Mattor

Alla mattor
Flatvävda mattor
Naturmattor
Ullmattor
Luggmattor
Kelimmattor
Orientaliska mattor
Gångmattor
Handtuftade mattor

Den multifunktionella golvmattan

Om du är på jakt efter mattor till hemmet, har du kommit till helt rätt ställe! Mattor fungerar perfekt under matbordet eller soffbordet, som ger ett harmoniskt och mysigt uttryck. Det ger även en mer genomförd framtoning. Vi har ett stort utbud av golvmattor i olika material och färger, både med och utan mönster. Du hittar både traditionella och moderna mattor, där man har lekt med både enkla mönster, samt mer vågade och speciella mönster. Se de många olika material och färgkombinationer och hitta just den mattan som ger din inredning ett lyft. 

En golvmatta är inte bara en golvmatta, utan har faktiskt fler funktioner än man tror. Utöver att vara en komfortabel detalj i inredningen, isolerar och värmer det även på kalla stengolv. Går man efter en mönstrad golvmatta, kan det vara ett enormt dekorativt blickfång i ru mmet, nästan som en slags konst på golvet. En golvmatta binder ihop rummet och skapar en mysig stämning. En mycket användbar detalj i inredningen, som kan användas i stort sett alla rum i hemmet. Möjligheterna är många och golvmattor finns i många former, designs och material, som du kan hitta här på sidan. Om du letar efter flatvävda mattor, en jutematta, virkade mattor, ullmattor, kelimmattor, löpare, runda mattor eller orientaliska mattor, så har du kommit helt rätt. När du ska hitta en matta som passar dig och ditt hem, kan du i vår filtreringsfunktion, välja mellan många unika alternativ, så det endast blir visat det som du letar efter. 

Hos Unoliving har vi mattor i alla prisklasser, former, färger och storlekar. Vi har ett brett sortiment från många olika varumärken som Zuiver, Muubs, Fabula Living, Broste Copenhagen, Bloomingville ochDutchbone.