Matbord

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Matbord online för alla hushåll

Köket och matbordet är en naturlig mittpunkt i hemmet. Där samlas hela familjen och äter middag och pratar om dagen tillsammans. Vid matbordet äter du frukost på morgonen och läser morgontidningen, fikar med vänner eller stoppar i dig en välbehövlig nattmacka. Vad du än väljer att använda ditt matbord till kan vi utlova ett brett sortiment för dig att välja från, med högkvalitativa varumärken och varierande färger, former och storlekar. Matbordet är en möbel i hemmet som du spenderar mycket tid vid, därför är det en god idé att lägga lite extra omtanke när du väljer ut ditt nya matbord. Söker du ett runt, kvadratiskt eller rektangulärt bord? Ett bord i trä, stål, marmor eller kanske slittåligt melamin? Oavsett vilken stil du är ute efter kan vi erbjuda ett matbord helt i din smak.

Köpa matbord hos Unoliving

Att spendera tid tillsammans i köket, hemmet hjärta, kan bli mycket mer angenämt om du trivs vid ditt matbord. Att möblera köket på rätt sätt är däremot inte alltid särskilt enkelt, men vi strävar efter att ge alla våra kunder möjlighet att få inreda sitt hem på ett optimalt sätt. På Unoliving kan du hitta stora och rejäla matbord, men också små, breda och smala matbord i alla tänkbara stilar. Vi erbjuder matbord för alla, oavsett om du föredrar en rustik, modern, romantisk, proper eller stilren look. Det spelar ingen roll om du är ute efter att köpa matbord till sommarstugan, familjevillan eller singellägenheten – hos oss hittar du högkvalitativa matbord från fina varumärken som Rowico, Venture Design och Kave Home.

Modernt matbord i exklusiv marmor

Marmor är en tidlös och vacker natursten som lämpar sig utmärkt som bordsskiva till matbordet. På Unoliving erbjuder danska House Nordic ett flertal runda, lyxiga matbord med mässingsdetaljer och en rejäl marmorskiva. Ett marmorbord passar perfekt för dig som söker en stilren och trendinspirerad look i hemmet. Vi erbjuder både större och mindre varianter av matbord i marmor, så att du ska ha möjlighet att investera i ett trendigt bord oavsett hur stort eller litet du bor. Eftersom marmortrenden inte verkar gå någonstans är det ett utmärkt tillfälle att köpa ett lyxigt marmorbord, och låta det bidra till elegans i ditt hem!

Klassiskt matbord av olika träslag

Matbordet är möbeln som ger köket karaktär, och om du söker en ombonad och varm känsla kan vi rekommendera ett massivt träbord. Vi erbjuder träbord i bland annat teak, ek, ask och bok från många olika varumärken. Vi har många större varianter som passar för den stora familjen, eller hushållet som tycker om att bjuda över många gäster på middag. Till det mindre hushållet kan du hitta både runda, rektangulära och kvadratiska matbord i olika design och färger. Du kan välja bland svarta, ljusa, mörka och blandade nyanser med stålben, och även varianter med iläggsskiva som gör att du kan förlänga bordet om du får gäster.

Rustikt matbord med industriell känsla

Honeycomb panel är ett material som blir alltmer populärt när det gäller matbord. Den rejäla, tjocka designen passar utmärkt i större kök som söker en pampig och industriell känsla. Temahome erbjuder en mängd olika matbord i det robusta materialet som påminner om betong till utseendet. Du kan hitta såväl ljusa som mörka varianter, med eller utan en lyxig marmorskiva på toppen. Borden i Honeycomb Panel går att köpa med antingen med fyra ben eller ett enda centralt placerat bordsben, vilket inger ett minimalistiskt och unikt utseende. Placera säsongens snittblommor i en vacker vas, och låt matbordet bli en härlig plats att samlas runt.

Varierande material och storlekar på matbord

Utöver modellerna som nämns ovan kan du hitta många fler varianter av matbord på Unoliving. Vi har matbord i oändliga färger, former och material, i stilar som klassisk, modern, vintage, retro och rustik. Eftersom det är du som ska titta på ditt matbord och använda det varje dag, är det viktigt att välja ut rätt bord som smälter in sömlöst i ditt hem. Vilken design kompletterar din inredning bäst? Ett fint matbord kommer inte bara bli ett attraktivt blickfång i ditt hem, du kommer även lockas till att sitta ner vid bordet och njuta av en god måltid med din familj eller vänner.

Goda råd för ett lyckat köp

Är det dags att investera i ett nytt matbord? Det finns många valmöjligheter på Unoliving, och vilken typ av matbord du väljer beror på din personliga stil, hur många personer som ska få plats runt bordet och vilket bord som bäst smälter in i din aktuella heminredning. Om du har ett litet hus eller lägenhet går det att hitta många matbord i mindre storlek hos oss, såväl som bord som går att förlänga med hjälp av en iläggsskiva. På så vis kan du anpassa längden på bordet när du har bjudit över gäster på middag, och enkelt förvandla tillbaka bordet till en mindre storlek när de har gått hem. Just måtten är viktigt att tänka på vid inköp av ett nytt matbord – om du köper ett för stort bord kan köket kännas trångt, och om bordet är för litet kan du kanske inte nyttja det till fullo. Håll koll på bredden, diametern och längden, men glöm inte heller bort höjden på bordet. Du bör kunna vila dina armar på matbordet på ett avslappnat sätt och samtidigt få plats med benen under bordet.

Spännande urval och snabba leveranser

Vi har inga fysiska butiker, dock har vi ett mycket brett sortiment med många spännande inredningsdetaljer och möbler i de mest kvalitativa material. Vi har ett unikt koncept som innebär att din leverans skickas direkt från producenterna och fram till din ytterdörr. Oavsett storlek på din beställning och var i landet du bor kommer du få hem din leverans smidigt och enkelt. Att köpa matbord på nätet har med andra ord aldrig varit enklare! Fundera ut vilken stil, form och storlek på matbord du söker, och lägg din beställning hemifrån i lugn och ro.