Solsängar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Solsängar

Vill du koppla av i trädgården eller på altanen och njuta av solen är en solsäng en perfekt investering. I solstolen kan du sola, läsa eller bara koppla av. Har du två solsängar kan du bjuda över en vän och kombinera sol och sommar med trevliga pratstunder. Här på Unoliving hittar du ett spännande sortiment av solstolar i olika material och färger.

Vi erbjuder solsänger i flera olika stilar, till exempel klassiska solsängar i trä, moderna solsängar i trendiga färger tillverkade av aluminium och exklusiva solsängar med tak. Våra solsängar kommer från flera välkända varumärken, bland annat Venture Design, Houe och Sika-Design. Välkommen att beställa en solsäng av hög kvalitet med snygg design här på Unoliving!

Solsängen till sommarens bästa stunder

Hela året längtar vi efter sommarens varma dagar när vi äntligen kan njuta av solen och bara slappna av och ta det lugnt. Med en solsäng eller solvagn från Unoliving får du den perfekta utemöbeln där du kan vila och skämma bort dig själv och för en stund glömma bort vardagens många måsten. En solsäng passar perfekt att placera i trädgården, kanske under skuggan av ett träd, men du kan också ställa den på en altan, i ett uterum eller på en balkong. Matcha gärna med sköna och mjuka dynor och kuddar för en total komfort och vill du skapa en liten avkopplande oas kan du komplettera med ett loungeset från Unoliving. Vill du njuta av solsängen en kylig sensommarkväll kan det vara skönt att svepa in sig i en skön och mjuk pläd. Här på Unoliving hittar du ett stort sortiment av plädar i olika material, färger och mönster.

Vilken solsäng passar dig?

Det finns en mängd olika typer av solstolar på Unoliving så att du snabbt och enkelt hittar den solsäng som passar dig perfekt. Välj en solsäng som passar med den inredningsstil du redan har på uteplatsen för en snygg helhetskänsla. En stor solsäng av trä är lite tyngre och ger ett klassiskt och stabilt intryck. Komplettera gärna med dynor till solsängen i trä för en mer ombonad känsla. Det finns även solsängar tillverkade i metall och aluminium i olika färger som skapar en mer modern och trendig stil i din trädgård. Solsängar i rotting ger en vacker och avkopplande känsla och passar lika bra på altanen som i ett uterum. Till dig som verkligen letar efter en mysig och lyxig säng i solen vill vi tipsa om en rund solsäng med tak. Perfekt för härliga och långa dagar i solen!

Många av de solsängar du hittar här på Unoliving kommer med ställbara ryggstöd. På så sätt kan du reglera om du vill sitta upp eller ligga ner. En solsäng med ställbart ryggstöd ger dig helt enkelt stor flexibilitet och du kan använda solsängen både när du vill njuta av en god bok och en kopp kaffe och när du vill ligga mer raklång för en avkopplande stund i solen. Det finns också solsängar med hjul till dig som enkelt vill kunna förflytta solsängen till olika platser i trädgården. Solvagnar passar dig som vill variera och ändra läge mellan sol och skugga.

Stort utbud av solsängar

Välkommen att beställa en solsäng eller solstol från Unoliving och njut av solens underbara strålar i trädgården, på altanen eller i uterummet. Du har många avkopplande och sköna stunder att se fram emot. Unoliving erbjuder solstolar i många olika utföranden och stilar, alla tillverkade av hög kvalitet och till riktigt bra priser. Håll gärna även koll på våra solsängar på rea. När du har hittat din nya solsäng vill vi också tipsa om våra andra utemöbler. Här hittar du allt från snygga loungemöbler till solstolar, matbord, parasoller och extra dynor. Ett tips till din nya solsäng är att komplettera med ett litet utebord där du kan ställa en kopp kaffe eller ett glas lemonad!

Ta hand om din nya solsäng

Alla utemöbler, vilket material de än är tillverkade av, påverkas av solen, vinden, regnet och olika luftföroreningar. Tar du hand om dina utemöbler på bästa sätt kommer de att hålla sig fina år efter år och det behöver inte alls vara krångligt och tidskrävande. En solsäng i trä kräver lite mer underhåll än en solsäng tillverkad av till exempel aluminium. När träet känns torrt eller ser slitet ut kan det vara bra att ytbehandla solsängen med till exempel oljeimpregnering. För att förlänga livslängden på din solsäng, och detta gäller för alla typer av solsängar, är det också bra att ställa möbeln under tak när den inte används eller skydda den med ett täckande möbelskydd. Dynorna och kuddarna förvarar du enkelt i en dynbox. På vintern ska du helst förvara solsängen inomhus i ett förråd eller ett garage. Ett annat tips för att öka hållbarheten på solsängen är att tvätta av den några gånger per säsong. Använd en fuktig trasa och eventuellt ett milt rengöringsmedel. Tar du hand om din nya solsäng kommer den att hålla sig fin många år framöver!

Köp solsäng online

På Unoliving hittar du ett brett urval av solsängar i olika stilar, färger och material. När du beställer en solsäng från Unoliving kan du i lugn och ro sitta hemma och bläddra bland vårt stora sortiment för att sedan tryggt och säkert beställa i vår webbhandel. Här får du alltid snabba leveranser och snart har du din solsäng hemma och kan njuta av lata sommardagar på altanen eller i trädgården!