10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

10% EXTRA RABATT PÅ ALLT TILL UTEPLATSEN! ANVÄND RABATTKOD: GARDEN10MAY

 

Resårmadrasser

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Resårmadrasser

Är du på jakt efter en bra madrass till din nuvarande sängram? Då är en så kallad resårmadrass helt rätt val. På Unoliving kan du välja från ett brett sortiment av resårmadrasser i storlekar från 80 x 200 centimeter och upp till hela 180 x 200 centimeter. Vi erbjuder flera olika varianter av resårmadrasser med olika komfortzoner och fasthetsgrader så att du ska kunna hitta en modell som passar just dig, och på så vis kunna sova riktigt gott.

Resårmadrassens olika egenskaper

Sängen är en plats där du spenderar ungefär en tredjedel av livet. För ditt eget välbefinnande är det alltså av högsta vikt att du hittar en så bra madrass som möjligt att sova på varje natt. Madrassen spelar med andra ord en stor roll för att få en god nattsömn. Resårmadrassen är den madrasstyp som används mest i hela landet, troligtvis eftersom kvaliteten på resårmadrasserna har utvecklats enormt under det senaste två decennierna. Våra olika resårmadrasser är uppbyggda av fjädringssystem som har placerats på en ram av trä, vilket innebär att du endast behöver utrusta madrassen med ben eller placera den i valfri sängram. Botten är helt fast, du kan alltså inte vrida eller böja på resårmadrassen. Det finns en mängd fördelar med att använda en resårmadrass, exempelvis att fjädrarna som är inbyggda i resårmadrassens konstruktion följer konturerna av din kropp och bidrar till ypperlig komfort.

Resårmadrass för en god natts sömn

Vaknar du ibland med ryggvärk? Då kan det vara så att din aktuella sängmadrass inte levererar tillräckligt stöd för just din kropp. Madrassen i sängen avgör inte bara sömnkvaliteten utan spelar även en betydande roll för ditt välmående och hälsa. I Unolivings breda sortiment kan du hitta latexmadrasser, bäddmadrasser och resårmadrasser – och det finns en viss skillnad mellan de olika modellerna. En resårmadrass har inbyggda fjädrar och oftast integrerade komfortzoner, och vi erbjuder modeller i två olika fasthetsgrader. Medium är lite mjukare medan vår fasta resårmadrass är en aning hårdare. En högkvalitativ resårmadrass är i de flesta fall utrustade med minst fem stycken komfortzoner och 300 inbyggda fjädrar per kvadratmeter. På Unoliving kan du räkna med en kvalitet i toppklass som bidrar till största möjliga komfort!

Vad innebär komfortzoner i resårmadrass?

Komfortzoner är ett uttryck för antalet stödpunkter som en resårmadrass tillhandahåller. Stödpunkter är speciella sektioner i madrassen som stöttar din kropp och ger dig en skön sovställning. Det är optimalt att stödpunkter finns vid exempelvis nacke och ländrygg, och det rekommenderas att köpa en resårmadrass som innefattar minst fem stycken komfortzoner. På så vis får du en skön sovställning på madrassen oavsett hur du ligger. I vårt sortiment av resårmadrasser kan du räkna med en svårslagen komfort tack vare minst fem komfortzoner i varje modell.

Högpresterande fjädrar

Resårmadrasser kan innehålla olika fjädertyper som också har olika benämningar. På Unoliving kan du hitta resårmadrasser med fasta och högkvalitativa pocketfjädrar som är vanligt förekommande i kvalitetsmadrasser. Pocketfjädrar innebär individuella fjädrar som blivit insvepta i varsin påse av nålfilt. Detta innebär att varje pocketfjäder jobbar individuellt för att skapa ett ypperligt och flexibelt stöd för din kropp. Om du är på jakt efter en ny madrass som är skön, hållbar och optimal för ditt välmående gör du rätt i att utforska Unolivings utbud av resårmadrasser. När du gjort ditt val kan du njuta av en snabb leverans som går hela vägen hem till din ytterdörr!