Under varumärket By Hammel hittar du en kollektion av moderna serier av designmöbler och interiörer. Alla serier under By Hammel är designade med anda och hantverk som gått i arv från generation till generation i den danska möbel- och designtraditionen. Lojal mot värderingarna och varumärket Hammel Furniture. Alla produkter i serierna har det lilla extra, som gör det till ett By Hammel-produkt.
Sedan 1961 har Hammel Furniture producerat möbler med stolta rötter i de danska hantverkstraditionerna. Tillverkningen sker vid fabrikerna i Hammel och Skærbæk i Danmark, där kvalitet och hållbarhet är avgörande.

Keep by Hammel

Keep by Hammel är en lyxig serie med vackra och karaktäristiska detaljer. En smidig möbelserie som kan mixas och matchas precis som du vill.

Se produkter här

Findahl by Hammel

Danskt hantverk sedan 1946. Utforska de vackra Findahl möblerna och hitta matstolen, barstolen, fåtöljen eller matbordet som passar din inredning.

Se produkter här

Meza by Hammel

Designa ditt eget matbord. Meza by Hammel är en exklusiv möbelserie med ett stort utbud av danska designmatbord. Bordsskivor och ben kan kombineras efter önskemål.

Se produkter här