Bänkar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Bänkar till hemmets alla rum

En sittbänk kan med fördel användas nedanför sängen i sovrummet, i hallen eller som en extra sittplats i köket. Bänkar är praktiska möbler som dessutom ger hemmet en ombonad känsla. Hos Unoliving kan du finna bänkar med smidiga förvaringsmöjligheter, men också avskalade modeller med stilren utformning. Välj och vraka bland ett brett utbud av bänkar i olika material och storlekar från varumärken som tillhandahåller möbler i premiumkvalitet.

En möbel med flera användningsområden

Bänken har blivit extremt populär att använda som inredningsdetalj i hemmet, vilket troligtvis beror på dess mångsidighet och tidlösa look. Beroende på hur du bor och vilka behov du har kan du använda en bänk på en mängd olika sätt. Bänken kan placeras i alla rum i huset – den klassiska utformningen passar lika bra i det rymliga badrummet som i sovrummet och hallen. Oavsett om du anammar en modern, lantlig, industriell eller kanske bohemisk inredningsstil erbjuder vi bänkar som passar din smak.

En lyxig bänk vid sängen

Om du uppskattar att ha en lyxig hotellkänsla i sovrummet är det ett enkelt knep att placera en bänk framför sängen. Denna kan du med fördel dekorera med högar av böcker, kanske en korg med tidningar eller bara en mysig pläd. Utformningen på bänken beror helt på din egen smak, och vi erbjuder en mängd olika varianter. Vill du ha en genomgående exklusiv look i sovrummet? Upptäck vårt stora utbud med bänkar i sammet från varumärken som Broste Copenhagen, House Nordic och Loft 24. Sammet har en tendens att bidra med elegans till hemmet, och det mjuka materialet lämpar sig utmärkt i sovrummet där du vill ha en ombonad och mysig inredning. Vi erbjuder även många olika bänkar med tygsits och ben i antingen trä eller stål.

Praktisk bänk med lådor till hallen

Hos Unoliving kan du hitta många lämpliga bänkar för hallen, som inte bara är praktiska utan även bidrar till en stilfull och inbjudande känsla. Lägg undan nycklar, plånbok eller andra ting i lådorna och placera vackra doftljus och krukväxter på bordsskivan! Du kan hitta bänkar med eller utan en stoppad sits från varumärken som Rowico och FDW Møbler i vitmålad björk samt vitpigmenterad, oljad eller mörkt lackad ek. Möbler i trä kan skapa en ombonad känsla i hemmet, vilket är fördelaktigt för hallen då det sätter stilen för resten av din heminredning.

Rustika bänkar med modern tappning

Uppskattar du en stilren look i hemmet? Med bänkar i metall, sten eller robust Honeycomb Panel kan du komplettera din trendiga inredningsstil och samtidigt få en praktisk möbel att sitta på eller för att placera vackra inredningsdetaljer. Från Muubs och Temahome kan du hitta den perfekta bänken att placera i det rymliga badrummet – förvara vikta handdukar eller skönhetsprodukter på ytan och skapa en lyxig spa-känsla.

En extra sittplats i köket

En bänk passar även perfekt att använda som komplement till ditt matbord. Matgruppen kan enkelt få ett lyft genom att placera en matchande, lyxig sittbänk vid bordsänden! Skapa rofyllda morgonstunder i köket med en kopp te och en bra bok i handen. Kanske en rustik, industriell bänk i vackert mörkt trä från House Nordic? Eller en klassisk, svart bänk med lädersits från HANDVÄRK? Vi erbjuder även många bänkar i bambu från Bloomingville, som lämpar sig utmärkt till den inglasade balkongen eller uterummet.

Viktigt att tänka på

Vårt breda utbud av bänkar kanske kan kännas överväldigande när du ska bestämma dig för en specifik sittbänk, därför ger vi gärna några goda råd för ett lyckat köp.

● Vad ska du använda bänken till? I hallen kan en slittålig bänk med sittplats vara lämplig, eftersom du kan sitta ner och ta på dig skorna. Eller ska bänken bara vara en iögonfallande inredningsdetalj? Fundera på vilka användningsområden bänken ska nyttjas till innan du gör ditt val, och välj storlek och utformning därefter.
● Vilka mått har du att utgå ifrån? Ta en funderare på vilken bredd och längd din nya bänk ska ha.
● Hur ser resten av heminredning ut? Du kan med fördel välja en bänk som går ton i ton med resten av känslan i ditt hem, men det kan också vara effektfullt att bryta av med någonting oväntat.
● Vilket material föredrar du? Materialet du väljer spelar en stor roll både utseendemässigt och för hållbarheten. Fundera på slittålighet och praktisk funktion när du gör ditt val.

Bänkar för alla hushåll från Unoliving

I vårt sortiment kan du hitta bänkar som passar alla stilar, oavsett om du söker en mindre bänk med stilrent formspråk eller en rejälare variant med förvaring. Beställ din nya bänk online i lugn och ro, och invänta paketet som kommer levereras raka vägen hem till din ytterdörr. Att köpa möbler på nätet är okomplicerat, smidigt och ger dig många valmöjligheter! Vi erbjuder möbler i toppklass från etablerade varumärken till konkurrenskraftiga priser.