Gång

Filter

Filter

Brand
Pris
Material
Color
Höjd
Length/Depth
Bredd
Diameter
666 hittade produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 hittade produkter
grid-single grid-2

Avlång matta till hallen

Har du en hall, korridor eller något annat utrymme i hemmet som du inte riktigt vet hur du ska inreda? En gångmatta kan i så fall vara helt rätt val för att ge rummet ett lyft och skapa en ombonad känsla. En avlång matta passar utmärkt till just smala och långa utrymmen som hallen, köket eller bredvid sängen. På Unoliving kan du hitta gångmattor från väletablerade varumärken som har flera gemensamma nämnare – valmöjligheter, genomtänkt design och förstklassig kvalitet.

Gångmattor till den smala hallen

Hallen är det första du ser när du kliver in i ett hem, därför är det viktigt att inreda rummet på ett personligt och inbjudande sätt. Många lägenheter och hus har en smal hall som kan kännas svår att inreda, men det finns många knep som kan hjälpa dig på vägen. Med en långsmal matta till hallen kan du enkelt ge rummet ett välbehövligt lyft med hjälp av material, färger eller mönster som passar din smak. Vårt sortiment av gångmattor till hallen består främst av högkvalitativa modeller i ull, men du kan även hitta spännande varianter i konstmaterial och robust läder. När du ska välja ut en matta till din hall är det viktigt att mäta upp rummet så att du vet vilken storlek du behöver. Vi erbjuder mattor till hallen med en längd mellan 200 och 300 centimeter och en bredd mellan 70 och 100 centimeter, vilket ger dig stora möjligheter att hitta den rätta mattan för just din hall. Nästa steg är att avväga dina valmöjligheter när det gäller mattans utseende. Du kan med fördel matcha mattans färger eller mönster med annan inredning i din hall. Låt mattan gå ton i ton med gardiner, inramade posters eller hallmöbler för att få till en harmonisk atmosfär.

Gångmatta – mer än bara en fröjd för ögat

Skillnaden som en matta kan göra för ett rum är slående, men mattan är faktiskt inte bara till för dekoration. Mattor har även flera praktiska funktioner som bidrar med en hemtrevlig känsla som inte bara har med utseendet att göra. En matta i hallen kan ha en ljuddämpande effekt, men också skydda golvet från slitage samt värma fötterna under kyliga vintrar. Om du bor i ett hus där golven blir kalla om vintrarna är våra gångmattor i ull ett utmärkt val, eftersom ull är oerhört värmegivande. Om du investerar i en ullmatta till hallen kommer du med andra ord slippa frysa om fötterna när du kliver innanför dörren efter en kylig promenad – låt fötterna värmas upp på den mjuka ullen direkt när du tagit av dig skorna!

Hitta en passande matta till din hall

Från varumärken som Fabula Living, Linie Design och Bloomingville kan du välja och vraka bland olika färger, texturer och mönster på våra gångmattor för hallen. Vårt breda sortiment innehåller valmöjligheter för alla, oavsett om du har en trendig, industriell, lantlig eller bohemisk inredningsstil. En vit, neutral ullmatta kan passa perfekt för att ljusa upp en mörkare hall, och kan sedan enkelt kompletteras med andra inredningsdetaljer för att sätta tonen i rummet. Du kan även låta mattan sticka ut med starka färger eller ett häftigt, bohemiskt mönster och låta andra dekorationer matcha mattan på ett enhetligt sätt. Ta en titt i vårt utbud av gångmattor och använd gärna filtreringsfunktionen för att smidigt hitta en modell som matchar dina önskemål. När du har lagt din beställning kommer ditt paket skickas raka vägen till din ytterdörr från våra leverantörer.