Hängstolar

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Hängstolar

Inred din uteplats med en bekväm hängstol för många lata dagar utomhus. En hängstol är en härlig utomhusmöbel där du med ett sakta gung kan njuta av solen och värmen. En hängstol passar perfekt att placera ute på gräsmattan men du kan också ställa den på en balkong, en veranda eller i ett uterum. En hängstol blir faktiskt också en mysig möbel inomhus i ett vardagsrum eller ett barnrum. På Unoliving finns ett stort sortiment av hängstolar i olika modeller, storlekar och färger. Du kan välja en hängstol som passar med resten av inredningen men du kan också välja en hängstol som sticker ut och blir en fin kontrast till de andra möblerna. Så vill du njuta i en hänggunga utomhus i sommar så har du kommit helt rätt! I vår webbutik beställer du snabbt och smidigt en hängfåtölj och snart kommer du att gunga sakta fram och tillbaka på din balkong eller i din trädgård.

Skönt gung för lata dagar

En hängstol ångrar man inte! Här kan du slappna av, läsa en bok eller lyssna på en podd och bli inte förvånad om du somnar till en liten stund. Gungstolar brukar uppskattas av alla, både barn och vuxna. Många hängstolar kommer med kuddar men du kan också komplettera med andra kuddar och kanske en pläd för en extra mysig känsla. Vi vill verkligen rekommendera att du sätter dig i en hängstol en vacker höstdag, insvept i en filt med en kopp te i handen. Är ni många i familjen kan det vara en god idé att investera i två hängstolar redan från början. Det brukar nämligen vara så att hängstolen blir den mest populära möbeln där alla vill sitta och mysa.

Hängstolar i olika modeller och material

Hängstolar finns i olika design och är en enkel möbel att matcha med olika stilar. Har du en klassisk inredningsstil kan du välja en gungfåtölj i vacker rotting eller konstrotting i en neutral färg som vitt eller svart. Vill du istället ha en färgklick i trädgården eller på balkongen finns hängstolar i olika färger och mönster.

Det finns flera olika typer av hängstolar. Några modeller behöver en plats där du kan fästa dem, till exempel ett träd eller en balk på balkongen eller altanen. Dessa hängstolar ger ett luftigt och härligt intryck. Andra hängstolar kommer med en ställning eller ett stativ. En hänggunga med stativ tar lite större plats än en hänggunga som du fäster i något med fördelen med ett stativ eller en ställning är att gungan blir mer flexibel. Du kan välja var du vill placera hängstolen för stunden: i skuggan under ett träd, under ett tak om det regnar eller ute på gräsmattan i solen.

Ta hand om hängstolen får lång hållbarhet

Många hängstolar är tillverkade i tyg med en stomme i till exempel aluminium eller trä men det finns också hängstolar i rotting eller konstrotting. För att hängstolen ska hålla sig fin länge är det bra att plocka in den när det regnar och även förvara den i ett förråd eller garage under vintersäsongen. Det kan också vara bra att torka av hängstolen med en fuktig trasa några gånger per säsong så håller den sig fin längre och du kan njuta av många långa stunder i din nya favoritplats.

Hängstolen – både en inne- och en utemöbel

Självklart kan du även hänga upp en hänggunga inomhus i ett uterum, ett vardagsrum eller ett barnrum. En hängstol i rotting blir till exempel en mysig och ombonad inredningsdetalj i ditt hem. Här kan du sitta och läsa eller bara slappna av efter en lång dag på jobbet eller i skolan. Matcha gärna med mjuka och sköna kuddar för en fin helhet. Innan du hänger upp en hänggunga är det viktigt att kontrollera att taket klarar påfrestningen av hängstolen.

Beställ en hängstol på Unoliving.se

Välkommen att upptäcka våra hängstolar här på Unoliving! Du kan välja en stilren och klassisk hängstol eller en mer modern och trendig. Kanske vill du ha en elegant hänggunga i rotting eller kanske en hängstol i härliga färger? Letar du efter en rymlig hängfåtölj eller en stadig hänggunga med ett stativ? Det spelar ingen roll om du har en liten balkong, en storslagen veranda eller en underbar berså – i vårt stora utbud av hängstolar finns något för alla.

Ta gärna också en titt på våra andra utomhusmöbler. Vi erbjuder ett brett sortiment av allt från loungemöbler, matbord och stolar till bänkar, solsängar och hängmattor och för en mer personlig stil kan du komplettera med mjuka och bekväma dynor, ljuslyktor och blomsterlådor. Det är härligt att flytta ut på balkongen eller altanen på våren och sommaren och vill du fortsätta att sitta ute när hösten kan du komplettera med härliga filtar som är sköna och mjuka att svepa in sig i.

Utemöbler på Unoliving finns i en mängd olika stilar, material och färger. De är tillverkade i hög kvalitet för att säkerställa en lång livslängd. Här beställer du snabbt och smidigt utemöbler till bra priser och med snabba leveranser. Vi har inga egna fysiska butiker utan alla våra produkter hittar du här på vår webbsida och när du beställer en produkt från oss skickas den direkt från producenten till dig. Genom att arbeta på detta sätt kan vi erbjuda högkvalitativa möbler, till bra priser och med snabba leveranser. Har du frågor om din beställning eller om våra produkter är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.