kvadratisk modell passar bättre om du behöver placera barbordet mot en vägg. Valmöjligheterna är oändliga!

Rustika barbord i metall och järn

Den industriella stilen är ständigt uppåtgående, och det finns någonting väldigt charmigt med denna rustika heminredningsstil. Hos oss kan du hitta en mängd olika barbord som är tillverkade i robust järn och metall! Välj från varumärken som Homii, Dutchbone och Kave Home. Vi erbjuder varianter i 100 % metall, men också barbord där stål har kombinerats med vackra träslag. Ett barbord i metall kan addera till en industriell heminredning, eller bli en snygg kontrast till en modern eller mer romantisk stil.

Klassiska och jordnära barbord i trä

Från Kave Home och Muubs kan du som söker en varm känsla i hemmet välja mellan flera passande barbord. Du kan hitta såväl ljusa som mörka nyanser i lyxiga träslag som passar utmärkt för dig som vill ha en traditionell look i hemmet. Möbler i trä kan vara riktigt härligt att inreda med! Hos oss får du möjlighet att välja mellan olika varianter som bidrar till ett harmoniskt hem som känns ombonat och personligt, eftersom varje trämöbel är unik i sitt slag.

Fullända barbordet med rätt detaljer

Ett barbord kan med fördel dekoreras på olika vis för att skapa en enhetlig och proper look. Hos oss kan du hitta alla typer av inredningsdetaljer till hemmet. Kika i vårt sortiment och hitta dina favoriter som du tror passar tillsammans med ditt barbord! Du kan placera en snygg kruka från Muubs i vacker terrakotta på barbordet, eller varför inte några väldoftande doftljus eller en krukväxt? Vi erbjuder även stilfulla skulpturer och ljuslyktor som lämpar sig utmärkt som dekoration på ditt nya barbord. Det kan vara en god idé att låta färgerna och stilen i rummet gå ton i ton med barbordet. Matcha ditt barbord i rotting med beige prydnadskuddar i soffan intill! Eller låt barbordet i glas och mässingdetaljer kompletteras med en vacker sammetsfåtölj som adderar till den exklusiva och moderna känslan. Det behövs inte mycket för att skapa ett hem att trivas i, men det du behöver erbjuder vi på Unoliving.

Stort utbud och snabba leveranser

Har du börjat fundera på att införskaffa ett barbord till hemmet? Vi erbjuder ett brett sortiment som passar de flesta, oavsett vad du planerar att använda bordet till eller vilken stil du söker. Unoliving lägger stor vikt vid att erbjuda prisvärda och högkvalitativa heminredningsprodukter som kan komplettera din aktuella inredning eller skapa en helt ny look i ditt hem. Ett barbord är lättare än du kan tro att beställa online, i synnerhet från Unoliving. Det spelar ingen roll hur stor beställning du vill göra hos oss, vi skickar ditt paket raka vägen hem till din ytterdörr.